CNN
CNN כל חברי הפורום

../images/Emo70.gifCNN../images/Emo70.gifCNN כל חברי הפורום ../images/Emo206.gif../images/Emo70.gif

בשעתיים האחרונות השדרנים ב CNN מדווחים כבר כמה פעמים על שנחקר הקשר בין הטבח בקמפוס באוניברסיטה בוירגי'ניה ובין יום שישי ה13 ! ! ! יכול להיות שיש להם מידע שכרגע עדיין אסור לפרסום ! ! ! לכל אנשי פורום אמונות טפלות שיש להם כבלים-תעקבו אחרי מה שמשודר היום ב CNN אם אכן יש קשר זה בדיוק מסוג הדברים שהפורום שלכם מתעניין בם ! אנסה לתרגם ולהוסיף מידע בהמשך בהנחה ויפורסם בשעות הקרובות.

מסיבת העיתונאים בוירג'יניה.

היורה היה מדרום קוריאה,CHO SEUNG- HUI ,בן 23,נורה עיי המשטרה,הי"ד
מעבר לזה לא מפרטים כרגע את מה ידוע עד כה כתוצאה מהחקירה.אחד הפרופסורים שנטבחו הוא ישראלי ממוצא רומני[יהודי],ניצול שואה,בעל שם עולמי בתחומו,
[לא מוסיף הי"ד,המשטרה כבר נקמה את דמו]. נושא להרהורים....יש המון סטודנטים דרום קוריאניים בישראל....קל אצלנו לקנות נשק....טוב שיש כרגע שביתה באוניברסיטאות....מה שרק חסר לנו הוא COPYCAT חובבן....

רסקול

New member
תגיד, אתה עדיין רואה עצמך

כאורח בפורום, או שמא אתה מתחיל להיות חלק ממנו, שאם כן, אנא דבר בלשון "אנחנו"

חשבתי שהגדרות והשתייכות קבוצתית לא משנות לך..

מהי הגדרה חוץ ממילים נבובות ? מהי השתייכות חוץ מהצהרה מניפולאטיבית ריקה מתוכן ? לא ידעתי שאני אמור להשבע אמונים לפורום-יש עוד טכסים שאני אמור לעבור ? מבחני קבלה ? ללמוד את לחיצת היד הסודית ? לשחק במשחקי מלחמה עם הבארברי באתרים האחרים שהוא מנהל ? ראיתי שיש לו פורום בנושא אהבה ורומנטיקה....חושב שיתעניינו לשמוע על אהבתי האחרונה ? מסור חשמלי שראיתי בחנות ליד התחנה המרכזית הישנה-להב 75 ס"מ-שתי מהירויות ! ! ! אלף שמונה מאות ש"ח במזומן- חלמתי עליו הלילה ! מסורים הם לפעמים געגועים.... ואם בקניות עסקינן-כחובב בישול אחד לרעהו-יש כרגע בהום סנטר במבצע סיר ברזל יצוק,מכיל עשר וחצי ליטר,מצופה אמייל פנים וחוץ,אגורה אחת מתחת לארבע מאות ש"ח,עומד על שלוש רגליים חביבות...תציץ בו בזמנך החופשי,נהדר לתבשילי קדרה-וכשאיננו בשימוש יכול לשמש כדקורציה נהדרת במטבח.רשת שופרסל נותנת לקונים 2 שישיות בירה היינקן תיק טיולים תרמי חינם-אפילו כתוב עליו את שם הבירה-ככה כולם יודעים ש....קניתה שני מארזים בשופרסל ! אנחנו-אתם-הם-באמת משנה לך כל-כך ? !

סויה 1

New member
סיר נפלא מתאים בדיוק לבישול../images/Emo9.gif

|ראש אדם שלם לאחר קירצוף גילוח וניקוי אזניים ונחיריים

רסקול

New member
ככה אתה נלחם ב"קולקטיב" ../images/Emo8.gif

או אולי אתה חושש מהפרומונים החדמיניים שאני מפריח?
יש בי התנגדות לשמוע את "אתם" כשאין הצדקה לצאת מחוץ לגדר ה"אנחנו", כזה אני. יש מול ביתי חנות שמוכרת את סירי הברזל הזה במחיר סביר יותר, ואני לא קונה. סתם שואב אבק.

TAINTED SAINT

New member
רסקול אהובי...../images/Emo117.gifהשבט ../images/Emo35.gif ממתי ולמה../images/Emo35.gif

מדורת השבט יקירי
וכי למה
תחושת השייכות הינה עניין אינדיבידואלי ובר חלוף,היום אנו כאן,מחר מוקצים מחמת מיאוס,אינך באמת מאמין בהשתייכויות קבוצתיות
הקבוצה בדרך כלל מבשרת את מות האינדיבידואליזם,תחושת "הבטחון המספרי" הינה אך אשליה עצמית,כוחו של אדם נמדד לפי יכולתו לעמוד בפרץ לבדו,ללא תמיכה,אינני יודע כמה פעמים עמדת פנים מול פנים עם המוות, צר לי לבשר לך,אך ברגע האמת אנחנו תמיד לבד... [פעם אחת בחיי הייתה אחת שעמדה שם לצידי לפני שנים רבות ברגע שכזה,והאמת רסקול,בניתוח קר ממרחק השנים,בלי רומנטיקה ויפוי הדברים,עמידתה שם לצידי היה נסיון התאבדות נוסף שלה,נסיון לתת משמעות הרואית למוות,הערצתי אותה במשך שנים על כך, אך בראייה מפוכחת התמונה פחות רומנטית לצערי,היא עדיין בחיים,נושקת לגיל החמישים,ובפעם האחרונה שחבר פגש בה במזרח לונדון לפני שלושה חודשים הייתה שוב לאחר גמילה...] הרומנטיקה מתה מזמן רסקול,אל תשלה את עצמך,אנו חיים בעולם קר ואכזר,עזוב את החינטרושים הבודהיסטיים למחצה שטרחת לענות לכותבם,השלמה עם מצב נתון היא תבוסתנות,לא פחות,ולא יותר.אנחנו נלחמים מרגע שראותנו שאפו במאמץ את האויר הראשון מחוץ לרחם,ועד הרגע בו חדל לבנו לפעום,ולא משנה מה נדמיין,אנחנו תמיד לבד.נכון,יש פה ושם חברים,ולעיתים הם שם עם חיוך ומלה טובה,אך ברגעים הקריטיים אנחנו בגפנו,לטוב,לרע,ולמה שבינהם... אתה חי "מחוץ לגדר" מזה שנים,כמוני,אתה שייך לקבוצת מיעוט ומכיר מנסיונך מצויין את תחושות הניכור מהחברה,את יחסה לשונה, אנחנו כאן עכשיו,נהנה ממה שיש,כפי שאמרתי פעם,לפני הרבה שנים להיא שעמדה שם לצידי "עד שיגמר...ושלא יגמר לעולם ! כל השאר בולשיט,האמן לי. TAINTED SAINT

רסקול

New member
למה אתה מקלקל לי ../images/Emo8.gif

אגב, אנחנו מתים מהרגע שאנחנו יוצאים מהרחם.

TAINTED SAINT

New member
אהובי,תיאוריה זאת חדשה אף לי...../images/Emo12.gif

אשמח אם תפרט מעט בנושא [או הרבה,לפי הזמן שיש לך],לא חשבתי על החיים מעולם במונח שכזה עדיין,אשמח אם תרחיב בנושא
. שלך כמו תמיד TAINTED SAINT

רסקול

New member
קדוש, אהובי חובב החייזרים

לפני שנתיים שמעתי הרצאה ארוכה ברדיו, ובה הוסבר שכל גוף חי מרגע צאתו לאוויר העולם מתרחשים בו שני תהליכים: מחד גדילה ומאידך מוות. והגדיל אותו ביולוג לומר, שיותר מאשר גדל הגוף הוא נמצא בעצם בתהליכים של מות תאים אינסופי. תחשוב על זה לרגע, צא מהריבוע...

TAINTED SAINT

New member
כן,אף אני שמעתי כנראה את אותה ההרצאה...

[שידורי האוניברסיטה הפתוחה בגלי צהל,או שמא מדברים אנו על שתי הרצאות שונות
] אך עלייך לזכור שבעשרים השנה הראשונות גוף האדם גדל ומתפתח,כך שתהליך המוות[התחדשות] של התאים משמש מטרה שונה,תהליך מותנו מתחיל בשלב מאוחר יותר. ישנם שני משפטים שלי-אין לי בעייה שתאמצם אם ימצאו חן בעיניך,לכבוד יהיה לי... "הצעד הראשון שאנו עושים הוא לכיוון קברנו הממתין לנו בסבלנות" "למה עריסות תמיד נראות כמו ארונות קבורה אלטרנטיביים ?" לפי תפישה בודהיסטית הנשמה באה אל העולם זכה וטהורה,אך ביוצאה לעולם היא מזדהמת ממנו,ועלינו לעשות הכל על מנת לטהרה בחזרה ולהביאה למצב בו הייתה ברגע לידתנו.אישית רסקול-לא משנה איך באנו לעולם,וגם לא משנה איך נצא ממנו,משנה רק אם נצליח פה ושם למצא מעט אבק יהלומים בתוך החלודה,גרגרי אושר בהררי האכזבות,וכבד אחד או שניים לצלייה על גחלים,עם סלט ירקות טרי,כוס בירה צוננת וחתיכת עגבניה כבושה תוצרת בית [רוצה מתכון נהדר
] והשאר כבר יבוא בזמנו.אנו חיים בחברה היי-טקית מחורבנת,הכל חייב להיות כאן ועכשיו,השגים מיידיים,תוצאות ללא דיחוי,המרוץ המטורף והפחד שחולקים כה רבים שישארו מאחור... מצטער,לא מוכן לרוץ,"החיפזון מהשטן" אומרים רבים,וכנראה יש בזה משהוא...הכרתי פעם בדואי זקן שעד שלא גמר לעשן איתך סיגריה,וסיים את הקפה שלו,לא אמר כלום ויהי מה,כשהייתי צעיר חשבתי שיש לו בעייה,היום בדיעבד אני מבין כמה צדק,וכי לאן היה לו ולי למהר
להנות ממה שיש עכשיו,ובבוא היום נגיע אל מה שצופן לנו העתיד,זמן הוא דבר כה יחסי,כאילו רק אתמול היה ליל המילניום,אני עדיין זוכר את החברים שהיו כאן עמנו באותו הלילה-אכלנו סושי,צחקנו,הייתה באקלווה שהבאתי שעתיים לפני זה מהעיר העתיקה,היום דיברתי בטלפון עם החבר שביליתי בחברתו את היום האחרון של המילניום הקודם,ביתו הבכורה חגגה היום יום הולדת שמיני,אני זוכר כאילו היה זה אך אתמול את הנסיעה אז במונית לבית החולים לראות את התינוקת הטרייה...הגענו חמש דקות לפני שאר בני משפחתו ממזרח העיר... זוכר את החיוך העייף והגאה של אישתו,שמונה שנים,ונדמה כאילו אך אתמול.... מעניין היכן נהיה שמונה שנים מעתה,אתה וסויה ומיאמוטו ואני... מהם החיים אם לא מסע... ללא מצפן ומפה... לילה טוב TAINTED SAINT

אני רואה שהפסדתי המון בהעדרי

אגב, היורה התאבד במקום ולא נורה ע"י המשטרה, וכי מדווחים כי הוא היה פסיכופט.

TAINTED SAINT

New member
לקיסרית האהובה שלנו ../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif

ברוכה החוזרת אלינו ממחוזות רחוקים ואפלים
מקווה שהכל שפיר בממלכה,שהמיסים משולמים בזמן,והאיכרים עובדים בשדות ולא צוברים נשק בחשאי לקראת הפיכה.... רבות ונצורות פקדו אותנו כאן,ולא ארחיב עתה,קראי בזמנך הפנוי ותתרשמי לבד,אצלנו אין כמעט רגע משעמם...[טוב,נסחפתי טיפה,מה כבר תעשו לי על זה
] לא שכחתי את הבטחתי בקשר לנוזלי גוף מסוימים וחשיבותם בעולם האמונות הטפלות. אך עתה ממתין לי אובד דרך מסויים בפורום אחר,ואאכזבו מרות אם לא אשוב לשם לענות לו.... שאי ברכה TAINTED SAINT

../images/Emo13.gif

אפתח הודעה נפרדת בקשר לנוזלי הגוף, קודם לכן אתעדכן קצת בפורום.

למעלה