שלום אנשימים!!

vinki lil vamp

New member
../images/Emo70.gifשלום אנשימים!!../images/Emo70.gif ../images/Emo187.gif

אויש שלום לכם אנשים נחמדים למיניכם!! מה שלומכם?? אמממ.. אני ג´ני.... ולמי שהיה אתמול בפגישה במלאכים אז אני הסטרייטית של ADIKO
חיחי!! אז ככה.. אני עכשיו בתהליכים ורוצה להצטרף למלאכים! אז חשבתי להתחיל להשתלב ולהיכנס לפורום שלכם! בשביל זה אני צריכה אישור! אחרת..
חיחיתם! אז בכל מקרה... אמממ שלום לכולם!!!

adiko

New member
../images/Emo34.gifקבלו אותה../images/Emo34.gif

אני רואה שהצטרפת

צ א ל ה

New member
ג´ניייי

מה המצבבבבב? WELCOME 2 D FORUM אנחנו הסטרייטיות מחמד מאתמול
היה נחמד להכיר אותך

vinki lil vamp

New member
התלבלבתי! ../images/Emo3.gif

חיחיייחיחי קצת התלבלבתי!!! את באת עם לירון אתמול נכון?? היה בהחלט נחמד להכירך!!! חיחי שפה גבוה.. :)

LeeCooper69

New member
שלומות! ../images/Emo24.gif../images/Emo185.gif../images/Emo23.gif../images/Emo140.gif

אני לי... ברוך הבא!
ושאר ירקות... את מוזמנת ליצור קשר אני טיים (חוץ מהיום מחר וביום א´..... אני לא אהייה בבית) במייל או באיציק (ICQ) [email protected] ICQ 170600744

צ א ל ה

New member
כן היא מאוד

חמודה... יותר ממה שאפשר לומר על אנשים אחרים אהמ אהמ

vinki lil vamp

New member
רררר! ../images/Emo34.gif

אויש נו די.. אני ממש מסמיקה!
תודה תודה! חמודימים שכמותכם!! אז מה איך אני מתחילה להשתלב פה??? צאלה עיזרי לי בבקשה!!

צ א ל ה

New member
חחח חמודה

את חצי הדרך כבר עשית... עכשיו כל מה שאת צריכה לעשות זה לקרוא, להפנים, להגיב, ולהשתלב צ´יק צ´ק! זה ממש פשוט זה מה זה @שוט כמו הפרסומת...
בקיצור... אל דאגה

TwelveEyes

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

יותר ממה שאפשר לומר על אנשים אחרים שלל קללות עסיסיות יורדות לאצבעות שלי...... אבל אני אוותר, ואומר רק שהדלת תמיד פתוחה, אם לא נאה לך איתנו.........

צ א ל ה

New member
דנה

מאוד כיף לי פה פשוט מישהו אחד עיצבן אותי פה מצטערת, לא הייתי צריכה לרשום את זה.

למעלה