שירשור חדשים

Just Adi

New member
../images/Emo70.gifשירשור חדשים../images/Emo70.gif../images/Emo80.gif

אוקיי, מכיוון שהצטרפו המון חדשים, ולי ממש אין כוח לקרוא את ההודעות של כולם, שכל מי שחדש יכתוב פה שהוא חדש וקצת על עצמו וכולנו נגיד שלום וברוכים הבאים עם הרבה
ים לכולם ביחד וחן יכתוב פעם אחת את ההרצאה המתישה הזאת שלו, ואם תשתפו פעולה אני אפילו אקרא את ההרצאה של חן! (לא נראה לי שאי פעם קראתי אותה)

אובלינה

New member
זה לא נהייה כחול../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif../images/Emo23.gif../images/Emo184.gif

טוב, עכשיו הוא יהיה כחול
אין לו ברירה
כ ח ו ל

אובלינה

New member
דייי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo184.gif

זה הניסיון האחרון להפוך את המשפט הזה לכחול.
[URL='target=_blank']מילה כחולה[/URL]

אובלינה

New member
ייה היי../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif../images/Emo184.gif

מה אתם יודעים, זה עבד

ג ו א ט ה

New member
קראתי אותה פעם... בהמשכים../images/Emo163.gif

אבל בכל זאת קראתי.... חחח אולי באמת תישקול לקצץ פה ושם בכמה דברים... פשוט מסתכלים על האורך ואומרים כזה: לעעעעעעעעעע... לא באמת אני ישב לקרוא את זה עכשיו...

ג ו א ט ה

New member
חח קראתי אותה פעם: בהמשכים../images/Emo163.gif

חחח... זה באמת ממש ארוך.. אולי תשקול לקצץ פה ושם כמה דברים... פשוט מסתכלים על זה וחושבים: לעעעעעעעעעע... לא באמת אני יישב לקרוא את כל זה עכשיו..

212girl

New member
שלום../images/Emo9.gif../images/Emo20.gif../images/Emo187.gif

אני צליל אוהבת את מוניקה סקס...מן הסתם...הצטרפתי לפני איזה חודש אבל לא נכנסתי הרבה..

Just Adi

New member
חדשים! לכתוב פהההה../images/Emo70.gif../images/Emo80.gif

מק
שתפו פעולה

S H I L G I

New member
אוקי אז...

נייטע כמעט בת 14 מחיפה שומעת מוניקה בערך חצי שנה חות מזה שומעת עוד רוק ישראלי אחר ועוד כל מיני רוקיסטים אחרים מחו"ל

למעלה