שרשור הפרק הרביעי

Super Chuly

New member
../images/Emo70.gif שרשור הפרק הרביעי ../images/Emo70.gif

עוד שעות ספורום מתחיל הפרק הרביעי. מה יש לכם לומר לפני? אתם יותר ממוזמנים גם להביע דעתם על הפרק היום לאחר השידור. ליהי :)

B o N u s

New member
ואיזה מגניב שעבדו על האישה מההפקה ../images/Emo6.gif

מסכנה

קרמר3

New member
השחקנית......

מישהו יודע את שמה של השחקנית במציאות ומה היא עושה במציאות?

שאלה חשובה על השחקנית

מי זאת השחקנית שהייתה היום בפרק במסעדה מירב ששיחקה את המשחק? מה השם שלה המלא בבקשה

enir1

New member
תשובה מהנמתח...

מירב לרבוני. שמה האמיתי של השחקנית.

avi deror

New member
הייתי עד למצב דומה במציאות!!

במציאות זה הסתיים בהרבה דם!! אותו הדבר היה בערך שאיזה בחור התחיל עם בחורה בפאב והוא לא ידע שלבחורה יש חבר עבריין ואיתו עוד כמה "אנשים טובים" הוא ראה שהבחור מתחיל עם החברה שלווהתיישב איתו" לשיחה" בחברתם של "האנשים הטובים" רק מה שהם לא ידעו שאותו בחור הוא מתאמן בבוקסינג והוא פיצץ לשניים מהם את הצורה נשלפו סכינים הוא נדקר ברגלו אבל החזיר להם בחזרה בדקירות ושברי בקבוקים תוצאה סופית--- פאב הרוס בחורה בהלם ו 3 "חברה טובים" חבולים כהוגן המשטרה שחררה את הבחור באותו הערב. בקשר לתוכנית -אתם סתם מעודדים אלימות כול התוכניות שלכם עד עכשיו היו בקטע של אלימות תגידו חסר אלימות ברחובות שצריכים לראות אלימות גם בטלוויזיה?? נראה לי שאם רק תפעילו את השכל תראו שאפשר למתוח אנשים גם בלי לרדת לרמה נמוכה של אלימות ולהפיק סדרות סוג ד

אין פה שום עידוד לאלימות!

זאת בסה"כ מתיחה שנועדה להמחיש מצב שאכן יכול לקרות במציאות. ובקשר לאלימות בטלוויזיה, חסרים סדרות וסרטים עם מראות אלימים? למה בחרת להיטפל דווקא לתוכנית הזאת? אני מצטער בשבילך שנאלצת לחוות אירוע דומה שהתרחש במציאות, אבל זו לא סיבה "לרדת" על התוכנית.

avi deror

New member
יש עידוד לאלימות לצערי!!!!

אתה יודע כמה נערים צופים בתוכנית ורוצים להיות "גיבורים" כמו "הגנגסטר" שמלווה בחבורה של "בריונים" החלום של להשיג כסף בדרך הקלה ושאנשים יפחדו ממך ויתנהגו לידך כילדים קטנים. הסדרה מוסיפה אשליה לאותם נערים ואני לא אתפלא עם יהיו בני נוער שירצו להיות גם אותו "הגנגסטרים" מהסדרה והם יחקו אותם ויפגעו באחרים.

מה קשור תכונית מדרדרת

אז הוא רואה בריון מאיים אז מה קורה שהוא רואה בסרט רוצחים או שהוא רואה בחדשות מחבל מתאבד נו באמת בתכלס תוכנית יחידה שאני רואהההה

איזה שטויות!!!

למה שדווקא בגלל התוכנית הזאת נערים פתאום ירצו להיות בריונים? יש כ"כ הרבה תוכניות אחרות בטלוויזיה שיש בהן אלימות של ממש: דם, איברים כרותים ועוד כל מיני תמונות לא נעימות. ממש לא ברור לי למה החלטת להיטפל דווקא לתוכנית הזאת, שגם הדברים בה שאתה קורא להם "אלימות" הם כ"כ עדינים ונעשים בצורה לא מאיימת מדי ע"מ לא להפחיד יותר מדי את הנמתחים. אני רוצה להבין: אתה אף פעם בחיים שלך לא ראית סרט או סדרת אקשן? בתוכניות האלה אין אלימות? כל התוכניות שראית בחיים שלך היו רק שוחרות שלום בלי שום מתח, שוטרים, פושעים, וכלי נשק?

היה נחמד. אהבתי הכי את הקטע שהם

מתחו דווקא את זאת מהצוות שלהם. אבל הייתה בכ"ז בעייה אחת היום: היה אפשר בקלות להרגיש שהיה להם פחות מדי חומר לפרק אחד והם ממש התאמצו למרוח אותו על פני 30 דקות. כך למשל, לאחר מקבץ הפרסומות הראשון התחילו לחזור שוב על קטעים שכבר שודרו קודם לכן, וזה קצת עצבן אותי. העניין הוא שמכיוון שהם מקדישים בדיוק פרק אחד לכל מתיחה, ישנם מצד אחד פרקים עם מתיחות ארוכות והרבה נמתחים ולכן אין מספיק זמן לשדר הכול ונאלצים לחתוך קטעים טובים, ומצד שני ישנם פרקים כמו זה שהיה היום, עם מתיחות קצרות ומעט נמתחים בהם כפי שאמרתי נאלצים סתם למרוח כדי לכסות פרק שלם. אם היה אפשר לנסות לארגן זאת קצת אחרת כך שכל מתיחה על כל קליינט תקבל מספיק זמן מסך, לדעתי זה ישפר בהרבה את האיכות של התוכנית. אם מישהו מהצוות קורא כאן, אנא קחו זאת לתשומת לבכם! תודה.

כול התוכניות הם בקטע של אלימות

בנתיים כול הסדרות היו בקטע של אלימות חטיפות ובריונות. אי אפשר לעשות סדרה ולמתוח אנשים גם ללא תוכן אלים?

המטרה של הסדרה היא להכניס אנשים

לסיטואציות קיצוניות ולבדוק את התנהגותם במצבי לחץ. מראש לא הייתה כוונה לעשות תוכנית מתיחות רגילה. בשביל זה יש את "פספוסים".

למעלה