רק לשים לב

אלוני.

New member
../images/Emo70.gif רק לשים לב ../images/Emo70.gif

מטיבו של הפורום יש מי שבא לחפש סיוע ויש מי שבא לסייע, למרות הרצון הטוב של כולנו, אל תקחו עצה או רעיון בתור "תורה משמיים". אני נתקל ברעיונות או עצות שעשויים להכשיל אנשים, ובכאלה הנראים פשוטים שכדאי לאמץ, בדקו ובחנו את העצות בהתאם ליכולת ולצרכים שלכם, אין עצה אוניברסלית. דבר נוסף, מטבע הדברים עשויות להתגלגל לכאן עצות עיסקיות או רעיונות לעבודה, חלק מהרעיונות הינם רעיונות פרמידה למינהם שבסופו של תהליך תמצאו עצמכם צרכנים שרכשו סחורה שאין להם צורך בה- הזהרו
חלק מהרעיונות יגיעו אליכם באמצעות תיבת המסרים, שימו לב.

avibar3

New member
בזה קטלת את עצמך

אני מקווה שמכבודך לא תמחוק הפעם את התגובה הזו ... אם אמרת שישנם הצעות " פירמידה " יש לך הרבה מה ללמוד בשווק ! ועכשיו אני מבין למה לא מראים את הדרך לעשות כסף במקום לחסוך . במקום לשבור מיתוס של "פירמידה " שאכן היא לא חוקית , אבל אם פעם היית מקשיב לשיטת שווק שעובדת כבר 60 שנה , היית מדבר אחרת ... מי שמתמיד ועושה בדיוק מה שצריך לעשות הוא יצליח , ומכיוון שאנשים מתייאשים בגללם עצמם בגלל חוסר התמדה , וחוסר סבלנות , הם נכשלים ויוצאת סטיגמה שלילית על שיטה אשר כבר בסמסטר הבא באוניברסיטה יתחילו ללמוד עליה . אז אלוני , בוא תשכיל קצת , וקצת ...וצא מהדעות הקדומות . בברכה , ברוך .

avibar3

New member
אלוני , אז אם ככה תוריד את כל הסעיף

אם אתה לא מבין במינוף פיננסי , אז אל תלכלך , תוריד את כל הסעיף ותהיה בריא ... בסך הכל יש דרך שונה להצלחה , אל תשמיץ ! לפחות היית אומר , אני מוכן ללמוד ולראות מה שאני לא יודע . יש רבבות של אנשים בעולם שמתפרנסים ועוזרים לאנשים אחרים להגיע לעצמאות כלכלית , כי זו השיטה , עבודת צוות . אם חלק גדול מאנשים סקפטים ומיושנים בדעות היו מקשיבים , היו עוד כמה רבבות של משפחות מאושרות ומעושרות , אבל אתה כותב שיתרחקו מזה ,, איך אתה יכול לפסול שיטה שאתה לא מבין בה ? הפורום מטפל בבעיות נזילות וכלכלה , וזה המקום לפתוח את העניים למי שרוצה . קיבלתי דווקא תגובות של 100% ! מעוניינים לראות את המצגת . אם אתה רוצה לקחת בעלות של פורום ולשפוט נושאים לפי הידע שלך בלבד , אתה עושה שם מניפולטיבי לתוכנית ולאתר כולו . בברכה ,

אלוני.

New member
שיתרחקו מזה

אין לי ספק שיש רבבות של אנשים בעולם שמתפרנסים מכל מיני רעיונות, הבעיה במרבית הרעיונות שהרבבות מתפרנסים על ידי העברת משאבים של מטות אלפים לידי הרבבות. ראיתי מצגות ממצגות שונות ורק מפאת הכבוד לא אכתוב את דעתי המפורטת. תרשום שאני לא מבין בזה, זה מקובל עליי ובלבד שאנשים ייזהרו, לא כבודי עומד כאן לשיפוט. אם יש אדם המעוניין להשליך את כספו בכל מיני רעיונות זו זכותו המלאה. אני מניח שלא תפרוס את משנתך כאן? אם הרעיונות כל כך טובים אני מזמין אותך להסביר כאן במה מדובר בדיוק ולא להפוך משהו למסדר סודי, שלא יצא שאנשים בסוף ישווקו דיאטות מיוחדות שמשום מה עליהם לרכוש מ"דילר" כזה או אחר מלאי עיסקי, או אולי תוספי מזון ייחודיים של חברות כאלה או אחרות, או אולי מגנטים המזרזים את זרימת הדם (של המוכר בדרך כלל) וזאת בתנאי שירכשו מלאי של אלפים רבים של שקלים, וכיו"ב בזה רעיונות שיווקיים המתהדרים משום מה בצרוץ מיסטי של שלוש אותיות באנגלית ובאותיות גדולות..... וד"ל. אתה מוזמן לפרט את הרעיון כאן.

avibar3

New member
המשך

זה באמת ארוך מידי לפורום . אני משווק חברה שלא צריך להחזיק בה מלאי . מדובר בזמן אוויר סלולרי למשל וזה פשוט וזול . אבל השיטה זו ראייה מזוית אחרת , אבל שוב הפורום קטן בקיבולת האינפורמציה שצריך להעביר . בשל כך ציינתי כתובת מייל . סוף שבוע נעים - חברים ?

אלוני.

New member
זה לא אישי

אין בעיה של מקום, ספר לנו על הפרוייקט הייחודי כאן, קיבלת פלטפורמה להסביר, כמה מקום שתרצה, ואם יש בעיה של מקום אני מתחייב לדאוג לכך שיהיה מקום, הולך ?

טלילה3

New member
למה הודעתי שורשרה תחת

הודעה אחרת? לא כתבתי אותה בשירשור בהתחלה. אני מבינה שלא מעוניינים לייעץ לי כאן, אני טועה? כתבתי את ההודעה שלי מתוך מצוקה אמיתית, וזה מעליב שמעבירים אותה לשירשור לא מתאים.

אלוני.

New member
הודעתך

ההודעה שורשרה להודעות אחרות העוסקות בשאלות אודות מקומות או אפיקים להשקעה. אם נפגעת, אני מבקש את סליחתך.

אלוני.

New member
שעה קלה על פרמידה

למי שעוקב אחרי חלק מהתכתובות והאזהרות כאן. ראשית לזכור שתמיד פעולות שיווק פרמידה ו/או שיווק המותנה ברכישת מוצר מוצגת מפה לאוזן או במקומות מבודדים (כנסים במלון המלווים בהצגת ההצלחות) שנית, תמיד יש מי שהרוויח מהסיפור, אותו מציגים לכם.

אלוני.

New member
דוגמא ן

על המצטרף לרכוש דקות אוויר בטלפון ולמכור אותן הלאה "בזול" , בדרך כלל מותנה בקנייה ב 250$-200$ ראשוניים ובהתחייבות חודשית להמשך קנייה. מכירה או שימוש בדקות הללו מוריד את היתרה. הפרמידה בנוייה עליך הרוכש , אם תשכיל למכור לחבריך את הרעיון הרי שיבנו לך עמוד הכנסות שמגיע לאינסוף. לעיתים אתה מקבל, הרוכש, אתר אינטרנט שבו תוזמן לרשום שני אנשים (חברים...) שיהוו הבסיס לעסקיך, חבריך גם יקבלו אתר וגם ירשמו שני חברים, ומגדל הקלפים הולך ונבנה. עכשיו לקטע המעניין, אם יצטרפו X חברים, נניח 10 אז תקבל בערך חמש מאות שקל ......מתוך העשרת אלפים שהם שילמו. וכל המרבה להביא חברים הרי זה משובח, מה שכן, אם בפרמידה שלכם יהיו 1000 אנשים אתם מליונרים, רק קחו בחשבון שייתכן שאתם כרגע האדם ה 1000 - נראה אתכם מביאים עוד 1000.

דוגמא טובה אלוני אבל...

בכנות, לעומת חברות בעייתיות, יש חברות טובות מאוד וגם אני נמצא באחת כזו. התכנית הכי אטרקטיבית שיש היא של חברת ניוטרוניקס: קונים 2 מוצרים טבעיים בחודש במחיר של 50 דולר, מצרפים אנשים ומרוויחים... אין לי התיימרות כאן לצרף אף אחד, רק לציין עובדות.

אלוני.

New member
תודה, אבל

כל הדוגמאות שאני נתקלתי בהן דומות/זהות ומהוות שכלול השיטות האחרות זו יכולה להיות דיאטה שבה אתה קונה לעצמך מסלול כמעט שנתי והופך להיות דילר של דילר ומוכר לחבריך בשרשור ....... כאן לפחות תוכל לאכול את הסחורה . זו יכולה להיות חברה עם שם אמריקאי מפוצץ שתמכור לך תוספי בריאות למזון ולבריאות העור והגוף. זו יכולה להיות חברה שתמכור לך מוצרים ייחודיים שאם תציב בסוליות נעליך או על פרקי ידיך וכיו"ב תרגיש כמו פנתר..... אני מכיר אדם שכל יום מחליף את הצמיד והמדרסים מהכמות שנותרה לו... תמיד, אבל תמיד, זה יהיה מלווה בשמות אקזוטיים של מולטי מליונרים ו/או פרופסורים מאוניברסיטה כזו או אחרת. וכן, יש אנשים שעשו מזה כסף, השכבה הראשונה.

sheqma

New member
שלום לך מר אלוני היקר...

שלום וברכה לך... עקבתי מעט אחרי ההתכתבות שלך מיום 22 ליולי. אני חייב לציין בפניך שמאד התאכזבתי מהתכתובת שלך מאחר ואתה בתוקף תפקידך הנ"ל חייב להיות ניטראלי...ואם כבר אתה חושף את דעותיך האישיות מן הראויי שיהיו בדוקות ומבוססות ב-100% ולא ניזונות משמועות וידע אישי לא מהיימן ולא בדוק!!! לידיעתך, ישנה ספרות ענפה בתחום הנ"ל וכל השוק מתקדם בצעדי ענק לכיוון השיווק הרישתי (מה לעשות שהעולם משתנה...),כך שנשאר לי למליץ בפניך לקרא ספרות בנושא ולהתעניין (כתבתי היום למרתין 2005 רשימה חלקית) בספר מי הזיז את הגבינה שלי... בנוסף אני ממליץ לך ליצור קשר איתי ולשוחח על עובדות ודעות מאחר ולפי דעתך הכתובה אתה ממש לא רציני (סליחה אם אני בוטה משהו...יש לי סיבה אמיתית לכך). ולסיכום, הראש שלנו הוא כמו מצנח, עובד הכי טוב כאשר הוא פתוח... צור קשר בבקשה [email protected] תודה להתראות ויום טוב לך.

אלוני.

New member
תודה

עוד לא נתקלתי באף לא אחד ממשווקי הרשתות והפרמידות למיהם שהיה מוכן לבא לכאן ולבנות לנו את העץ אל מול עינינו, עץ שמתחיל במשווק, אחר כך רק בשני חברים ובסוף מגיע ל 8,000 איש שיכניסו לקופתו סכום דמיוני.... העיקר שבתחילת הדרך יוציא מכיסו כמה אלפי שקלים. לא חיפשתי להיות רציני, ולא חיפשתי מחמאות , רק למנוע מאנשים לרוץ אחרי אשליות. אתה כמובן מוזמן כמו גם אחרים להציג את מרכולתך במלואה כאן, אין לי עניין בנוסחאות הנסתרות מן העין.

sheqma

New member
אזרחים למען אזרחים

שלום וברכה, בוקר טוב לך אלוני... מה שלומך? אני בהחלט מוכן וברצון להפגש איתך ועם אחרים על כוס קפה תה או אחר ולהעביר את המסר. אנו עוסקים בנושא של אייכות חיים,שזו בין היתר צרכנות נבונה ומתגמלת. אנו מציעים לקהל הרחב ובמיוחד לאנשים המחפשים דרך ליצור לעצמם שפע ופלוס גדול בתחום הכלכלי בעיקר אך גם בתחומים אחרים כגון התפתחות אישית, חברתית וכו'. אצלנו, אינך צריך לוותר על עיסוקך הנוכחי וכמובן אינך נמצא בחששות לגבי ביקורת הערות משפילות ואף סכנה לפיטורין...יש מקום ל כ ו ל ם...!!! בנוסף, אין צורך בהשכלה גבוהה כלשהי או ידע מקצועי מוקדם מאחר ואנו מלמדים מלווים ומדריכים כל פרט שמוכן לקחת אחריות אישית למצבו העכשווי ולהתחייב בפני עצמו לפרק זמן של עשייה,התמדה וסבלנות...כן זו מילת קסם!!! לסיכום- אני אישית,עצמאי (בתחום האינסטלציה והגז),העובד בעבודה שוחקת ודורשת משאבים.אני בחרתי להיות ח כ ם במקום צודק וליצור אלטרנטיבה מבטיחה הרבה יותר... אני אשמח להפגש עם כל אחד המחפש ליצור לעצמו ביטחון כלכלי אמיתי, אך אני מבקש לשם כך להשאיר את הידע והדעות הקדומות שיש לך, בבית, ולתת לעצמך דרור להקשיב בפתיחות מיירבית למסר החדש ולחוש שאפשר גם אחרת... איינשטיין אמר לפני שנים שקל יותר לפרק אטום מאשר לשנות דעתו של אדם וכידוע, הראש שלנו הוא כמו מצנח...עובד הכי יעיל כאשר הוא פ ת ו ח!!! אתה מוזמן לגלות עולם חדש...צור קשר [email protected] תודה ולהתראות.

אלוני.

New member
לא תודה

אני מוכן שתפרוש את משנתך (שחלק הוצג כאן ) ושיחליטו הקוראים, אני לא מגיע למפגשי קפה וכיו"ב ולט כמשהו אישי כנגדך. מכיר את הפסיכולוגיה של שיטת השיווק הזו חבל על הזמן שלי ועל שלך גם....ביחס אליי כמובן. ואגב, אני יודע מי הזיז לי את הגבינה והיכן היא מונחת. לא מאמין במסרים חשאיים, אתה איש מכירות? יש לך מוצר ? תמכור, אני (ועוד כמה) מקשיבים.

למעלה