שמתם לב ש...

פינל

New member
../images/Emo70.gifשמתם לב ש...../images/Emo35.gif

1. אינויאשה חייך\צחק רק פעם אחת? (אם תימצאו עוד תודיעו! ואני לא מתכוונת לגיחוכים מרושעים...) 2. בפעם הראשונה שהראו את סאשומרו זה היה במקום שנראה כמו סטונהנג'? (ביפן?!) 3. קאגומה תמיד לובשת בגדי בית-ספר אבל אף-פעם לא נמצאת שם?... 4. סאנגו קוראת למירוקו רק "הושי סאמה"? 5. שלאינו' יש יותר מ-1240 הבעות?! באמת! תשימו לב... לבני אדם נורמליים אין כל כך הרבה הבעות, והוא עוד דמות מצוירת!!!

WCY

New member
../images/Emo80.gif המ, אז ככה:

1. וטוב שכך. אפילו הפעם הזאת הייתה מיותרת. 2. צודקת. גמני חושבת שלראות אותו מתאבד, זה הרבה הרבה הרבה יותר מאגניב :ּP 3. היא מבקרת מדי פעם בבית-הספר, כשהיא רבה עם אינויאשה, או כשיש לה מבחן כלשהו. 4. לא שמתי לב - כנראה אין לי. חעחע. 5. זה לא 1240, אלא 1847. ספרתי. באמת. ובתמונה שצירפת הוא נראה תמים מדי ^_^;;

פינל

New member
אופס...

התכוונתי לתמונה הזאת: ולמה זה היה מיותר? ובקשר לזה... קאגומה עשתה את אותו הדבר בפרק האחרון עם קוגה המבט של החיוך *אינויאשה?...* ואז רצתה לרצוח אותו?... *אתה מביט בי בעינים ספקניות לאחרונה!*

זה בפרק ש...

הוא נלחם נגד האחים רעם זה אחרי המלחמה פה הוא אומר מיוגה... מיוגה אומר מה אינויאשה עושה חיוך מרושע ומוחץ אותו XDDDDD אני מתה על הפרק הזה!!

HAN2005

New member
חחחחח גם לי יש כמה.

1.לאינויאשה תמיד יש בגדים נקיים ויפים גם אם לפני רבע שעה הם היו סחוטים בדם וקרועים. 2.היחידה שיש לה כמה תלבושות (חוץ משאנגו שיש לה את הבגד המזוויע ההוא והבגד של המלחמה) זה קאגומה אבל היא אף פעם לא לוקחת אותם איתה. 3.לאף אחד מאיתנו אין מושג מזה "סאמה".

FireZeroX

New member
סאמה = אדון...

ביפנית מצרפים לאנשים כינויים להראות כבוד: סאן = מר או גברת, בד"כ לתאר אנשים יותר מבוגרים מהדובר. צ'אן = מתאר מישו קטן יותר מהדובר, או ילדה, או מישהו חמוד. סאמה = אדון, זה לא משנה הגיל, אבל יותרמכובד מסאן. קון = בד"כ פניה לנער בגיל ההתבגרות, לפעמים גם לנערה. מקווה שעזרתי ^^

sintesis

New member
שמתי לב רק ל3

ו5 זה אצל כל דמויות האימה.. יש להם כאלה הבעות מגניבות.. חח

HAN2005

New member
כי הבגדי מלחמה מתחת לבגדים השניים

זה כמו להוריד מגבת במהירות (ככה נראה הבגד)

Yoley

New member
5-

עדיף שיהיו לו 1240 הבעות מאשר 5 הבעות. יש דמויות לא מצוירות שאין להן יותר מ-3 הבעות... >_>

אמ.......נראה לי ש

1. יותר, הוא חייך לפחות פעמיים ... כשהוא התגעגע לקגומה ונזכר בכל מני דברים שהם עשו ביחד (זה לא נשמע כל כך טוב) הוא נרדם עם חיוך כשהוא היה אנושי בפעם האחרונה (קגומה, יש לך ריח נפלא) 2.זה כנראה הריסות עתיקות של איזה מקום בנוי מאבן.... לא רק סטונהנג' בנויה מאבן... 3. היא שם כמה פעמים.... היא פשוט לא מחליפה אותם... 4. נכון... זה "אדון נזיר" היא שומרת על רישמיות איתו כדי למנוע תקריות מביכות.... 5. יש לו את ההבעות הבסיסיות של כל דמות אנימה.... פושט המציירים מתאימים לסיטואציה ומשנים טיפה...

למעלה