נא לקרוא

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo70.gif נא לקרוא

יש כמה כותבים חדשים בפורום (וזה הזמן להגיד לכולם וולקום הום). יש לנו כאן בפורום נוהל שכזה לא לכתוב בכותרות של שרשורי ספוילרים (בעיקר שרשורי הפרקים השבועיים של תכניות הריאליטי) שום דבר בסגנון של "איזה פרק מעולה היה" או "הפרק הכי שווה/מפתיע/חזק/שולטטתת" וכד'. אני יודע שלא מדובר בספוילר אמיתי לפרק אבל עדיין יש לכך השפעה וגילוי חלקי של דברים שיכולים או לא לקרות בפרק. יש הרבה הגיון וחשיבה מאחורי הנוהג הזה ואני מבקש מכולם לכבד אותו - בד"כ אני פשוט מוחק את ההודעות רק היום לא היה לי אינטרנט חצי יום ושכבר התחברתי כבר היה חצי שרשור כזה עם ביטויים שחלקנו לא אוהב בכותרת ככה שכבר לא מצאתי טעם למחוק חצי שרשור. אז בואו נעשה לכולנו טובה ונסתפק ב :
תכניתX פרק ABCD בכותרת. תודה לכולם וסופשבוע נעים

LOVEtheMcMAHONS

New member
ועוד לקרוא

לא כולנו חושבים ומסכימים אותו דבר, ולא כולנו ניחנים באותו סוג של כתיבה - אנא הימנעו מלהיגרר לקטנות מול צורת כתיבה של אנשים שכותבים כמו שהם כותבים מסיבות שלהם ואין צורך להיגרר להעלבות אישיות - תשאירו את השרשורים בפורום למה שהם נועדו ואל תתנו לי ולעמית תעסוקה להתמודד עם ריבים מטופשים.

amitooshacham

New member
חבל שגם אחרי שרון הזהיר,

אנשים ממשיכים לא להקפיד לרשום רק ספוילר ומספר פרק בכותרת. כל השרשור של הישרדות היה מלא בשטויות בכותרות שנאלצתי למחוק. לא חבל על ההודעות שלכם? היו גם כמה הודעות שלא רציתי למחוק למרות שהיה בהן דברים בכותרות, רק כי השקעתם בלכתוב הודעה אז חבל. אבל מהשרשור הבא אני ורון לא מרחמים - כל הודעה שיש מה משהו חוץ מספוילר ו\או מספר פרק, תימחק. אם זה יחזור על עצמו, היוזר יחסם. כמובן
קחו לתשומת לבכם.

למעלה