סקר חדש כי הפורום די שומם:(

../images/Emo70.gifסקר חדש כי הפורום די שומם:(../images/Emo70.gif

ומזמן גם לא היה... *מועתק מפורום מכושפות* והנה הסקר: שם: גיל: מין: מזל: תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן) ספר אהוב? יצאת מהמדינה? אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? שחית בעירום? ברחת מהבית? התחילו איתך? צפרו לך? נשארת ער כל הלילה? לא אכלת יום שלם? דיברת בטלפון כל הלילה? הרגת מישהו? נישקת מישהו מאותו מין? בגדו בך? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? גנבת משהו? פגעת בעצמך? רצית למות? עישנת סיגריות? עישנת נרגילה? ניסית סמים? שתית אלכוהול? השתכרת? התנשקת? ישנת עם בן המין השני בלי סקס? עשית או תכננת לעשות פירסינג? עשית קעקוע? הסתפרת? השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? צללת עם דולפינים? קפצת כתה? היית ערום בציבור? היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לתקופה ממושכת? קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? התאפרת? רצית להיות משהו שאתה לא? רצית להיות בן המין השני? התקלחת יותר מפעמיים ביום? עברת יישור שיניים? היו לך משקפי ראייה? הרגשת שאתה בוגד בעצמך? התביישת בהורים שלך? שיקרת למישהו? היית מאוהב? התעלפת? נשברה לך שן? עשית למישהו היקי? עשו לך? נעצרת? קיבלת נכשל בתעודה? שברת עצם בגוף? רכבת על אופניים? רכבת על סוס? רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? שיחקת כדורסל? שיחקת כדורגל? הלכת מכות? שיחקת טאקי? שיחקת מונופול? שיחקת שש-בש? הוצאת מלא כסף על שטויות? הברזת מבצפר? התחרטת על משהו שעשית? היית אובססיבי כלפי משהו? היית מאושר? התנצלת על משהו שעשית? היית מכור למשהו? היית כל הלילה על המחשב? התקלחת עם מישהו? קמת באמצע הלילה סתם ככה? זכרת חלום? נרדמת בשיעור? העברת פתקים בשיעור? תפסו אותך? ביצעת אקט מיני בבית הספר? ביצעת אקט מיני בשירותים? התעקשת על משהו מטופש? הברזת למישהו בלי להודיע? התחרפנת? נכנסת למצב כפית? ביקרת אצל פסיכולוג? חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? רקדת בגשם? צרחת מפחד? היית 'צומי' במודע? שנאת את עצמך? צעקת על מישהו? קינאת במישהו אחר? היית גאה בעצמך? הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? בכית בגלל מישהו? בכית בגלל מישהי? עשית משהו שלא חשבת שתעשה? אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? היית מחוייב למישהו? הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? התעלמת ממישהו בכוונה? סיננת מישהו בטלפון? ניתקת למישהו בפרצוף? רצית לצרוח ולא עשית את זה? נשבר לך הלב? שברת לב? השם שלך הופיע בעיתון?

chriscrossed

New member
התשובות שלי...

שם: כריס גיל:17 מין: זכר מזל: תאומים תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן) מכושפות ספר אהוב? צופן דה וינצ'י יצאת מהמדינה? כן תודה לאל אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא שחית בעירום? לא ברחת מהבית? לא התחילו איתך? כן צפרו לך? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? לא דיברת בטלפון כל הלילה? כן הרגת מישהו? לא? נישקת מישהו מאותו מין? לא! בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? לא גנבת משהו? לא פגעת בעצמך? כן אבל לא בכוונה רצית למות? לא עישנת סיגריות? לא עישנת נרגילה? לא ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? כן השתכרת? כן התנשקת? כן ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן עשית או תכננת לעשות פירסינג? לא עשית קעקוע? כן הסתפרת? כן השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? כן פוד פייט! צללת עם דולפינים? כן קפצת כתה? לא היית ערום בציבור? לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד?כן לתקופה ממושכת? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? הרבה פעמים... נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? לא התאפרת? לא רצית להיות משהו שאתה לא? לא רצית להיות בן המין השני? לא התקלחת יותר מפעמיים ביום? לא עברת יישור שיניים? לא היו לך משקפי ראייה? לא הרגשת שאתה בוגד בעצמך? לא התביישת בהורים שלך? לא שיקרת למישהו? לא היית מאוהב? לא התעלפת? הייתי קרוב מאוד אבל לא נשברה לך שן? לא עשית למישהו היקי? כן עשו לך? לא נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? לא שברת עצם בגוף? כן רכבת על אופניים? לא רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? לא שיחקת כדורסל? לא שיחקת כדורגל? כן הלכת מכות? כן שיחקת טאקי? לא שיחקת מונופול? לא שיחקת שש-בש? לא הוצאת מלא כסף על שטויות? כן הברזת מבצפר? כן התחרטת על משהו שעשית? לא היית אובססיבי כלפי משהו? לא היית מאושר? כמעט תמיד! התנצלת על משהו שעשית? לא נראה לי היית מכור למשהו? לא היית כל הלילה על המחשב? לא התקלחת עם מישהו? כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? תמיד וטוב שכך! נרדמת בשיעור? כן העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? כן ביצעת אקט מיני בבית הספר? כן ביצעת אקט מיני בשירותים? כן התעקשת על משהו מטופש? כן הרבה פעמים! הברזת למישהו בלי להודיע? כן התחרפנת? לא נכנסת למצב כפית? לא ביקרת אצל פסיכולוג? לא חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? לא רקדת בגשם? כן צרחת מפחד? לא היית 'צומי' במודע? לא שנאת את עצמך? לא צעקת על מישהו? לא קינאת במישהו אחר? לא היית גאה בעצמך? ברור הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? לא בכית בגלל מישהו?לא בכית בגלל מישהי? לא עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? לא היית על במה? כן היית מחוייב למישהו?לא הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? לא התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? לא רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן, יותר מדי פעמים... נשבר לך הלב? כן שברת לב? לא יודע? נראה לי... השם שלך הופיע בעיתון? כן

chriscrossed

New member
טוב אני צריך לשנות דבר אחד

רשמתי שאין לי קעקועים, אבל עכשיו יש לי, של הסמל של המכושפות אם מישהו מכיר.

תשובות שליייייייייייייייי

שם: קרן גיל: עוד 35 יום יהיה לי מומולדת 14! מין: נקבה מזל: גדי תוכנית אהובה: אממ פיספוסים! ספר אהוב: אני אוהבת את סדרת הספרים של "סודות נעורים" חני נחמיאס כתבה את זה! יצאת מהמדינה? כן יצאתי מהמדינה בגיל 12 וחצי לצרפת ובחופש הגדול (13 וחצי) טסנו לטורקיה אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא, לא אכלתי משהו כזה אבל אכלו לידי משהו גרם לי להקיא ועדיף לכם לא לדעת מה זה היה (בגלל זה אני צימחונית!) שיחת בעירום? חחחחחחחח קודם אני צריכה לדעת לשחות ברחת מהבית? עדיין לא........ אבל יש סיוכוי שכן! החילו איתך? כןהתחילו איתי מיליארד פעם צפרו לך? כן צפרו לי ולחברה שלי כי לא היה לנו כח לעלות למדרכה חחחח נשארת ערה כל הלילה? כן נשארתי ערה כל הלילה כשהיינו אמורים לטוס לטורקיה אז היינו צריכים לקום 2 בלילה ולצאת מהבית ב3 בלילה אז בשביל מה לי ללכת לישון? לא אכלת כלום יום שלם? היו הרבה ימים כאלה.. דיברת בטלפון כל הלילה? חחחחחח כן עעם חברה עד איזה 6 וחצי חחחחח הרגת מישהו? כן בטח! מה לא ידעתם???? נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? אם בגדו בי אמממ יכל ליהיות שעשו לי מעשה מגעיל אבל לא משהו גדול... הרגת חיה בטעות? לא אני שונאת חיות!!! (תשאלו איפלו את טל) גנבת משהו? חחחח כן אבל זה היה יותר כמו להחזיר לעצמי תדברים שלי! אחותי לקחה לי את העטים אז אני לקחתי לאבא שלי את המפתח של למטה וכשהייתי לבד בבית ירדתי ללמטה פתחתי תדלת ולקחתי לה את כל העטים שלי! וגם את שלה! פגעת בעצמך? כן , יותר מדי רצית למות? כן ולפעמים אני עדיין רוצה עישנת סיגריות? לא, אני נגעלת עישנת נרגילה? לא כי זה בדיוק כמו סיגריה! ניסית סמים? לא אני נגד סמים! שתית אלכוהול? חחחח כן בבר מצווה של ידיד שלי חילקו אלכוהול וקוקטלים! ותאמינו לי שזה היה מש ממש טעים! השכתכרת? חחחח כן השתכרתי אבל יותר במובן של לתחרפן! חחחח (המבין יבין) התנשקת? כן אבל לא מתוך אהבה כי הוא אהב אותי ואני הייתי די סקרנית לראות איך זה שמתנשקים.... ישנת עם בן המין השני בלי סקס? סליחה????? במיטה שלי רק אני ישנה!!!!!!! עשית או תיכננת לעשות פירסינג? כן אני רוצה לעשות נזם באף ועגיל בסנטר אבל אם אני יעשה אז ההורים שלי יהרגו אותי........ עשית קעקוע? כן חחחחחחחחחחחח את האלה שעושים עם המגבת והמים! חחחחחח הסתפרת? כן ברור! השתמשת באוכל לא למטרת איכלה? חחחחח כן כשזקרתי ביצים על חברה חחחחחחחחח צללת עם דולפינים?לא, אני לא יודעת לשחות! קפצת כיתה? לא, אבל כמעט השאירו אותי כיתה! היית ערום בציבור? לא, אני לא זונההההההההה!!!!!!!!! היית פעם עם מישהו למטרת סיפוק מיני בלבד לתקופה ממושכת? אני לא זונהה!! קיבלת חשבון פלא של יותא מ500 ש"ח? חחחחחחחחח כן של 750 שקל חחחחחחחח נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן נפגשתי עם כמה אנשים עם דור, עם טל נפגשתי פעמיים, עם שרון (אתם לא מכירים) ולטם שגם אותה אתם לא מכירים! התאפרת? כן אבל לא משהו מיחוד כי אני שונאת איפור!!! רצית ליהיות משהו שאת לא? כן רצית ליהיות בן המין השני? חחחחחח לא טוב לי בתור בחורה! התקלחת יותר מפעמיים ביום? חחחחחחחחחח כן כשעבדנו בגינה! עברת ישור שיניים? לא, אבל אני צריכה לעשות....... היו לך משקפי ראייה? לא אבל תמיד הייתי גונבת לאמא שלי תמשקפיים שלה ושמה אותם בגן חחחחחחחחח הגננות חשבו שבאמת אני ילדה שזקוקה למשקפיים חחחחח הרגשת שאתה בוגד בעצמך? לא! אני עושה רק מה שטוב לי! התביישת בהורים שלך? לא אני לא מתביישת בהורים שלי אבל יש קטעים שהם עושים לי פאדיחות..... שיקרת למישהו? כן, וגם התנצלתי על זה! היית מאוהב? כן ואני עדיין מאוהבת!אני חולה על מ.ב. שלייייייייי התעלפת? לא זה עוד לא קרה לי! נשברה לך שן? לא נשברה לי שן אבל היה לי חור בשן! עשיתי למישהו היקי? מזה היקי????? עשו לך? אין לי מושג מה זה היקי!

המשך!

נעצרת? כן כששאלו אותי במושב איך מגיעים למכולת! חחחחחחחח קיבלת נכשל בתעודה? חחחחח כן שנה שעברה היה לי בתעודה 3 נכשלים בגלל שלא הספקתי להשלים חומר! שברת עצם בגף? לא, אבל נקעתי מיליון פעם כל איבר בגוף חחחחחחח רכבת על אופניי? חחחחחח כן ברור! רכבת על סוס? כן בטח! חחחחחחחחח רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? חחחחחח לא זה לא קורה לי! שיחקת כדורסל? כן בטח! אבל תמיד שאני משחקת מגביהים את הסל! חחחחחחחחחחחח שיחקת כדורגל? כן אני חולה על כדורגל, אני אוהבת לשחק עם חברות אבל לא לראות משחקים בטלויזיה וכאלה.... הלכת מכות? כן אבל בצחוקקקקקקקקקקק שיחקת טאקי כן חחחחחחחח שיחקת מונופול? כן ובגלל שאני הייתי הכי קטנה אז תמיד היו גונבים לי את הכסף! שיקחת שש-בש? לא לא שיחקתי כי אין לי מושג איך משחקים! הוצאת מלא כסף על שטיויות? כן כשאני ואחותי היינו קטנות אז היינו לוקחות את כל הדמי כיס שישי לנו והיינו הולכות למכולת וקונות מללללללללאאאאאאאאאאאאאא ממתקים וחטיפים ושוקולדים! הברזת מבצפר? כן כשלא רציתי ללכת! התחרטת על משהו שעשית? כן ולשמחתי יצאתי מזה........ היית אובססיבי לגבי משהו? לא יודעת היית מאושר? כן כשהודיעו לי שאני בריאההההההההההההה!!!!!!!!!! התנצלת על משהו שעשית? כן התנצלתי על כל מיני דברים! היית מכור למשהו? כן ואני עדיין מכורה לדברים האלה! היית כל הלילה על המחשב? לא כי אחרי זה אני ארדם מול המסך..... התקלחת עם מישהו? חחחחחח כן כשאני והאחים שלי היינו קטנים אז אמא שלי הייתה מקלחת את כולנו ביחד ומאכילה אותנו! היינו עושים תחרויות של מי יאכל הכי הרבה חחחחחחחחחחח קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן כי הלכתי לישון מוקדם! זכרת חלום? כן בטח יש לי מלא חלומות שאני זוכרת וברובם שמוליק נמצא!!!! נרדמת בשיעור? כן, לא יכלתי שלא להירדם! המורה פשוט משעממת!!!!!!! העברת פתקים בשעיור? כן אני עושה את זה כל הזמן! תפסו אותך? חחחחח כן ולצערי המורה גם ראתה את הפתקים האלו והם לרא היו מי יודע מה נחמדים כלפייה........ (מדובר על מורה דבה שניסינו לעצב לה בגדי ים) ביצעת אקט מיני בבית הספר? אין לי מושג מה זה אקט מיני! ביצעת אקט מיני בשירותים? ושוב אין לי מושג מה זה אקט מיני! התחרפנת? חחחחחח כן אני כזו חחחחחחחחח נכנסת למצב כפית? אין לי מושג מזה מצב כפית חחחחחח התעקשת על משהו מופש? כן כי רציתי כלב רובוט! הברזת למישהו בלי להודיע? לא! ביקרת אצל פסיכולוג? כן לצערי...... חשבת שאתה צריך טיפול תרופתי? כן....... וברמת הייתי צריכה את זה! חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן לסבא וסבתא שלי ז"ל! רקדת בגשם? כן חחחחחח ונהנתי מזהההההה צרחת מפחד? כן כשאיזה ערבי אחד הפחיד אותי! היית צומי במודע? חחחח כן כשרציתי איזסה משהו אבל אני לא זוכרת מה! שנאת את עצמך? כן כשעשיתי משהו רע מ-א-ו-ד! צעקת על מישהו? כן כשמעצבנים אוי אני תמיד צועקת! קינאת במישהו אחר? כן כשרציתי משדהו כמו שלו היית גאה בעצמך? כן אני תמיד גאה בעצמי! מי שלא טוב לו איתי אז שיאכל זייייןןןןןןןן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? לא כי כשאני נותת אז כולם יודעים שזה מכל הלב! בכית בגלל משהו? כן בכיתי בגלל הרבה דברים! עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן לא האמנתי שאני ארצה עגיל בסנטר אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן למ.ב. שליייי הופעת בציבור בפיג'מה? חחחח כן בכית בסרט? כן כי הוא היה מזה מרגש! היית על במה? ב-ר-ור!!!! היית מחוייב למישהו? כן הייתי מחוייבת והחזרתי לה את כל מה שהייתי צריכה להחזיר! הרשגת שאתה מחוייבת למשהו למרות שלא הייתם רשמיים? כן הרגשתי שאני חייבת לשמור משהו בסוד! התעלמת ממישהו בכוונה? כן כי אותה ילדה הייתי סופר קרצייה!!!!! סיננת משהו בטלפון? לא הבנתי את השאלה! ניתקת למישהו בםרצוף? כן כי איזה מישהו עיצבן אותי! רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן זה קרה לי כי זה לא יפה לצרוח על מבוגרים! נשבר לך הלב? כן כשהשקעתי בשיל איזה מישהו והוא התעלם ממני! שברת למישהוא את הלב? כן בכיתה ה איזה ילד היה מאוהב בי ואני הייתי יותר בקטע של להיות ידידים.... השם שלך הופיע בעיתון? כן כשפירסמתי איזה מכתב.... מעיין יש לך אולי עוד שאלות? חחחחחחחחחחחח

תשובווות

שם: טל גיל: 12 היום מין: נקבה מזל: קשת תוכנית אהובה? בובספוג ספר אהוב? הממלכה של קנסקי יצאת מהמדינה? חח לההה אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לאדעת שחית בעירום? כן ברור..באמבטיה חחחחחחחחחח ברחת מהבית? כן התחילו איתך? כן צפרו לך? הא? נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן הרגת מישהו? מצחוק נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? תלוי מאיזה בחינה הרגת חיה בטעות? נמלה הרגת חיה בכוונה? ג'וק גנבת משהו? את הילה מאריאל פגעת בעצמך? ברור רצית למות? ברור עישנת סיגריות? לא עישנת נרגילה? לא ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? כן השתכרת? לא התנשקת? תלוי איך ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן עשית או תכננת לעשות פירסינג? קעקוע עשית קעקוע? בקרוב הסתפרת?כן :'( השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? הא? צללת עם דולפינים? כן קפצת כתה? לא היית ערום בציבור? בציבור החתול שלי היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לא לתקופה ממושכת? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? כןן נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כןןןןן התאפרת? כןןןןן רצית להיות משהו שאתה לא? כןןן רצית להיות בן המין השני? לא התקלחת יותר מפעמיים ביום? ברור עברת יישור שיניים? לא היו לך משקפי ראייה? לא הרגשת שאתה בוגד בעצמך? מה הקשר? התביישת בהורים שלך? לא שיקרת למישהו? לא שאני יודעת היית מאוהב? כןןן התעלפת? כן חחחחחחחחחח נשברה לך שן? נפלה לי שן, אתמול עשית למישהו היקי? לאאא אמאאא עשו לך? לאאאא נעצרת? אני בת 12 קיבלת נכשל בתעודה? לאאא =] שברת עצם בגוף? את כל העצמות רכבת על אופניים? לההה נו ברור רכבת על סוס? לא רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן שיחקת כדורסל? כן שיחקת כדורגל? כןןן אני בקבוצה הלכת מכות? כן עם אחי שיחקת טאקי? מעיין משעמם לך? שיחקת מונופול? כןןן שיחקת שש-בש? לאדעת לשחק הוצאת מלא כסף על שטויות? תמיד הברזת מבצפר? כן מלא התחרטת על משהו שעשית? כן היית אובססיבי כלפי משהו? כן היית מאושר? פעם אחת בחיים..כשהכרתי את הילה עם שלם התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? לא היית כל הלילה על המחשב? כן התקלחת עם מישהו? כן עם הפיצול שלי קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כןןן מלא נרדמת בשיעור? כן העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? לא ביצעת אקט מיני בבית הספר? לאא ביצעת אקט מיני בשירותים? לאא התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? לא התחרפנת? נטורל נכנסת למצב כפית? לא ביקרת אצל פסיכולוג? לא חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? אני עדיין חושבת חחחחחחחחח חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן..להילה רקדת בגשם? כן צרחת מפחד? כשראיתי את עצמי היית 'צומי' במודע? ברור שנאת את עצמך? נטורל צעקת על מישהו? על פינקיווינקי קינאת במישהו אחר? באריאל היית גאה בעצמך? בתעודה כן..אבל זה בישביל היל אני לא אשמה הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? אממ מה עשיתי חוץ מלשבת\לישון? בכית בגלל מישהו? כן בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן היית מחוייב למישהו? לא הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? לא התעלמת ממישהו בכוונה? לא סיננת מישהו בטלפון? לא ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? היום..אבל בסוף צרחתי נשבר לך הלב? הוא כבר שבור שברת לב? את של עצמי השם שלך הופיע בעיתון? כן הרבה

יפההההה תענו עוד הנה שלי../images/Emo9.gif

שם:מעין גיל:15 מין:נקבה מזל:מאזניים תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן):תשוקותתת ספר אהוב?יומני הנסיכה ויש עוד אחד ששכחתי:p יצאת מהמדינה? לאא
אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא זוכרת שחית בעירום? לא ברחת מהבית? כן שהייתי קטנה ברחתי עם מטאטא ותיקק כשסיפרו לי את זה נקרעתי
התחילו איתך? כן צפרו לך? כן נשארת ער כל הלילה? הרבההה לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? יכול להיות.. הרגת מישהו? אולי מצחוק כן נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? אולי כן אולי לא זה עדיין בתת מודע שלי:( הרגת חיה בטעות? נמלה
הרגת חיה בכוונה? נמלה:p גנבת משהו? כן חח קלפים :p פגעת בעצמך?הרבההה רצית למות? המוןןןןןןןןןןן עישנת סיגריות?לא עישנת נרגילה? לא ניסית סמים?לא שתית אלכוהול? לא השתכרת? לא התנשקת? לא ישנת עם בן המין השני בלי סקס? אממממ יכול להיות חחח עשית או תכננת לעשות פירסינג? תכננתי:p עשית קעקוע? אולי אני אעשה דוד שלי עושה בת"א:p הסתפרת?מן הסתם השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? אמאמאמאמאמ לא צללת עם דולפינים? לא הלוואי קפצת כתה? לא היית ערום בציבור? לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד?
לתקופה ממושכת
? קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? יש לי ביג טוק
נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן התאפרת? כן רצית להיות משהו שאתה לא? הילה הלויי אני רוצה להיות
רצית להיות בן המין השני? האמת שכן חחח
התקלחת יותר מפעמיים ביום? ברורר עברת יישור שיניים? אני עוד יעבור:p היו לך משקפי ראייה?לא חמסה חמסה טפו טפו טפו
הרגשת שאתה בוגד בעצמך? כןן התביישת בהורים שלך? לא שיקרת למישהו? כן היית מאוהב? כן
התעלפת? כן אל תשאלו על הטיול שהיה לי בכתה ז'
נשברה לך שן? כן אחותי שברה לי
עשית למישהו היקי? לא עשו לך? לא נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? כן ויש די הרבה... שברת עצם בגוף? אני מתכננת... רכבת על אופניים? כן וזה הנושא העיקרי של הטיול בכתה ז'.. רכבת על סוס? פוני רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים?כןן שיחקת כדורסל? ברור שיחקת כדורגל? כנ"ל הלכת מכות? הרבההה שיחקת טאקי? כן שיחקת מונופול? כן שיחקת שש-בש? לא יודת לשחק עם כמה שמנסים ללמד אותי
הוצאת מלא כסף על שטויות? נדמה לי שכןן הברזת מבצפר? הרבהה התחרטת על משהו שעשית? כן היית אובססיבי כלפי משהו? אני כבר אובססית לגבי הילה היית מאושר? כשפגשתי את הילה אפילו שזה היה קצת זמן... התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? כן להילהה היית כל הלילה על המחשב? פחחחחח זה שאלה שהולמת אותיי כי הרבהההה פעמיים נשארתי ערה על המחשב במיוחד בחופש הגדול ובימי חמישי שישי:p התקלחת עם מישהו? שהייתי קטנה אז אם כבר... קמת באמצע הלילה סתם ככה? לא זוכרת... זכרת חלום? כן הרבהה פעמים נרדמת בשיעור? כן... העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? לא ביצעת אקט מיני בבית הספר? לא ביצעת אקט מיני בשירותים? לא התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? לא נראה לי.. התחרפנת? תשאלו את שמוליק
נכנסת למצב כפית? הא? ביקרת אצל פסיכולוג? אני עוד מעט אצטרך את זה
חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? כןן
חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן
רקדת בגשם? כןן צרחת מפחד? הרבההההה היית 'צומי' במודע? אני צומי תמידד שנאת את עצמך? אני שונאת את עצמי כול הזמן... צעקת על מישהו?כןןן קינאת במישהו אחר? הרבהה היית גאה בעצמך? שקיבלתי השנה ה100 הראשון במתמטיקה
הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו?כן בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? בסלון שיש אורחים אז לפעמים כן חחח בכית בסרט? כן היית על במה? כן היית מחוייב למישהו? לא כידוע לי.. הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? לא התעלמת ממישהו בכוונה? הרבההה סיננת מישהו בטלפון? כן חחח ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן בכתהה
נשבר לך הלב? כן הילי:) שברת לב?נראה לי שכן השם שלך הופיע בעיתון?כןןןןן הרבההה

Wolfox

New member
יאייי אני אוהבת כאלה!! הנה שלי:)

שם: מיטל גיל: 17 מין: נ מזל: בתולה תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן) מכושפות
ספר אהוב? לראות בעיניים עצומות יצאת מהמדינה? לא אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? אמממ לא שזכור לי.. שחית בעירום? חחח לא... ברחת מהבית? לא.. התחילו איתך? כן צפרו לך? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן הרגת מישהו? לא
נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? לא גנבת משהו? לא פגעת בעצמך? לא רצית למות? לא עישנת סיגריות? לא עישנת נרגילה? לא ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? לא השתכרת? לא התנשקת? לא ישנת עם בן המין השני בלי סקס? לא עשית או תכננת לעשות פירסינג? לא עשית קעקוע? לא הסתפרת? כן השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? אמממ לא... צללת עם דולפינים? לא.. אב זה בתיכנון!! קפצת כתה? לא.. היית ערום בציבור? לא.. היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לא לתקופה ממושכת? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? חחחח לא.... נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן התאפרת? כן רצית להיות משהו שאתה לא? כן רצית להיות בן המין השני? לא התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן עברת יישור שיניים? כן היו לך משקפי ראייה? לא הרגשת שאתה בוגד בעצמך? כן:\ התביישת בהורים שלך? לא שיקרת למישהו? לא (שונאאאת שקרים:\) היית מאוהב? כן... התעלפת? לא נשברה לך שן? לא עשית למישהו היקי? לא עשו לך? לא נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? כן חחחח שברת עצם בגוף? כן... הרבה פעמים... רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן חחחח שיחקת כדורסל? כן (אני בנבחרת) שיחקת כדורגל? כן הלכת מכות? לא שיחקת טאקי? כן שיחקת מונופול? כן שיחקת שש-בש? אני אוהבת שש בשש!! כןן חחח הוצאת מלא כסף על שטויות? כן הברזת מבצפר? לא התחרטת על משהו שעשית? כן.. כל כך הרבה פעמים
היית אובססיבי כלפי משהו? כן, המורדים
עכשיו כבר לא!! היית מאושר? כן התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? לא היית כל הלילה על המחשב? כן כשבניתי את האתר שלי... התקלחת עם מישהו? לא קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? אני זוכרת תמיד את מה שאני חולמת.. נרדמת בשיעור? כן חחחחחח זה היה מצחיקק!!! העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? לא ביצעת אקט מיני בבית הספר? לא ביצעת אקט מיני בשירותים? לא התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? לא התחרפנת? כן חחח זה קורה רוב הזמן
נכנסת למצב כפית? אה?? ביקרת אצל פסיכולוג? לא חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? לא חחח חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן
רקדת בגשם? לא... עדיין לא חחח צרחת מפחד? כן... היית 'צומי' במודע? לא.. שנאת את עצמך? קרה, כן.. צעקת על מישהו? כן קינאת במישהו אחר? כן...
היית גאה בעצמך? כן!! הרבה פעמים
הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן.. הרבה פעמים.. בכית בגלל מישהו? כן בכית בגלל מישהי? לא עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן.. אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן... הופעת בציבור בפיג'מה? לא חחחח בכית בסרט? כן... אני רגישה בסרטים
במיוחד מצוייים ועצובים חחח היית על במה? כןןן! היית מחוייב למישהו? לא... עדיין לא, בקרוב:) הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? לא... התעלמת ממישהו בכוונה? כן.. סיננת מישהו בטלפון? לא.. ניתקת למישהו בפרצוף? לא... רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן.. נשבר לך הלב? לא.. שברת לב? לא... השם שלך הופיע בעיתון? כן

התשובות שלי.....

שם:ליטל לן גיל:16 ו8 חודשים מין:נקבה מזל:דגים תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן)אין אחת.. ספר אהוב?ממ אני לא הכי קוראתומה שכה אני לא זוכרת...חח יצאת מהמדינה? פעמיים אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? ממ לא שאני זוכרת שחית בעירום? לא ברחת מהבית? לא התחילו איתך? כה צפרו לך? כה נשארת ער כל הלילה? ברור לא אכלת יום שלם? כה דיברת בטלפון כל הלילה? כה הרגת מישהו? חס וחסה!!!מה פתאום!! נישקת מישהו מאותו מין? מממ נשיקה בלי לשים לב על חלק מהשפתיים נחשב?? בגדו בך? כה... הרגת חיה בטעות? חרקים נחשבים??אם לא אז לא הרגתי חייה הרגת חיה בכוונה? חליל וחלילה!!! גנבת משהו? ממ כשהייתי בכיתה ב'..חח קרמבו עם הכיתה..ולא רק אני!!חחח פגעת בעצמך? מממ כה..בטעות... רצית למות? כה... עישנת סיגריות ?כה עישנת נרגילה? כה ניסית סמים? בחיים לא... שתית אלכוהול? כה השתכרת? כה התנשקת? כה ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כה עשית או תכננת לעשות פירסינג? לא עשית קעקוע? לא הסתפרת? כה השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? כה צללת עם דולפינים? לא קפצת כתה? לא היית ערום בציבור? לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד?כה..ואני לא אשמה..חח לתקופה ממושכת? לא..סטוץ... קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? כה נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כה התאפרת? כה רצית להיות משהו שאתה לא? כה...שמחה רוב הזמן... רצית להיות בן המין השני? לא התקלחת יותר מפעמיים ביום? ברור עברת יישור שיניים? לא היו לך משקפי ראייה? יש עכשיו.. הרגשת שאתה בוגד בעצמך? לא התביישת בהורים שלך? כה שיקרת למישהו? שקר לבן..:) היית מאוהב? כה..ברור...גם עכשיו.. התעלפת? כה נשברה לך שן? כה עשית למישהו היקי? כה עשו לך? כה נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? כה שברת עצם בגוף? לא..רק נקעתי רכבת על אופניים? כה רכבת על סוס? כה רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כה..הרבה פעמים..חח שיחקת כדורסל? כה שיחקת כדורגל? כה הלכת מכות? כה שיחקת טאקי? כה שיחקת מונופול? כה שיחקת שש-בש? לא הוצאת מלא כסף על שטויות? כה הברזת מבצפר? כה התחרטת על משהו שעשית? כה...על הרבה היית אובססיבי כלפי משהו? כה היית מאושר? כה התנצלת על משהו שעשית? כה היית מכור למשהו? כה היית כל הלילה על המחשב? כה התקלחת עם מישהו? לא קמת באמצע הלילה סתם ככה? כה זכרת חלום?כה נרדמת בשיעור?כה..כל הזמן..חחח העברת פתקים בשיעור? ברור..מי לא?!?! תפסו אותך? ממ כה..חחחחחחח ביצעת אקט מיני בבית הספר? נשיקה נחשב??יותר מזה לא... ביצעת אקט מיני בשירותים? כה..לא של הביצפר..בקניון אחד התעקשת על משהו מטופש? כה הברזת למישהו בלי להודיע? כה..בטעות... התחרפנת? כה...קורה הרבה נכנסת למצב כפית?חחחחחח שאלה דפוקה...ברורררר זה קורה לי מלאאאאאאאא!!!חחח ביקרת אצל פסיכולוג? לא חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כה רקדת בגשם? כה צרחת מפחד? כה היית 'צומי' במודע? לא שנאת את עצמך? כה צעקת על מישהו? כה קינאת במישהו אחר? כה...כשחברה שלי בגדה בי עם חבר שלי...זה היה נורא... היית גאה בעצמך? כה הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כה בכית בגלל מישהו?כה בכית בגלל מישהו? כה...כמה פעמים עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כה אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כה...פעמיים התעוונתי...לא אמרתי יותר..אני לא אומרת סתם הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? כה היית על במה? כה היית מחוייב למישהו?כה הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? לא התעלמת ממישהו בכוונה? כה סיננת מישהו בטלפון? כה ניתקת למישהו בפרצוף? כה רצית לצרוח ולא עשית את זה? כה..עשיתי את זה אבל... נשבר לך הלב?כה שברת לב?כה השם שלך הופיע בעיתון?לא

למעלה