ציור שסיימתי הרגע...

apathic

New member
../images/Emo70.gifציור שסיימתי הרגע...

גם התחלתי אותו לפני חצי שעה, אז לא לצפות ליצירת מופת. אם יש לכם תגובות, אז שיהיה תגובות. אם לא, אז לא. :)
 

ben kanobi

New member
מגניב

משום מה זה מזכיר לי קצת את הסגנון של ג´ים מנפוד (למרות שהוא אף פעם לא צייר משהו כזה:)
 

Cartman

New member
וואו! זה ממש טוב!

אני לא צוחק, אם לא הייתי בטוח הייתי חושב שזה משהו מקצועי! ובכל זאת... יד שמאל קצת יותר ארוכה מיד ימין וכף היד קצת יותר מדי גדולה לעומת הראש, אבל אולי זאת היתה הכוונה. הצביעה ממש ממש טובה, אבל הכתם הגדול על הבגד שלו נראה לי קצת יותר מדי.. אמממ... מתוכנן מראש. זאת אומרת, זה לא ממש נראה כאילו הדם השפריץ עליו, אלא כאילו הוא מרח אותו במיומנת קודם לכן. זה קצת לא נראה טוב כשכף היד נמצאת על הכתם ואז קווי המתאר הופכים פתאום לאדומים.. חוץ מזה, ממש אהבתי והייתי שמח אם היית שולח לי עוד ציורים שלך באי סי קיו (המספר בכרטיס האישי שלי).
 

amitais

New member
נערי, אתה מוכשר

ראיתי את העבודה שלך גם בקורמורן (אני טועה?), ויש לך אחלה של איור. קו טוב ומשחק לא שיגרתי עם היכולות של הפוטושופ. מעבר לג´ים מחפוד (mahfood) המוזכר לעיל, אני ממליץ לך לערוך היכרות מעמיקה גם עם העבודות של: Ted McKeever שעשה כמה עבודות אלטרנטיביות מענינות עבור ורטיגו (Plastic Forks, Industrial Gothic, The Extrimist ואחרים) Mike Mignola האמן המדהים שיצר את Hellboy, ועושה עטיפות נהדרות לDC. חפש אותם באתר של DC או בגוגל תמונות. לאמנים רציניים יותר נסה את פרנסיס בייקון.
 

Humus_Chipsalat

New member
וואו !

הכי טוב שלך עד עכשיו !!! אתה מצליח להעביר בציורים שלך את האווירה של הטירוף בצורה מדהימה... אמרתי לך לא פעם כמה אתה מוכשר... מדהים בקיצר... מ ד ה י ם !!!
 

The Flash

New member
מדהים! רק...

היד הימנית הרבההה יותר שרירית מהשמאלית(אני לא רוצה לחשוב מה הוא עושה עם היד הזאת כל כך הרבה...)
 

apathic

New member
כל כך הרבה תגובות...

ובקשר לשאלה.. אני משתמש בפלאש כי הסורק שלי לא עובד. את מיגנולה, מאפוד ובייקון אני מכיר. והייתי ממליץ לכולם להציץ בעבודות של דייב מקקין באנגלית: Dave McKean cages הוא בהחלט קומיקס מדהים. ותודה על כל התגובות, אני בעצמי לא ממש אוהב את הציור הזה, אבל שיהיה.
 

ben kanobi

New member
דייב מקן?

החבוב שצייר את הכריכות של סנדמן וספרים אחרים של ניל גיימן? מה עוד הוא עשה? מה זה קייג´ס?
 

apathic

New member
סנדמן, האמת לא משהו..

דייב מק´קין הוא, בנוסף לעבודתו כצייר (קומיקס בעיקר), גם סופר. קייג´ס הוא הקומיקס המדהים ביותר שאי פעם קראתי/ראיתי (העבודה שם משלבת תמונות, ציור בשמןועוד כל מיני תיחכומים - כמובן גם עבודת קומיקס רגילה פה ושם). הסיפור אינו מורכב מדמויות, הוא משתמש בהם על מנת שהקורא יוכל להבין יותר טוב את הרעיון המרכזי של המחבר. לא הייתי ממליץ עליו לחובבי סופרמן וגיבורים אחרים. מדובר פה ביצירת מופת שבה הקוראים צריכים להבין בעצמם "למה התכוון המשורר". אין פירוש אחד, אמת אחת. מה שהבנת זה מה שהבנת. הקומיקס עצמו יצא לא מזמן במהדורה שנייה (2002), והוא די יקר. בהתחשב בעובדה שהוא פשוט ענק (במימדים אני מתכוון), זה לא כ"כ מפתיע... נ.ב. - אני בכלל נפגשתי ביצירה שלו בפעם הראשונה כשראיתי את העטיפה של Counting Crows - THIS DESERT LIFE שהוא דרך-אגב אלבום מצויין (העטיפה לקוחה מקומיקס של ניל גיימן, שדייב צייר, שנקרא The Day I Swapped My Dad For Two Goldfish. אחלה של שם).
 

ben kanobi

New member
אוקיי....

הספר שהזכרת בסוף הוא לא קומיקס הוא ספר ילדים (שתורגם לאחרונה לעיברית) הוא נחמד מאוד (לוקח בדיוק 5 דקות לקרוא) והציורים שם מאוד לא יפים מה לא אהבת בסנדמן? (נא לא לספיילר בבקשה אני רק בכרך 3)
 

apathic

New member
נו באמת.. ספר ילדים, קומיקס

מה ההבדל? בכל מקרה, לא נראה לי שאתה באמת לא מנחש מה קורה בסוף בסנדמן. כל הקומיקס הוא לא מיסתורי במיוחד. רק מצוייר יפה, לא יותר מזה.
 

ben kanobi

New member
מה ההבדל???

בוא נראה 1-פורמט 2-עומק 3-איפיון דמויות 4-קהל יעד
 
למעלה