עכשיו זה רשמי

רֶשֶף

New member
../images/Emo70.gif עכשיו זה רשמי ../images/Emo70.gif

אחרי שני נסיונות פרטיים, בשני הכיוונים ואחרי עוד רעיון של פיש, אפשר לחנוך שני מושגים חדשים, על משקל לשָדרֵג: לשָרגֵל ולשָגלֵל (וכל מי שעולות לו אסוציאציות מלוכלכות בראש, לשטוף אותן מיד!) הראשון - ביצוע קטע ממסלול אופניים מוצלח באופן רגלי (בחוג המשפחה, חברים וכו'). השני - הרחבת מסלול רגלי מוצלח למסלול רכיבה, תוך כיסוי של סביבת האיזור המוצלח והמעניין. אני מניח שרבים מאיתנו עברו את התהליך בכיוון אחד או בשניהם, אבל הגיע הזמן "לקרוא לילד בשמו". ובכן מעתה, הוזמנתם לטיול רגלי בחיק הטבע ונדלקתם על האיזור והאטרקציות שמסביבו - שָגלֵלוּ אותו מייד. רכבתם מסלול מדליק והחלטתם, שקטע מוצל/פורח/רטוב ממנו יכול להוות מסלול הליכה מעניין - שָרגֵלוּ אותו בכיף. {שרגלתי-שגללתם-משרגלים-שגללו-נשרגל-שגללנו-ישורגל-השתגללתי-משתרגלות-משתגלל-שירגול-השתגללה-השתגעתי-לגמרי}

בון ג'ורנו מסייה רשף

האם התכנון להגיע אחה"צ לרכיבה יחד עם שלומה עדין בתוקף . אולי נשרגל/נשגלל מסלול או שנים

רֶשֶף

New member
מרחבה ווסבאח אל-חיר סייד אבו-נורקין

בהחלט יש כוונה כזו והג'מוס שוכב לו בשקט בבגאז' וממתין לי. אם אני אצליח לחתוך מפה מוקדם מספיק ולצלוח את הפקקים הרגילים בדרך העולה צפונה, יתכן ואנחת במקום הקבוע (עמיקם? אחרי הגן משחקים? אוֹפוֹ השמאלה לרפתות? שמה) בסביבות 16:30-17:00. אבל הכל בעירבון מוגבל. עדכונים בהמשך.

טאייב יא זלמה

אני בעוד כשעה שעתיים יוצא מהמשרד {בת"א} לכל מני משימות לכן לא אהיה מול המסך, יש לי את הנייד של שלוימה דברתי אתו אתמול ונהיה בקשר לקראת הצהרים אני עוד צריך לעבור בבית {ראש העין} ולאסוף את "היקרות מכל" הנייד שלי 055-493259 השעה והמקום נראים בסדר.

רֶשֶף

New member
יאללה! יצאתי לדרך

פנקייק אגוזים טוב בבית ינאי, בשביל האנרגיה ו... הופלה! להשתגלל ולהשתרכב בחורשן. נראה איך זה לרכב עם פנקייק עבה שיושב לי ככה לרוחב. רק שלא ארכב בסוף עם הנחשים, הדבורים והצל שלי. מָעַה סָלַאמֵה. בָּעֲדֵיין.

זה הכל יהיה על הראש שלך

כל מה שיקרה לי אחרי שבערב אגיע הביתה אני: שלום יקרתי היא : שלום יקירי , איך בילית היום ? אני: היום שיגללתי איזה 3 שעות. היא : ככה אה - בחוץ יש לך כוח ל 3 שעות ובבית אתה גמור הא ? אני : לא לא זה לא אני זה רשף... היא : ככה קוראים לזה היו ר ש ף !!!! והסכין היפני מתחיל לעבוד... כמה אמרת עולים צמיגים חדשים ?

רֶשֶף

New member
כל עוד זה צמיגים, שיהיה לכפרות

רק תשתדל לא להגיע למצב, שהיא תרד לך עם הסכין יפני על הלדרמן ותעשה לך שם פרצלציה. כואב לי רק מלחשוב על זה.

steiff

New member
אין מילים גסות

רק מחשבות... עניין השִרגוּל עוד מסתדר איכשהוא אבל שִגלוּל נשמע, אפעס, לא קשור כל כך לעניין. אני מציע את הביטוי לשָרכֶּב כחלופה ציונית הולמת שמשמעותה שידרוג של מסלול רגלי ל רכיבה . את הביטוי להשתגלל הייתי מציע דווקא לסיטואציה של הפנצ'ר שמגיע אחרי שכל הפנימיות בטיול עתיר קוצים כבר נוצלו עד תום. משהו בנוסח "איזה שגלול, עכשיו אני צריך לשרגל את שאר המסלול".

akivab

New member
לשרגלל, לשרכב, לשרמט !

לשרמט= לשדרג עלייה לירידה לשדרג= לשים דרג מה דעתכם? שום דבר כחול ! הא?! כבר בילבלתם אותי. תארו לכם שאפנה לבחורה המטיילת לתומה בארץ ישראל ואפנה אליה ברעיון "סליחי לי עלמתי, מה דעתך לשרכב איתי ? " מי יבקר אותי אחר כך בבית הסוהר???

kanshoof

New member
בקשר לסיטואציה המדוברת

(אפס פנימיות...) לזה קוראים: זבָּבּוּנִים

למעלה