Hold It

Amber

New member
../images/Emo70.gifHold It ../images/Emo18.gif

הגר מתגייסת מחר ואין פה שרשור עם חיבוקים לתפארת פורום נובה? אתם באמת רוצים שהדודה הפולניה שבי תקום לתחיה?! קדימה קדימה... |טופחת לעצמי על השכם... יופי ענבר...| הגר'וש! שיהיה לך גיוס נעים וקל, שהבוקר מחר יהיה אופטימי ובסימן של התחלה חדשה וכך גם כל השירות שלך! תהני, תכירי, תנסי ותלמדי! אני מחכה לשרשור חוויות מפורט עם סיפורים על סמלים חתיכים, השכמות חשוכות והאוכל הבלתי אפשרי
המון המון בהצלחה חומד

dsol

New member
את הברכות שלנו אנחנו מביאים אישית בטלפון

אבל שיהיה גם פה
הגרושקה מתוקתי יקירתי שיהיה לך גיוס קל (נעים את כבר החלטת שהוא לא) שיעבור רק בכיף והמון חוויות טובות תכירי הרבה אנשים ותהני מכל הרגעים !

D i s o r d e r

New member
לחיילת הכי יפה שידע צ"הל לדורותיו!!

המוני בהצלחה יקירתי. כמה דברים לזכור תמיד, ואף פעם לא לשכוח:
לכל שבת יש מוצאי שבת.
ממליצה לך להיות חיילת חנונית, זאת שעושה מצבות, מלקקת למכיו"ת, ומקבלת אותן ב'הקשב', בסוף הטירונות מישהי תקבל "מצטיינת" ותאמיני לי שההורים שלך יאהבו את זה!
אם את אוכלת בחדר אוכל, קחי בחשבון בעיות ב"יציאה". ולא, אני לא מתכוונת ליציאות של שישבת הביתה...
המקלחות ביחד מלחיצות בהתחלה. הדבר הטוב הוא שמתרגלים הדבר הרע הוא, שאין לך מושג כמה מעוות יכול להיות גוף של אישה. זהו בינתיים, מאחלת לך גיוס קל, ומהנה, ופורה וכל זה. זו אחלה תקופה, תאמיני לי בייב, קצת קשה לפעמים, אבל שווה את מכלול החוויות. אוהבת אותך.
מיטל.

../images/Emo6.gif

כן, סיפרו לי כבר
. אבל תמיד יש את השבת הבאה, לא?
יא רייט, ההורים שלי שמחים ומופתעים שאני בכלל מתגייסת, מה מצטיינת?
איזה יופי שלא הבנתי חצי מהמשפט שכתבת.
לא אוכלת בחדר אוכל, לפחות לא דברים שיכולים לגרום לבעיה ביציאות
. כפרעל הטבעונות שלי.
, פשוט
.
ת'נקס.

טולייצ

New member
בהצלחה ../images/Emo25.gif ../images/Emo195.gif

קודם כל,תקופה חדשה בחיים,דף חדש,מקום חדש. כמה חדש? המון המון! מקווה שההשתלבות בצה"ל תהיה קלה וכיפית,ותמיד תמיד תזכרי לנצל את צה"ל עד הסוף! ושיהיה המון כיף! זו תקופה שלא תחזור עוד לעולם,ואני לא מבינה למה את ככה
מחכים שתחזרי כבר שישבת
אני מקווה שאני אספיק להשיג את המס' שלך,ולצלצל לאחל לך בלייב!

שישיץ

New member
יאווו המון בהצלחה!!_../images/Emo79.gif

גיוס קל ונעים! |חיילת|
זה נראה לי קרוב מתמיד. פחד.

O L i T

New member
המון בהצלחה!! ../images/Emo24.gif

אפילו שאני קצת מאחרת.. שיהיה המון בהצלחה והשירות יעבור הכי מהר שאפשר. *אמן*

ברררר

New member
הגרוווווווווווווווווווווווווששששששש

שיהיה לך מלללללא אבל מלאאאא בהצלחה!!! שתהני מכל רגע, שיהיה גיוס קל, שתשמרי על עצמך, לא תשכחי אותנו, שתשארי כמו שאת ולא מורעלת צבא
אוהבתותך מלא!!!!
.

למעלה