פאנפיק דריה

Shabloolit

New member
../images/Emo70.gif פאנפיק דריה

נגייייד שאם יצא מהשרשור הזה משהו אז כל הזכויות שמורות לפורום דריה
דוף אז ככה נעשה פאנפיק קצר [או ארוך] כזה, שכל אחד תורם שורה וגפ סצינה במקרה הצורך. נתחיל? *חושבת....* הא זה קל. סצנה: דריה וג´יין, ליד הלוקרים עומדות ומדברות ולפתע שומעות את קווין ושאר חברות הFasion club מדברות קווין: אוקיי, סווו מה אתן חושבות על ההצעה שלי? טוב, נראה אתכם משיכים (?????????????????)

Dark Star03

New member
אמ...........

סצנה ארוכה: קווין אצל מנתחת פלסטית והיא לקחה איתה את דריה והן יושבות מול המנתחת פלסטית סביב השולחן כאשר המנתחת אם מחשב. קווין:איך אני יכולה לשנות את עצמי? (מזמן לא כתבתי,לא נראה לי שאתם זוכרים אותי!)

MaPHisTo

New member
סצינה 3

דריה אצל ג´יין כשלפתע נכנס ג´סי, שיכור עד הגג, מדבר שטויות לא מובנות ו... אה כן, ערום. תשלימו את השאר דרך אגב, מנהלת הפורום לא תהיה כמה ימים, המחשב קרס יותר מהר מהתאומים (קצת דארק סרקזם לא מזיק לאף אחד) יום טוב, שבוע רע

Xenophobe

New member
היי אתה פה!

טוב הסצנה הזו נשמעת לי נחמדה:) ג´סי ועוד ערום? מה טוב ומה נעים שבת אחים גם יחד? (??????????????) (הסבר: חן למדה כל היום למבחן בתאטרון והיא עוד צריכה לחזור לשם! ופשוט נשרף לה כל פיוז אפשרי במוח) אז ככה איפה היינו? כן, דריה אצל ג´יין וג´סי נכנס שיכור לחלוטין וערום ומדבר שטויות לא מובנות.... בעקבותיו נכנס טרנט ערום עם הגיטרה עליו ושנייהם מתחילים לשיר שטויות וטרנט פורט על הגיטרה בלי קשר.... ובנוסף לזה הם קופצים כמו רוקרים אמתיים! דריה וג´יין מסתכלות עלייהם בחצי הרמת גבה שאומרת "what the hell???..." תמשיכו אתם.... החלמה מהירה למחשב של גיתית! אני כבר שומעת את סטניסלבסקי (המציא שיטה למשחק ראליסטי) וברכט (מחזאי וממציא תאטרון האפי לא אפי כמו שימחה אלא אפי של אפיקה- סיפורת... הוא דווקא היה בנאדם דיי ממורמר שרצה שהמחזות שלו יגרמו לאנשים לפעול ו"לתקן" את העולם בלה בלה בלה) רבים למעלה ואני צריכה לחזור לשם להרגיע את הרוחות.... אזהרה: משרד החינוך קובע כי תלמידי תאטרון מסוכנים לציבור!! "יחי כלום!!

Esmena

New member
ג´סי טוען שזה ניסוי של הממשלה.

ג´ין נזכרת שהיו שיעורים בהיסטוריה ובתגובה ניגשת לחלון ויורה ברובה ציד מזדמן בכל מי שעובר. היא פוגעת דווקא בדחליל החצר היקר לליבה. טרנט מדליק טלוויזיה ולא מזמין פיצה. תמשיכו.

למעלה