מנחת התמקדות Focusing
איריס בן-נתן, מנחה מוסמכת להתמקדות מטעם המכון הנבילאומי בניו-יורק. מלווה ילדים, הורים לילדים, טראומה ומבוגרים בהקשבה מיוחדת, עדינה, פורצת דרך ועוצמתית למקומות שזקוקים להקשבה ותשומת לב אצלהם כגון רגשות חזקים שמשתלטים על החיים ומונעים מהם משהו, התלבטויות, חשים חסומים, תקועים, לא מובנים ועוד. ההשפעה של ההקשבה היא מיידית וברוב המקרים מביאה להקלה ורווחה זאת לצד שינוי משמעותי. שילווה בתובנה חדשה. ההקשבה היא עוצמתית ופוגשת מייד בחוויה הגופנית ולכן איננה תהליך ארוך טווח. עם ילדים אני עובדת בשילוב תכנים יצירתיים שונים, ציור, משחק ואימפרוביזציה ותנועה. עבודה עם ילדים עם קשיי קשב וריכוז. מלווה הורים להכיר בהם את מצוקת ילדיהם או לחוש את הקונפליקט שילדיהם חווים בהם כדי שתתחדד בהם ההכרה שהילדים אינם בוחרים בסיטואציה, הסיטואציה בוחרת בהם. הדרך שאני מקנה להם מגלה בהם אכפתיות עדינה, חמלה להיות שם עבור ילדיהם ועבור עצמם ללא המקום השיפוטי. ברגע שמתרחשת ההכרה והקבלה תתרחש התנועה לשינוי. חיים מתוך דיוק מתוך הפנים שלנו מתאפשרים כשאנו יודעים להקשיב לגוף ולפעול מתוכו. העיניים של ילד שפוגשות את ההכרה שזה בסדר להיות בדיוק עם שהוא מרגיש, עם הכעס, העצב, העלבון - ההבנה שלמקומות הללו יש סיפור עבורו היא הכי משמעותית והכי מתגמלת לאותו רגע וככלי לחיים בכלל. האפשרויות המוצעות מצידי הן: * פגישות אישיות בקליניקה ברמת-גן. * הגעה לילד בבית הלקוח (תלוי מיקום גאורגפי) * מסגרת הנחייתית אישית בת 10 מפגשים בהם אני משלבת הנחייה התמקדותית ולמידת השפה ההתמקדותית ככלי ליום יום וללא תלות במטפל לאורך זמן. מסגרת זו רבת ערך להורים שחווים "קשיים" עם ילדים והיו רוצים לרכוש מיומנות לכל רגע ומקום בחיים. איריס בן-נתן 054-5251188
[email protected] http://www.facebook.com/pages/איריס-בן-נתן-התמקדות-לבחור-לחיות-בתנועה-קדימה/184681108224458 האתר irisbennatan.co.il בחידוש, יעלה בשבועות הקרובים.