שלום

../images/Emo70.gifשלום

אני רוצה לקנות נגן MP3 או IPOD הצרכים שלי הם: 1.מעל 200 שירים בנגן... 2.קטן..מרובע 3.עם מסך 4.רק למוסיקה אני לא רוצה לשים תמונות או סרטים.. 5.שיהיה נוח ויפה מבחוץ,שידבר לנוער כזה 6.איכות מעולה של המוזיקה ..עמוקה כזאת.. 7.שיהיה רדיו טוב FM .8שלא יתקלקל גם אחרי שנתיים ..שיהיה קשיח.. נראה שזהו..והתקציב הוא עד 2000 ואם יש לכם המלצות תמיצו לי.... ומה ההיתרונות של הנגן שאפשר לרוץ איתו?

TheRealDeal

New member
זיכרון פלאש

זיכרון שלא רגיש לזעזועים, מעולה לריצות, הרבה יותר עמיד מהארד-דיסק. הבעיה היא שהוא יותר יקר, הרבה יותר, והנפח של הנגן פלאש הכי גדול היום הוא 2 ג'יגה.

wisniak

New member
תסתכל על מה שאני כתבתי בפורום......

סיוע בבחירת נגןו wisniak 14:24 09/06/05 וגם: איך בחרתי את ה- IAUDIO G3 שלי.... wisniak 08:37 11/06/05

wisniak

New member
אני מציע לצרף גם את טבלת ההחלטה

טבלת ה- EXCEL שהכנתי, עם הפרמטרים להשוואה. אמנם הטבלה מכסה רק חלק מהמכשירים בשוק (וכולם מבוססי FLASH), אבל הפרמטרים יכולים לעזור לשאר הקוראים.

weird dust

New member
אני קצת הסתבכתי עם זה

בעיקר בקטע של הוספת קובץ, אני צריך לשחק עם זה.

jonh

New member
אפשר לתת את הטבלה שוב?

איפה אפשר למצוא? weird dust אפשר לצרף את זה כקובץ TXT ואז כל אחד שיוריד ישנה לXLS...

wisniak

New member
רצ"ב שוב הטבלה

אני גם מציע שתפנה למנהלת פורום פוקט, שם המשתמשים מצרפים טבלאות וכו' בתדירות גבוהה.

weird dust

New member
אני פניתי בשאלה לפורום מנהלים

אני מנסה להוסיף את הטבלה כמאמר והדבר לא מצליח לי. הוספת קובץ אינה קיימת. אז אולי שם יתנו לי תשובה מה עושים.

הייתי רוצה נגן שירשים דווקא

עם אורות ונצנצים יפה כזה.. הוא נחמד..בכמה קנית אותו? שומעים בו באיכות טובה מאוד?

weird dust

New member
כל הנצנצים וכ'ו זה כפיצוי על איכות

בדרך כלל האיכות מאוד ירודה במכשירי מדבקה למינהם אז הם עושים עיצוב אורות וכ'ו כדי שיקנו אותם
. ככה זה לרוב, לא תמיד.

TheRealDeal

New member
הרבה מתלהבים מאייפוד

אבל זה לא כיף שכל הזמן מבקשים ממך לשמוע בנגן.. הכי כיף זה לשמוע לבד בלי הפרעה, אבל אם אתה נהנה מזה... אז שיהיה..

weird dust

New member
כמעט לחלוטין

אין לו רדיו ויש לו דיסק קשיח
הנגן בסדר גמור והוא מצויין למוזיקה.

למעלה