נשירת שיער בגיל שנה

סנדרה19

New member
../images/Emo70.gifנשירת שיער בגיל שנה../images/Emo70.gif

לנטלי אף פעם לא היה הרבה שיער ועכשיו הוא גם התחיל לנשור(שמתי לב שעל הכיסא בטיחות יש המון שערות קטנות)וגם כשליטפתי אותה בראש יצאו כמה שערות
למה זה קורה? יש סיבה למה זה יכול לקרות? אולי זה קשור לרמת הברזל?(אנחנו עוד לא עשינו בדיקת דם!) ועוד שאלה: אתמול שמתי לב שכשנטלי זוחלת היא מפנה את ראשה לצד ימין שלה ולפעמים גם כשהיא מוחה כפיים בהתלהבות... מה זה יכול להיות? מה לא בסדר? או שאני סתם גואגת? תודה מראש על התשובה:)

סנדרה19

New member
מקפיצה...

לא רואה את ההודעה שלי חיפשתי בכל העמודים ולא מתאתי מקפיצה!

נשירת שער

ישנן תקופות של נשירה וצמיחה שהן טבעיות ולא מדאיגות. בכל מקרה מגיע לה בדיקת דם בגיל שנה שם אפשר לראות רמזים על חוסר ברזל. האם היא קיבלה עד כה ברזל כמקובל? על נטית ראש לכיוון אחד, אם הממצא הוא קבוע ובכל תנוחה יש להתיעץ עם רופא ילדים בקופת חולים או בטיפת חלב. יש פתרון לבעיות מסוג זה, אם אומנם הן קימות , ע"י פיזיוטרפיה. דר' מילה ברק

סנדרה19

New member
תודה רבה לך ד"ר על התשובות

נטלי קיבלה ברזל עד כה ביחד עם הדיסה שלה לפני השינה. ז"א טעפטפנו לה את הברזל לתוך הבקבוק עם הדייסה. כי לא היתה שום דרך אחרת לתת לה אותו... האם זה נחשב?

ברזל וספיגה

על מנת להבטיח ספיגה טובה מהמעי רצוי מאוד לא לתת את הברזל יחד עם חלב, אלא בין ארוחות. לכן אני לא יודעת כמה ממה שהיא קיבלה נספג. כפי שאמרתי רצוי לעשות בדיקת דם. דר' מילה ברק

למעלה