עידכונים

Hip Hop star

New member
../images/Emo70.gifעידכונים../images/Emo70.gif

-יש הודעה רישמית באתר הרישמי של מקפליי. הארי אכן ייטוס להודו בסוף השבוע,בתור מפורסם שיישחק במשחק קריקט שייערך שם לרגל קומיק ריליף 2006. מי שלא זוכרת או לא ידעה,שנה שעברה מקפליי שרו את שיר הנושא של קומיק ריליף 2005,השיר היה All About You,שכתב והלחין טום במקור לחברתו בתור מתנה ליום האהבה. בין היתר הם טסו לאוגנדה,וביקרו 3 כפרים שונים,וקטעים נבחרים מהביקור שלהם שם,ניתן לראות בקלים של You've Got A Friend. בערב עצמו שחלקנו יכולנו לראות גם כאן ב-BBC פריים,מקפליי הופיעו עם All About You(דני עושה דברים מוזרים עם הידיים0_0).ויותר מאוחר נערך מערכון שהיה כאילו "ראיון" עם סיימון אמסטל מנחה פופוורלד,ועוד בחורה שאיני זוכרת את שמה,היא נחשבת לדמות יותר מצליחה,הכוונה הדמות שהיא משחקת *BOTHER*...ודי הרסה להם את "הראיון".שבסוף 2005 נבחר לאחד מרגעי הטלוויזיה הנבחרים לשנת 2005 של חודש מרץ. האמת שלפניי כן מקפליי כמובן עשו כל מיני מסעות פירסום לאירוע,וגם טום,דאגי ודני השתתפו בתוכנית של דיק ודום..לא נכנס למה שהלך שם,אני לא ממש יודעת
. ובקיצור,כמו שדני שיחק כדורגל(ופידח את עצמו עד מאוד בנפילה שכמעט אם לא כל האיצטדיון צחק על הרגע בו נפל,אבל קם כמו גדול
)...אז הארי יישחק קריקט בהודו. הממממממממממ...נקווה שלא יהיו פאשלות כמו של דני,או שדווק כן יהיו שנוכל לצחוק כמה שעות על חשבונו?
סתם........ -ובנוסף,נהיה בלאגן איפה שהעלתי את התמונות...אם תרצו ותבקשו יפה(
)..מצאתי בשבילכן עוד תמונות שלא בטוח ראיתן בעבר^_^

sap sapir

New member
למה לא אוגנדה???

תודה אלושקהה וכן כן כן כן כן שימי את התמונות ועכשיו אני הולכת לבצפר יש לי מבחן בהיסטוריה אהההההההההה אני כל כך בלחץ בהצלחה שיהיה לי=)

Hip Hop star

New member
בהצלחה!../images/Emo24.gif

כאילו לכולם היו היום מבחנים
לך בהיסטוריה,לשרון בהנדסה,לי באנגלית וכנראה שבכל שנה קומיק ריליף מתמקדים במדינות שונות. כנראה שהפעם בהודו.

Hip Hop star

New member
../images/Emo42.gifIt's Hot../images/Emo42.gif

בעיתון של מרץ יש משהו על דאגי,ובמקום שתחכו חודש ואח"כ תבזבזו המון כסף על עיתון מסכן,יש לכן פה קישורים שהם ממש כאן,וללא שתוציאו אגורה!
תמונה של דאגי ניתוח(?!) ומיד אעלה גם את התמונות שהבטחתי

McflyRule

New member
תודה אלה ../images/Emo9.gif

בהתחלה חשבתי שדאגי עבר ניתוח!! (חס וחלילה
) דווקא נחמד
מה שדאגי צייר נראה כמו ירושלים האמת

Hip Hop star

New member
גם אני חשבתי../images/Emo6.gif

פעם הוא צייר להם משהו אחר,ולא הבנתי מה הבעיות שלו

m i c k e y 15

New member
יווווווו איזה שווה הואאא אמאאאא

זה נראה כאילו יש לו עיניים ירוקות..חח והפחדת אותי בקשר לניתוחחח חח תודה אלושש חולה עליך!!

Hip Hop star

New member
מצטערת על מה?

על מה?!
מה את מצטערת מה?1
אני אוהבת אותך כמו שאת

למעלה