תחרות סיפורים קצרים

../images/Emo70.gif תחרות סיפורים קצרים ../images/Emo70.gif

שימו לב שימו לב, בעקבות "המצב" שלנו, ובגלל שצריך להוציא את התסכול איפהשהו, נפתחת בזאת תחרות "הסיפורים הקצרים בנושא ערוץ 10". מהי התחרות? בתחרות כל אחד יבחר דמות (לא יהיה ניתן לבחור דמות מסויימת פעמיים, לכן מהרו - כל הקודם זוכה!), ויכתוב סיפור על הדמות הזאת, ומי איך היא היתה גורמת למפיקי ערוץ 10 להחזיר את "זינה". הסיפור הטוב והמקורי ביותר יזכה בתחרות, ואולי (רק אולי) אפילו יהיו פרסים (אבל אל תצפו להרבה)! צוות השופטים יבחר בחשאיות, כמו בתחרויות הקודמות, ולא יוכל להשתתף בכתיבה. אז יאלה, תתחילו לכתוב

ושיהיה ברור....

אוטוליקוס שלי!
כן, אני אכתוב לתחרות, אבל כנראה אני לא אשתתף (כלומר, לא אוכל לזכות, אבל רק לכתוב בשביל הכיף).

shiRan WP

New member
אלעד כתבתי סיפור לא מזמן

בדיוק על זה...ערוץ 10 ואי-החזרתה של זינה למסך
וזה יצא ממש נחמד.לא חשבתי שתהיה תחרות על זה אבל אם כבר...אז יש לי והוא ממש יפה וחבל עליו אז זה בסדר שתי זינה?

shiRan WP

New member
אוקיי....שתי שאלות

1. אפשר לכתוב כמו סיפור קבוצתי כזה....עם זינה גבי וג´וקסר או חייבים דמות אחת? 2. מותר לצרף תמונות לסיפור?

המממ... אני אבחר באלילה שלי! ../images/Emo26.gif

ואל תחשבו שבגלל שנעלמתי אני כבר לא אוהבת אותה... או אותכם... אז התקמבאקתי בשם אחר... מה, אסור? קליירי עדיין ה
שלי!

Dafi the Mighty

New member
גנבת! ../images/Emo46.gif

אני רציתי את סולן! אז חשבתי לי, רגע, את מי אני אוהבת כדי שאני אוכל לכתוב עליה? הממ, הממ... אנני שלי!
ומתי צריך לסיים לכתוב?

כן, חובה עברית. ולגבי אורך הסיפור

אסור לסיפור להיות ארוך יותר מ- 2000 מילים. יש לפרסם את הסיפורים בפורמט RTF (הוראות מפורטות איך לפרסם וכו´ יבואו בהמשך).

THANATOS

New member
ג´וקסר איז מיין!!! (אלעד: ראה נ.ב!)

אז שאף אחד לא יחשוב אחרת!!! (_______MORT נ.ב: עד מתי צריך להגיש את הסיפורים?

למעלה