שלום לכולם!!!כנסו!!!!!!!!!

sugar girl 13

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo6.gifשלום לכולם!!!כנסו!!!!!!!!!

אני גל ואני בת 13 וחצי משוהם....כתבתי את זה גם בשרשור הכרות אבל גם לא הגיבו לי (
)וגם אני רוצה שיכירו אותי אישית....שידעו מי אני כאילו....אני מהרגע שפתחתן את הפורום פה ..ועכשיו אני מתכוונת להשאר...(מה לעשות?! נתקעתם איתי!!) קיצר מי שבא לו להכירני...יש איסי....ויש פורום...מספיק לי שם מקום וגיל....אגב הרעיון ממש ממש טוב ולמרות שאני כבר עברתי את הקטע של מקובלים או לא מקובלים..(בערך...את רובו לפחות..)אני בח'....אני ממש שמחה להיות פה וזה ממש מעניין ומגניב!!!...מזל טוב לצינית נחמדה ולתל אביבית המנהלות שעד עכשיו נראו לי ממש מתוקות אז ב-ה-צ-ל-ח-ה...קיצר אני די סבלתי מהעניין הזה בתקופה מסוימת אבל עכשיו אנחנו כבר לא מקובלים או לא...אלה יותר חבורות כאלה...ולכל אחד יש את החבר'ה שלו...אז גם לחנונים יש חברה שלהם....אז ככה טוב לי...אני חושבת שעדיף שתהיה בחבורה כזאת כמו שלי של לא הרבה אנשים אבל שהם יהיו חברים אמיתיים שלך ולא להיות "מקובל" או יותר נכון להגיד יותר מוכר...ויש לך הרבה "חברים" שתוקעים לך סכינים בגב נון סטופ....אני חושבת ש5רוב ה"בוגרים" פה יסכימו איתי...ואני גם מודה שפעם די סבלתי מהעניין של המקובלים או לא....וזה ממש ממש מגעיל ודוחה אותי כל הילדים המגעילים האלה...אבל עברתי את זה כי פשוט נשארתי "עצמי" ועכשיו אנשים למדו להעריך אותי (התבגרו קצת..) בתור מי שאני!!ולא בתור מי שהם רוצים שאני יהיה....קיצר לאלה שעכשיו עוברים את זה ...אני יספר לכם מה קרה אצלנו...כל אלה שאז ירדו על כולם ועשו "חרמים" על אלה שלא הכי "יפים"\"מקובלים" או מכל סיבה אחרת...או סתם כי בא להם לתפוס מישו להתעלל בו...עכשיו בחטיבה אתם יודעים מה קרה להם??...בכיתה ז' הם התחילו לרדת במעמד שלהם בגלל שהם המשיכו להתנהג כמו שהם היו רגילים...(מגעיל..) אז אנשים כבר התבגרו והתחילו להבין מי פה המגעילים והדפוקים באמת....ועכשיו הם כבר לא כל כך "מקובלים" או מלאים החברים כי כל ה"חברים" שלהם נטשו אותם כי הם הבינו איזה נבלות הם...פעם אני יספר לכ את הסיפור שלי...מאוד מעניין כי אני הייתי כאילו בשני צדדים...עזבו מסוכך...לא ירדתי כאילו ...עזבו..יום אחר...אז חזרה לענייננו: עכשיו הילדים האלה או בודדים או סובלים מה שהם היו רגילים לעשות או פשוט רק עם 1\2 חברים..ולא מוקפים חברים "טובים" ו"מקובלים"....והעולם כבר לא סובב סביבם...אז תתעודדו ותמשיכו לחיות...תמצאו לכם את החברים שיודעים לשלוט בעצמם ושיש להם דעה משלהם ושמעריכים אותכם...וגם אם הם עכשיו נראים לכם "חנונים" תנסו כי הם יכולים להיות באמת החברים האמיתיים שלכם שידעו להישאר איתכם ולעזור לכם... וגם אם הם מכיתה אחרת....תנסו...מזה לא תפסידו...מקווה שהצלחתם קצת להבין אותי ... עכשיו כולם תקשיבו!!!!!אני מצפה לכמה תגובות אפילו לא הרבה אבל קצת!!!!!!משו!!!!!לא כמו בהודעות הקודמות שלי....בבקשה!!!!!!! נשיקות לכולם!
וחיבוקים!!!!!!!!

or 343

New member
צודקת..........

ילדים הם אכזריים מטבעם, כפי שכתבתי פה כמה פעמים, מתישהו ילדים מתבגרים והם מבינים שהם פשוט היו מניאקים ו...או שהם נהייים בני אדם, או שהם נשארים דפוקים ומסכנים (וזה מה שקרה לחבורת ה"מקובלים" בשכבה שלי, הם פשוט נדפקו עמוק עם סמים )

דיתוּש

New member
שני דברים...

א. כמו שכבר אמרו, ילדים יכולים להיות מאוד אכזריים, אבל תאמיני לי שכשהם מגיעים לגילאים מאוחרים יותר הם מבינים את הטעויות שלהם. מה לעשות, ילדים לא ממש מבינים את עומק הפגיעה, הם לא ערים לאחרים כמו אנשים שהם יותר מבוגרים. אבל אחרי שהם חווים את זה בעצמם... הלקח נשאר עמוק בלב. ב. קצת פאתטי להתחנן לתגובות, לא?

sugar girl 13

New member
פחחח...בצחוק!

היה בצחוק....זה לא שהייתי בוכה אם לא הייתם עונים לי אבל אני פשוט לא כל כך רגילה לפורומים אז אני ישר רגילה לקבל תגובות....וזהו! המבין יבין!

cami y luly

New member
היי!!! גם אני חדשה כאן

החלטתי עכשיו להצטרף קוראים לי שירי ואני בת 13 מישוב ליד באר שבע עכשיו אני בכיתה ח' ועד כיתה ו' הייתי ממש אבל ממש לא מקובלת עכשיו יש לי מלא חברות וידידים (עברתי לחטיבה - בי"ס אחר, אנשים אחרים) ואני מנסה להסתדר עם כולם מזל טוב לפורום וביוש

למעלה