תאריכי הופעות חדשים

Teo Toriatt

New member
../images/Emo70.gif תאריכי הופעות חדשים ../images/Emo70.gif

פורסמו תאריכים נוספים להופעות של בריאן, רוג'ר ופול רוג'רס. www.queenconcerts.com 13.05.2005 Belfast 14.05.2005 Dublin 11.06.2005 Tromso 02.07.2005 Lisboa 06.07.2005 Cologne 08.07.2005 London 10.07.2005 Nijmegen מכירת כרטיסים מתחילה מחר למי שיש חשבון ב QoL.

בלי פרדי זה לא שווה../images/Emo10.gif../images/Emo104.gif

זה סתם יהרוס את המוניטין של קווין...

I n n u e n d o

New member
זה שווה

אבל אחרת זה דפוק לדעתי שהם קוראים לעצמם קווין קווין התפרקו ב94,שנתיים מאוחר מידי לטעמי

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif הומ

*מדמיינת זקני קווין מנגנים על הבמה* זה באמת לא שווה בלי פרדי.

mia01

New member
מישהו יכול לפרסם איפה בדיוק יערכו

ההופעות...? במיוחד זו שבדבלין...באיזה אולם? מה זה חשבון ב QOL וכמה עולה כרטיס??!!

Teo Toriatt

New member
כל הפרטים

התאריכים מופיעים בהודעה המקורית שלי (דאבלין 14.5) מכירת כרטיסים החלה כבר לחלק מההופעות ולכולן תתחיל עד מחר (שבת) באתר www.queenconcerts.com יש את פרטי האולמות , בדאבלין זה אולם קטן, פחות מ 10000 איש. QoL זה אתר רשמי שלהם שצריך להרשם אליו, בעבר הניו בעיות של ספסרי כרטיסים אז הם החליטו שרק בעלי חשבון יוכלו לרכוש ראשונים (להופעה הראשונה אדב הם הגרילו את הזכות בין כל מי שהיה לו חשבון לפני תאריך מסויים, לי לא הצליח :( )

mia01

New member
המון תודה... אני די חושקת בהופעה

הקרובה בוינה... למישהו יש מושג אם ריאלי להשיג כרטיס עדיין? ומה הכתובת לאתר qol?

Teo Toriatt

New member
קניתי כרטיסים להייד פארק ../images/Emo22.gif

גם QUEEN גם לונדון - מי צריך יותר בחיים? :)

Teo Toriatt

New member
הכרטיסים אוזלים

יש שני תתחומים רגיל וזהב. לזהב נגמרו הכרטיסים בערך שעה אחרי שהתחילו למכור (אני הספקתי לקנות) לכללי נשארו כרטיסים בערך ב 40 פרונד לכרטיס אפשר לקנות ב www.ticketmaster.co.uk הייתי ממהר לכרטיסים האלה יש נטיה להגמר מהר ולהגיע למכירה במחיר מופקע ב EBAY. התאריך - 8 ביולי (יום ו')

Teo Toriatt

New member
ההבדל

זה המרחק מהבמה. הזהב זה קרוב (בערך 10,000 כרטיסים ראשונים) שמופרד משאר הקהל. השאר זה רוחק יותר לקנות כרטיסים- www.ticketmaster.co.uk לחפש QUEEN ולהקליק HYDE PARK לא מסובך....

mia01

New member
מתי זה בהייד פארק??? את\ה יכול\ה

בבקשה להסביר לי (ורצוי לאט...) איך אני מזמינה כרטיסים??

Teo Toriatt

New member
יותר קל מזה אין

http://www2.ticketmaster.co.uk/cgi/asp_events/byid.asp?event_id=22003A67ABC0CB2E או לגשת ל www.tiketmaster.co.uk לחפש איזה להקה אלמונית בשם Queen (אלמונית אבל נראה לי שהם יצליח בגדול ) להקליק על הייד פארק ולקנות. קל

mia01

New member
אני לא סגורה על ההייד פארק כי זה

תאריך קצת בעייתי מבחינת המבחנים של סוף הסמסטר... יש מצב לוינה 13/4 אם ישארו כרטיסים אבל אם בכל זאת הייד פארק אני מבטיחה ליצור קשר וניצור משלחת ישראלית קטנה להופעה ולביקור בבית של פרדי... הולך?!

למעלה