שלום אני חדשה

../images/Emo70.gifשלום אני חדשה../images/Emo70.gif

ורציתי להתלונן שאני בעצם לא חדשה וכתבתי בפורום הזה הרבה תלונות לפני מס' שנים, אז למה לקרוא לי חדשה?? רציתי להתלונן על הילד הג'ינג'י המעצבן הזה מהפרסומת של פלאפון. בחיי, בא לי כל פעם לזנק ולשלוף אותו מהטלויזיה ולעשות לו כזה גלח שלא יפול מהגלחים שעושים לפודלים קטנים (עם פונפון בזנב ופוני)...

שלום לך!

אם הייתי עדן, הייתי אומרת לך ברוכים הבאים ומביאה לך פרח. אם הייתי הציפור- סביר להניח שהייתי מתעלמת ממך. לו יצוייר והייתי למד- הייתי זורקת איזו הערה חצי שנונה לעברך. אילו הייתי צלוזן- קודם הייתי עושה לעצמי החייאה רצינית ואז הייתי מאשרת את תלונתך. אבל אני לא. אני לא מזדהה עם תוכן התלונה ואני בד"כ לא נחמדה לאנשים זרים. (תשאלי את אנג' והציפור) בד"כ אני סתם מתעלקת על הודעות של אחרים ומגיבה בלי קשר ממשי לתוכן. זהו, תחיי עם זה. >כלב עם סוודר שולתתת11<

אנגסטרם

New member
כולנו הרמנו פה גבה

בעניין הכלב עם הסוודר. יש לזה הצדקה? את רוצה לשתף? נ.ב: מתכון לעוף, משהו מהמם- נכנסים לחנות תבלינים מרחרחים סביב סביב, בוחרים תבלין עם שם מגניב ולא מוכר שהריח שלו נראה לכם מתאים לעוף, זורקים עוף לכלי חסין אש ביחד עם התבלין, פלפל, פפריקה מתוקה, פפריקה חריפה צ'ילי. וזהו. תנסו, עלי.

זה נשמע כמו התחלה של בדיחה בדיחה

מתכון לעוף ומשהו מהמם (2 ניקים פוטנציאלים בתפוז)- נכנסים לחנות תבלינים, מרחרחים סביב סביב, בוחרים תבלין עם שם מגניב....

לא הייתי רוצה מתכון לעוף

שנחנקים ומקיאים ממנו. זה גורם לי לחשוש שהוא לא יהיה טעים כ"כ....

כן??? יש לך המלצות אדוני?

כל מתכון יכול לקפוץ ולומר שהוא טעים, איפה הנתונים מהשטח??

יוווו באמת שהייתי!!

הייתי מהחלוצים!! תריצו חיפוש בארכיון, אז היית "פרח חצות" ולא פרחי חצות. פשוט תפוז חסם אותי עם הצפת תלונות. אז הוספתי לי י'. כואב לי הגפ...

הנה! הנה הוכחה ההא!!

איזה צחוקים, אז מה שקרה אחרי הבחור הזה זה ככה: הבחור הזה, הוא מישהו שהתחיל איתי ואני סרבתי לו ואחרי כמה זמן מישהי אחרת התחילה איתו והוא יצא איתה קצת עד שהוא גילה שהיא פילה מטורללת. (אני יכלתי כבר להגיד לו את זה רק מלהסתכל על השמנה המטומטמת עם השיער חולירה ובגדים מפגרים של ילדה מטומטמת שלא מודעת לרגלי גזעי סוקיה שלה שמחזיקים את הראש הגדול אך חלול שלה - ואני אובייקטיבית בחיי, לא החלפתי איתה מילה...) ובדיוק בזמן שהוא יצא איתה ראיתי אותו וחשבתי שהייתה לו חברה ממזמן. בקיצור הוא נפרד מהפילה המשוגעת ואחרי שהבנתי שהוא לא מאנייק, הפסקתי את האודישינים ל"מי תהיה בת זוגתי"...הרבה נרשמו...חבל, היו שוות שם... התיידדנו, העתקתי ממנו בעבודות והוא רשם אותי בדף נוכחות בהרצאות חובה שלא התחשק לי לבוא ואחרי 8 חודשים הסכמתי לצאת איתו ואז אחרי שנתיים הסכמתי להתחתן איתו, ועוד שנתיים אני אולי אסכים להביא לו ילד או ילדה או מסטיק בצורת לב, נראה מה יתחשק לי. אז עוד לא עברתי לצד השני אבל ממשיכה לקפוץ מאוטובוסים כתחביב (מומלץ, יש פורום "הקופצים מאוטובוסים" אנחנו נפגשים כל ימי רביעי ב-19:30 ודנים על קווים חדשים וגאדג'טי קפיצה, השבוע יתארח הפסיכולוג איתי סלע).

בלקר

New member
ידעתי שהניק שלך נישמע לי מוכר

אמממממ ברוכה הבה או השבה, בכל מכרה על הקטע של הברוכה אני סגור.

אותך אני זוכרת בבירור!

את הלוחם הציוני שאוהב רוק כבד (לא בטוחה לגבי הרוק כבד)?? אני זוכרת את סנופה, יצורה, לומד לעוף, עדן (איפה היא?) רותם, א י ל ה ועוד רבים טובים.

למעלה