שאלה

../images/Emo70.gifשאלה

האם יש לכן נשירת שיערות אחרי הלידה, ואם כן, כמה זמן אחרי?, אני כמעט 4 חודשים והשיער נושר בטירוף. אולי זה חילוף עונות???? תודה

מוכר...

אצלי הנשירה התחילה אחרי 3 חודשים בדיוק מיום הלידה ונפסקה באופן משמעותי בערך 3 חודשים מאוחר יותר.

yaelli10

New member
אוהוהוהוה.... שלושה חודשים אחרי

הלידה התחיל לנשור לי השיער בכמויות. נורא לא נעים לי לראות את השיער שלי עליה, לכן אני משתדלת לאסוף.... יש לי שיער מתולתל ומלא... ועכשיו הוא נמצא בכל מקום בבית לא רק על אלה. די מעיק..... מקווה שאני לא אהיה קירחת כמו אלה

טוטי30

New member
השיער התחיל לנשור רק לפני חודש

וילדתי לפני ארבעה וחצי חודשים. בטוח שחילופי העונות לא עוזרים להפסקת הנשירה, אבל זה בעיקר שינויים הורמונלים שהגוף עובר. אם הכל בסדר בעקרון, אין סיכוי שתהיי קרחת... תני לזמן לעשות את שלו ולשיער להתחדש. אצלי לפחות לא נשרה שערה אחת כל ההריון, כך שיש לי וואחד מצבור... זה מעצבן וזה תוקע את השואב וזה לא סימפטי כשזה מתערבב באוכל, אבל כמו שסבתא שלי (בת 86) אומרת:
זה-מה-יש!

כמיסה

New member
נושר בלי סוף (לפחות כך זה נראה)

לפני שני מפגשים טל של תום שאלה אותי איך אני מסתובבת בשיער פזור... היום אני לא מעיזה
השיער בכל פינה בבית ואני מחכה בכליון עיניים שזה יסתיים
התחיל לנשור בדיוק 3 חודשים אחרי הלידה ועדיין לא הפסיק

מתרגשת

New member
אצלי לא נושר ואני דווקא רוצה שינשור

קצת קצת ואולי משהו ידלל את השיער הבלתי אפשרי הזה

niniv

New member
אצלי יש מישהו..

ש"מנשיר" לי את השיער.... הוא מושך בלי הפסקה, וכל פעם נשאר עם כמה שערות ביד....

אבא אסא

New member
לדעתי הנשירה מתחילה הרבה לפני.

עוד לפני שהתחתנתי כבר התחילו השערות לנשור לי. לדעתי הגוף מכין את עצמו לחיי נישואים וחיי הורות ומוריד דברים מיותרים. רק כדי לשמח אותך - זה קורה ב 99.99% אצל הגברים.

שושי @:-)

New member
רק אצלי יש גדילת שיער היסטרית

כי אני בלי טיפולים כבר כמעט שנה שלמה! ולא עברתי הריון ולידה שיצדיק נשירה.

הספרית שלי אמרה לי לקחת תוספת של

B12 ואח"כ לקחת אבץ. בינתיים אני לוקחת את ה-B12 ויש שיפור קל. אפשר להכין הרבה פאות עם מה שנושר לי מהראש מאז הלידה... וכדי לשפר את מצב הרוח בנושא הנשירה הנה בדיחה שרצה אצלנו במשפחה: מה עוצר את הנשירה
. . . . הרצפה

טאש

New member
ילדתי לפני 15.5 שבועות ורק בשבוע

האחרון התחילה לי נשירה מטורפת שחבל על הזמן בכלל. טוב, זה פיצוי על זה שמאמצע ההריון בקושי נשרו לי שערות.....

dafgol

New member
נשירה ובגדול....

היא התחילה שלושה חודשים בדיוק על השעון...מיום הלידה. אני והכלב עושים תחרות למי יש יותר נשירה..... הבעייה שכלום לא עוזר - לא להסתפר קצת , לא מסכות לשיער ולא נעליים.... מחכה כבר שזה יעבור ..... אני משאירה " עקבות " בכל מקום.

ayelet i

New member
איזה פחדדדדדדדדדד...

מתחילה לספור את הזמן לאחור... לפי דבריכן בעוד כשלושה שבועות יתחיל שערי לנשור... (כאילו הנשירה של החתולים לא מספיקה...)

למעלה