צריך עזרה במכירה !!!

2Bfree

New member
../images/Emo70.gifצריך עזרה במכירה !!!

היי אני מוכר כמה ספרים עקב מצוקה כלכלית. אני לא ממש יודע היכן הכי כדאי לעשות זאת (אני גר בי"ם ובת"א) וגם מפחד "שידפקו אותי במחירים" זה כבר קרה לי.... השאלות שלי: איפה הכי כדאי ? כמה כסף מקבלים היום על ספרים יד שנייה בהנחה שמצבם חדש לגמרי (כאילו הם זה עתה ניקנו)? על מה אני צריך להקפיד שאני מתמקח ? רשימת הספרים שאני מוכר מצורפת , האם יש שם משהו נדיר או מיוחד שאני צריך לשים לב אליו במיוחד ? אנא ענו לי במהירות (הבנק לוחץ אותי !) [email protected] בתודה מראש, דניאל.

kkarinn

New member
לפי דעתי...

אני כרגע גם מנסה למכור ספרים, יש חנויות ספרים יד שנייה שקונות, אבל הן ייקנו ממך במחיר של 25% מהערך או פחות, מה שלא כ"כ משתלם אלא אם כן אתה מוכר ממש הרבה ספרים. מה שאני עושה, פרסמתי בכל מיני אתרים של ספרים את הרשימה ומחירים זולים, הבעייה היא שאין כ"כ הענות... זה משהו שלוקח זמן... אז או שתעשה את זה או שאם אתה ממש לחוץ בכסף תלך לחנות יד שנייה (לא מאמינה שזה יפתור את בעיותיך הכספיות). יש לינקים באתר הזה וגם רשימה שלך חנויות, וגם באתרים אחרים כמובן. בכל מקרה, בהצלחה.

../images/Emo45.gif אני מסכים

חנויות ספרים משומשים, לפחות כאלו שאני מכיר, קונות ספרים עפ"י משקל ולא עפ"י שווים האמיתי. לכן, אני בספק אם תרוויח סכום משמעותי, ובכל זאת, אולי שווה לנסות אם אתה ממש לחוץ בכסף. מומלץ יותר, לדעתי, לפרסם רשימה בפורומים ובאתרים השונים (דוגמת פינד-א-בוק) ולחכות בסבלנות לתגובות.

shmuel149

New member
מנסיון שלי ומהמקצועיות שליבנושא

הספרים שיש ברשותך מלבד ספורים אינם מן הנדרשים ביותר ואי לכך והתאם לזאת יהיה שוויים . לא מקובל עלי ההשתלחות המסיבית הנערכת כאן באופן קבוע על חנויות שבלעדיהם היה קשה. אין גם לשכוח שלחנות יש הוצאות שאין לאדם פרטי ולא ראיתי פרטים המנדבים מרכולתם בזול לרוב מחירם אף גבוה יותר.

ובכל זאת,

תסכים איתי שקנייה של ספר חדש במצב טוב בעשרה שקלים, ומכירתו ב-50 שקלים יומיים לאחר מכן היא טיפ-טיפה מוגזמת?

shmuel149

New member
לא שום דבר אינו מוגזם אם יש קונה

ומוכר ואם ספר שוכב שנתיים ואינו נמכר לפי דבריך תנועת הספרים היא כה רבה כמהירות הרוח כך לחנות הספרים אין סטוקים מלאים ולעיתים עומדת ריקה לחלוטין ומצפים בה לפריירים שיכנסו

והרשימה לנרתעים מפתיחת קבצים

1 ורוניקה מחליטה למות פאולו קואלו כתר 2 יומנו של מכשף פאולו קואלו כתר 3 הבית על שפת האגם עדנה אובריאן הד ארצי/ספרית מעריב 4 רצח ליד הבית:אוסף סיפורי רצח עריכה: דורית זילברמן כתר 5 אחים בדם אינגוור אמביורנסן שוקן 6 חיי אהבה צרויה שלו כתר 7 גליה ומיקלוש: ניתוק יחסים מרים עקביא סדרת נעורים/ספרית פועלים 8 בארץ הדברים האחרונים פול אוסטר הקיבוץ המאוחד 9 נבלות יורם קניוק תג הוצאה לאור 10 שלט רחוק אנדי מקנב כתר 11 תעזבי אותך מרומנטיקה משה יהלום הוצאת דור 12 בשדות פלשת אורי אבנרי הקיבוץ המאוחד 13 קונצ'רטו למרגל ולתזמורת אורי אדלמן כתר 14 משוואה עם נעלם אורי אדלמן כתר 15 הוא אורי יואלי הוצ' גוונים צעירים 16 האדם וכתב ידו ישראל אודם מוסד ביאליק/דביר 17 מאז היות דרווין סטיבן ג'יי גולד ספריית מעריב 18 הדוד פטרוס והשערת גולדבך אפוסטולוס דוקסיאדיס ידיעות אחרונות 19 האלים החדשים שמואל ורשבסקי ידיעות אחרונות 20 מטרזן ועד זבנג אלי אשד הוצאת בבל 21 שאלות אישיות יעקב אגמון משרד הביטחון 22 שיעורים בתקשורת טומי לפיד צבעונים הוצאה לאור 23 מדיאה: קולות כריסטה וולף שוקן 24 מרגל של אחד באפריל א. כתר 25 הגר יוכי ברנדס ידיעות אחרונות 26 נורי והפרופסור האנגלי א.סודאי אסטרולוג 27 ההצלחה ב-7 חוקים רוחניים דיפאק צ'ופרה מודן 28 נעלם בבהוטן מנחם מרקוס כתר 29 זן ואמנות אחזקת האופנוע רוברט מ.פרסינג זמורה ביתן 30 טיל לוגי מדעי לאלוהים ובחזרה יובל שטייניץ זמורה ביתן 31 עץ הדעת יובל שטייניץ דביר 32 שמונה חזירונים קטנים סטיבן ג'יי גולד דביר 33 עוול אהרון מגד עם עובד 34 רצח בשם אלוהים מיכאל קרפין זמורה ביתן/בד ארצי 35 רבין: רצח פוליטי בעזרת השם אמנון קפליוק ספריית פועלים 36 בילי בלום אוהבת ככה אהוד אשרי כתר 37 המוסד והמיתוס גד שומרון כתר 38 מישהו לרוץ איתו דויד גרוסמן הקיבוץ המאוחד 39 שפת הסימנים של סיינפלד ג'רי סיינפלד מטר 40 נער קריאה ברנהארד שלינק זמורה ביתן 41 מלכים ג' משה יהלום הוצאת דור 42 אני אנסטסיה אלונה קמחי כתר 43 אחד, לא חשוב מאיזו עדה איל קיציס ידיעות אחרונות 44 אורות בערפל אורי שגיא ידיעות אחרונות

מכירת ספרים

אם אתה לחוץ וזקוק לכסף מיידי, למה שלא תציג את ספריך ביום חמישי, בכיכר דיזנגוף. מתקיים שם כל שבוע יריד ספרים "יד שנייה" בין השעות 14:00-22:00. נכון שאין מכירה לוהטת, אבל אתה יכול, אולי, להרוויח יותר מאשר אם תמכור לחנויות בהצלחה
יהודית

תלוי בכמות הספרים שברצונך למכור

נדמה לי שעד 15 ספרים ניתן למכור באופן חופשי. השוק מאורגן ע"י האתר Findabook. לפרטים נוספים - מומלץ לשלוח מייל ליוני, מקים האתר ומארגן השוק

דנטל

New member
אה, חשבתי שזה של העירייה

כמו ביום שישי ב- garage sale שדוכן עולה 40 ש"ח.

שוק ספרים משומשים להלן פרטים:

השוק בככר דיזינגוף (בחסות עירית ת"א) בימי חמישי בין השעות 15:30 ועד 22:00 מחיר לשולחן 40 ש"ח ניתן לקבל יותר משולחן אחד ללא תוספת תשלום (נכון להיום) כאשר מגיעים, צריך לחפש אדם בשם בני. וזהו, אתם בעסק. בהצלחה לכל מי שיגיע.

kkarinn

New member
גם לי יש כמה ספרים למכירה... ../images/Emo63.gif

והרשימה: harry potter and the philosopher's stone j.k. rowling בינוני 30 harry potter and the prisoner of azkaban j.k. rowling טוב 35 the christmas books charles dickens כחדש 15 צבע הכשף טרי פראצ'ט כחדש 25 java 2 למפתחי אתרים באינטרנט פיני כהן כחדש 50 c++ הדרך הקלה ללימוד השפה קריס ג'מסה כחדש 50 הנבואה השמיימית ג'יימס רדפילד טוב 35 התובנה העשירית ג'יימס רדפילד טוב 35 חצוצרה בואדי סמי מיכאל כחדש 30 לליה מרינה גרוסלרנר כחדש 30 הנוסע השמיני 4 א.ס קריספין וקת'לין או'מלי כחדש 30 dreamcatcher stephen king בינוני 25 one door away from heaven dean koonz כחדש 25 clear and present danger tom clancy בינוני 20 משקפי שמש כסופים ברוס סטרלינג כחדש 25 גיאומטריה של המישור בני גורן בינוני 20 סימני אהבה - טלה ג'וליה ודארק פארקר כחדש 20 זה היה סודי ביותר יוסף ארגמן כחדש 35 טריוויה ישראל - ספר הטריוויה השלם של המדינה דנה ויגלר, אליהו זערור כחדש 25 andromeda strain Michael Crichton טוב 25 מילון עברי צרפתי - צרפתי עברי מרדכי מ. כהן טוב 80 עת לברזל - כרך 16 של מחזור כישור הזמן רוברט ג'ורדן כחדש 40

kkarinn

New member
עוד ספר... של כישור הזמן

עת לברזל - ספר 16 של מחזור כישור הזמן, רוברט ג'ורדן. כחדש, 40 ש"ח

Annie46

New member
חברים יקרים

הספרים שהוצעו כאן (מלבד הספר "נער קריאה") - אינם ספרים נדרשים... ממש לא. צר לי. לא נראה לי שחנות ספרים משומשים מנוסה תטרח כלל לרכוש אותם (בגלל רמתם...) וכל שכן קונה פרטי. הלוואי ואתבדה. שוב: הספר "נער קריאה" מעניין ואולי ניתן יהיה למכרו בכמה שקלים. צר לי.

למעלה