משהו להחיות טיפה את הפורום

natalyrst

New member
../images/Emo70.gif משהו להחיות טיפה את הפורום ../images/Emo70.gif

אהלן אנשים... החלטתי לנסות להחיות קצת את הפורום. כולם כאן בחופשה (או לפחות רובנו) אז שתפו פעולה. זה יהיה חביב. תתחילו לשרשר את פינק עם בן הזוג שלפי דעתכם הכי לא מתאים לה בעולם!!! נמקו גם למה דווקא הבחירה הזו. אוקיי, דעתי: פינק וג'סטין טימברלייק. למה? כי פינק היא כזו אישיות חריפה, שעיזה הרבה, וניראית עם אופי כזה קשוח ופלפלית. וג'סטין? הוא כזה... לא יודעת. חננה... רכרוכי עם אופי חלש. יאללה אנשים, תורכם !!!

yanivtr

New member
פינק וג'סטין??????

ממש אבל ממש אבל ממש אבל ממש ממש ממש ממש ממש לא בעעעעעע לדעתי היא מתאימה להיות עם חבר שלה, ואני מקווה שהם ישארו חברים

רעיון יפה !!!! ......

לא יודע אם מי פינק צרכיה להיות .....אם מישהו שיהיה לא טוב איתו .... בדרך כלל זוגות שהם מעולם המוזיקה ,סרטים נכשלים אז אולי מישהו מבחוץ ???? ודרך אגב מי החבר שלה עכשיו ???

natalyrst

New member
נו, שתפו פעולה...

תנו לנו את הבן זוג הכי לא מתאים בעולם לפינק..

shining moon

New member
הכי לא מתאים??../images/Emo12.gif

היא לא מתאימה בכלל לשלמה ארצי חחח זה יכול להיות מצחיק
אבל מתאימה?גאד היא מתאימה לכלכך הרבה אנשים
היא פשוט מתאימה לכולם..חחחח
אבל היא תיהיה ממש חמודה עם כריסטינה מיליאן(כן אני מושפעת מרוח מצעד הגאווה
אסור???)

ricki bacsis

New member
אממ..פינק ואני...

אני חושבת שפינק מתאימה לי..כי היא טום בוי וגם אני..אנחנו נסתדר בקטע של הבגדים. אני סוגדת לה..ככה שלא נריב לעולם.. וזהו...אני אדאג לטפל בה איך שהיא תרצה..(הלואי).., סתם..היא הכי לא מתאימה..ל...ניק קארטר הדוחה חרקים הזה הוא כזה...דפוק מכוער ומגעיל וחננהההה והיא כזאת מושלמת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

ricki bacsis

New member
חשבתם על פליפה מהמורדים?חח

מה היא פדופילית?????? אני חושבת שהיא לא תתאים...למיה. מיה פשלה כזאתתתתתתתתתתת

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif חח..אני רואה שאת מתמצאת...

במורדים...
...סתם
לדעתי פינק לא מתאימה בכלל לגורג' מייקל
למה? לא יודעת....ככה!!!!!!

yanivtr

New member
אהההההה,חחחחח ../images/Emo163.gif

חשבתי שהשאלה הייתי עם מי כןמתאים לה להיות... חחחחחח אז עכשיו שאני יודע את השאלה לדעתי לא מתאים לפינק להיות כמו שאמרתי מקודם ג'סטין, ועם ריקי מרטין גם ממש לא מתאים לה להיות

natalyrst

New member
אוקיי.....

האמת שלסגוד לזמרים ושחקנים נראה לי קצת מוגזם... מישהו כתב כאן שהיא מתאימה לכולם. אני חולקת על זה. היא ניראית לי מסוג האנשים שלא כל אחד מתאים לה...

ShaDoW GiRl

New member
מממ היא...

לא מתאימה ל... בריטני ספירס???? חחחח.. טוב זה מובן מאליו? אוקיי הסיכום, מתאימה לג'סטין אבל לבריטני ספירס לא? חח בכל אופן.. מממ כן?!

natalyrst

New member
לא הבנתם...

נו איזה בלבול נוצר כאןןןןן היא לא מתאימה לג'סטין. ומה הקשר בריטני??
זה אמור להיות בן זוג.

ShaDoW GiRl

New member
לאוו דווקא ...?

בן זוג? או בת זוג מתאימה גם? הלא כולנו שמענו על השמועות שהיו על הרומן שלה לבין לינדה פרי ?
ממ, נסכם על זה שטופיק יהיה מי מתאים ומי לא מתאים?

אממ..לא מתאימה....רררר

היא לא מתאימה לאף אחד או אחת הרי זה כזה ברור שאני והיא נועדנו..!!.. *******חג גאווה שמח********

עושה זו מילה קטנה..

פיצית, מינימלית, היא לא רק עושה לי את זה, היא ה-דבר שהכי עושה לי את זה הגוף הזה שלה, השפתיים, החיוך, הקול, המראה השווה.. יו אני מתה עליה,אני מוקסמת ממנה, אני מטורפת עליה, ואנשים לי היא מתאימה אני זאת שתעשה אותה הכימאושרת שיש, אני אוהב אותה כמו שאוהבים בסרטים אני אתן הכל מעצמי ואני מתכוונת ל ה כ ל יו פנטזיות, הפנטזיות רצות לי במוח אני מכורה למראה שלה, לקול שלה, יו היא רררררררררר כזאת שווההההההההההההההההההההההההההההה חחחחחחחחחחחחחחחחחח סייבר?!? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

yanivtr

New member
חחחחח../images/Emo6.gif

ומורנדה, השיר הזה שמצאת(שעדיין לא שלחת לי!!) הוא עם ראפרים? זה דואט שהיא עשתה במקרה עם להקה שקוראים לה נאדי ביי נייצ'ר ?? כי אם כן יש לי את השיר

natalyrst

New member
מורנדה…

חחחח קרעת אותי!! כדאי שתוותרי על כל הפנטזיות שלך על פינק. כי הן לא יתממשו סורי

למעלה