עצומה! כולם לחתום!

galgal15

New member
../images/Emo70.gif עצומה! כולם לחתום! ../images/Emo124.gif

נמאס מהקיץ! נמאס מהחום! רוצים שלג! רוצים קור! רוצים סקי וסנובורד! __________________________________________ כולם לחתום את שם! כל מי שרוצה לקצץ את תקופת הקיץ לחודשים בשנה ולהאריך את החורף לחתום את שמו!
(משעמם לי אז מה?)

liran87s

New member
והינה דוגמא לכמה שהקיץ מזיק לאוכלוס

יה... - קדימה, לקרוא את ההודעה שלמעלה ולהבין עד כמה זה פוגע במצבו הנפשי של הציבור... יש לי גם פתרון מקורי לסוגיה זו ! 1. פשוט מאוד, לפסיק מייד את פעילות כל תחנות הכוח, המכוניות ושאר הפוגעים באוזוננו. 2. להקים מקפיאי ענק שעובדים על בסיס אנרגיה אטומית שמטרתם לקרר במיידית את המזרח התיכון. זהו, זה מאוד יתרום לתבנית הפסיולוגית, הסכיזולוגית, הסקיאולגית והסנוב´ולוגית הידועות לשמצה. יום טוב שיהיה לכם.
לירן שביט, שרוי בסנוב´ולוגיה עמוקה.

skier

New member
אוף כניראה זאת תיהיה חופשת הסקי ה..

האחרונה שלי ב-3 שנים הקרובות כי אני מיתגייס....

liran87s

New member
תנסה לשרת בצפון ולתכנן את הרגילה למ

תי שיש שלג בחרמון וככה תעשה כמה פלירטים לשם מדי פעם... (מזה לתכנן רגילה ?!, הכוונה - אם יוצא ככה שהמפקד שואל, אומרים שזה מה שרוצים, זה ככה בד"כ השנה השנייה ובשלישית...) מה שכן, אויש איזה מבעס
שלוש שנים !!!!! המון זמן... אבל אם המפקד יעשה בעיות מה שתגיד לו זה דבר פשוט, תאמין לי, זה יעזור: "היי אני עידן, יש לי ניסיון ויש לי רשיון .... רוצה שפיץ ?", הוא לא יעמוד בקסמיך, תאמין לי... רק שלא תעשה את זה למפקדת, בשביל מפקדת יש נוסחה אחרת, "המפקדת, תראי כמה שאני חמוד, תתני לי...". וזהו, ככה תקבל הרבה חופש.... (או כלא)

skier

New member
כן מקסימום אני אקבל מכות...:)

אלא אם כן אתה תיהיה המפקד שלי... :) חחח..

liran87s

New member
או שאתה תהיה שלי, אם תבחר בקבע ../images/Emo3.gif

תראה, יכול להיות שיעיפו אותך לגמרי מהצבא וככה יהיה לך הרבה זמן לעשות סקי !!! (פרופיל 21...)

למעלה