שלום אני חדשה פה , אבל רציתי רק לומר שלדעתי יוסי אזולאי צריך היה להיות זמר השנה ותקליט השנה !!
ס סימה ג New member 14/2/06 #1 ../images/Emo70.gif../images/Emo143.gifשלום אני חדשה פה , אבל רציתי רק לומר שלדעתי יוסי אזולאי צריך היה להיות זמר השנה ותקליט השנה !!
../images/Emo70.gif../images/Emo143.gifשלום אני חדשה פה , אבל רציתי רק לומר שלדעתי יוסי אזולאי צריך היה להיות זמר השנה ותקליט השנה !!
Y yaelala14 New member 14/2/06 #4 ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif אני יעל בת 14 מירושלים..ההנאה מובטחחת!!!!
ס סימה ג New member 16/2/06 #19 יפה לך ילדה בת 13? יפה !!! אני בת 31 בקרוב יש לי ילדה בת 3 , ועכשיו יש לי בן אני בחופשת לידה
ל ליבית1 New member 16/2/06 #21 אני עשיתי הכול מוקדם ../images/Emo8.gif זה מה שיפה בפורומים, אין קשר לגיל או למצב משפחתי, יש מקום לכולם....
אני עשיתי הכול מוקדם ../images/Emo8.gif זה מה שיפה בפורומים, אין קשר לגיל או למצב משפחתי, יש מקום לכולם....
ס סימה ג New member 15/2/06 #8 אכן רק חבל שלדעתי הוא לא מקבל את הבמה המגיעה לו , למה ? יש לו הופעות ?
א אושרית תותית New member 15/2/06 #9 ברוכה הבאה חמודה חדשה טרייה כמוני? יוסי אזולאי מופיע במועדונים כרגע שמתי לב ....