../images/Emo70.gif../images/Emo124.gifהודעה לכל גולשי(ות) הפורום ../images/Emo13.gif
כמו שחלקכן שמתן לב, החל מהיום אני ממונה להיות מנהל הפורום הכי שווה בתפוז
, פורום טוקיו הוטל - 1809! ראשית, אני רוצה להודות מאוד, מכולנו, לתהילה (animfanatic), שבהעדר מנהל פורום עשתה מעל ומעבר כדי שהפורום ימשיך לתפקד כרגיל, וחלקנו קוראים היום בפורום בזכותה
כמובן שתהילה תמשיך להוות חלק חשוב מאוד מהפורום ומהפעלתו. אני מתכנן שרשימת התוכניות הענקית שיש בשביל הפורום הזה תתממשש כבר בזמן הקרוב, ונוכל לעשות זאת כמובן רק ביחד. אישית, בתור שותף בפורום כבר מעל שנה (רוב הזמן סמוי אמנם), אני מאוד אוהב את האווירה כאן, המשתתפים והפינות השונות שהריצו כאן במהלך הזמן.. מקווה שנוכל לצרף עוד הרבה משתמשי תפוז לשורותינו ולשתף אותם בחוויה זו. כמובן שלפורום בקרוב יצוצו עוד ועוד פינות, חלקן היו קיימות בעבר, וכאן, בין היתר, אתם נכנסים. יש כאן הרבה בנות שאשמח שיהיו אחראיות על פינה מסויימת שהן אוהבות, ולפתוח אותה פעם בשבוע וביום קבוע, בתיאום איתי. כל המעוניינים מוזמנים בכיף לפנות אליי במסר
מעבר לזה, כל שאלה, הצעה, בקשה שלא נוח לכן להעלות על גבי הפורום, אשמח להתייחס במסרים בתפוז, או במסנג'ר [email protected]
בתקווה להמשך שגשוג הפורום המדהים שלנו, של הלהקה העוד יותר מדהימה שלנו (והסולן הממש ממש ממש מדהים שלנו), דני (e t a).
כמו שחלקכן שמתן לב, החל מהיום אני ממונה להיות מנהל הפורום הכי שווה בתפוז