דיון-החלומות העסקיים שלי בדרך להגשמה

../images/Emo70.gif../images/Emo35.gifדיון-החלומות העסקיים שלי בדרך להגשמה

במעגל קישורי
אמהות בהרצליה, בניהולה של תמר גרי, הוקדשו 60 השניות בסבב הצגת העסק לנושא: לחלום את העסק
- החלומות העסקיים שלי בדרך להגשמה.....
נשמח להרים את הכפפה ושכל אחת מכן תציג את החלום העסקי שלה שבדרך להגשמה....

קבוצות...קבוצות... קבוצות

איזה כיף לדבר על חלומות
זה מה שאני אוהבת לעשות גם עם מתאמנות... החלום הקרוב הוא לפתוח קבוצה לנשות עסקים בנושאים ... שקרובים ללבנו
שיווק עצמי ומכירות בדרך נוחה ונינוחה יותר. "סטרטר" קבוצת אימון למכירות מזוית קצת אחרת. קבוצה אינטימית, מדרבנת ומעצימה
ובהמשך... עוד כאלה אז, נתראה... רוית

תזונה מעשית בדרך שלך- בהרצאות סדנאות וטיפולים

שילוב תזונה מעשית בדרך שלך בקליניקה הפרטית- הקשבה משקפת ומחדדת למטופל ושילוב גישות הכוללות תזונה סינית ומערבית, בישולים, צמחי מרפא והנחיות מעשיות בקצב המתאים לכל אחד בסדנאות- סדנאות על בסיס שבועי קבוע המשלבות תזונה נכונה, בישולים וארוחות משותפות והפיכת נושא האוכל והתזונה לכייף למבוגרים וילדים בהרצאות- שילוב טעימות ודוגמאות מעשיות המאפשרות להרגיש ולטעום את התזונה ולהפוך תזונה נכונה לחויה

איסי1234

New member
מנחת התמקדות Focusing

איריס בן-נתן, מנחה מוסמכת להתמקדות מטעם המכון הנבילאומי בניו-יורק. מלווה ילדים, הורים לילדים, טראומה ומבוגרים בהקשבה מיוחדת, עדינה, פורצת דרך ועוצמתית למקומות שזקוקים להקשבה ותשומת לב אצלהם כגון רגשות חזקים שמשתלטים על החיים ומונעים מהם משהו, התלבטויות, חשים חסומים, תקועים, לא מובנים ועוד. ההשפעה של ההקשבה היא מיידית וברוב המקרים מביאה להקלה ורווחה זאת לצד שינוי משמעותי. שילווה בתובנה חדשה. ההקשבה היא עוצמתית ופוגשת מייד בחוויה הגופנית ולכן איננה תהליך ארוך טווח. עם ילדים אני עובדת בשילוב תכנים יצירתיים שונים, ציור, משחק ואימפרוביזציה ותנועה. עבודה עם ילדים עם קשיי קשב וריכוז. מלווה הורים להכיר בהם את מצוקת ילדיהם או לחוש את הקונפליקט שילדיהם חווים בהם כדי שתתחדד בהם ההכרה שהילדים אינם בוחרים בסיטואציה, הסיטואציה בוחרת בהם. הדרך שאני מקנה להם מגלה בהם אכפתיות עדינה, חמלה להיות שם עבור ילדיהם ועבור עצמם ללא המקום השיפוטי. ברגע שמתרחשת ההכרה והקבלה תתרחש התנועה לשינוי. חיים מתוך דיוק מתוך הפנים שלנו מתאפשרים כשאנו יודעים להקשיב לגוף ולפעול מתוכו. העיניים של ילד שפוגשות את ההכרה שזה בסדר להיות בדיוק עם שהוא מרגיש, עם הכעס, העצב, העלבון - ההבנה שלמקומות הללו יש סיפור עבורו היא הכי משמעותית והכי מתגמלת לאותו רגע וככלי לחיים בכלל. האפשרויות המוצעות מצידי הן: * פגישות אישיות בקליניקה ברמת-גן. * הגעה לילד בבית הלקוח (תלוי מיקום גאורגפי) * מסגרת הנחייתית אישית בת 10 מפגשים בהם אני משלבת הנחייה התמקדותית ולמידת השפה ההתמקדותית ככלי ליום יום וללא תלות במטפל לאורך זמן. מסגרת זו רבת ערך להורים שחווים "קשיים" עם ילדים והיו רוצים לרכוש מיומנות לכל רגע ומקום בחיים. איריס בן-נתן 054-5251188 [email protected] http://www.facebook.com/pages/איריס-בן-נתן-התמקדות-לבחור-לחיות-בתנועה-קדימה/184681108224458 האתר irisbennatan.co.il בחידוש, יעלה בשבועות הקרובים.

alinye

New member
מעצבת תכשיטים - אלין ירושלמי

החלום העיסקי שלי מתגשם וכבר כמעט שנמצא פה. אני עובדת עם מינימום 10 חנויות בישראל ומוכרת תכשיטים לחו"ל דרך האינטרנט.

החלום שלי

הוא להיות זמינה לכל מי שזקוק לטיפול... טיפול אנרגטי הוא טיפול ללא מגע, הנעשה גם מרחוק (נגישה לכולם בכל הארץ), עלותו סמלית, בכוונה, כדי שלא יהיו שיקולים כלכליים שגורמים למטופל לא לטפל בעצמו... אז החלום שלי הוא יומן מפוצץ. ולא כי אני רוצה שכולם יהיו חולים, אלא כי אני רוצה לטפל בכמה שיותר אנשים....

rayshlomi

New member
החלום שלי לשלב בין 3 אהבות שלי- שיווק, לידה ו

ופסיכודרמה. לפתוח סדנאות של פסיכודרמה (אני עדיין סטודנטית) לעצמאים בנושא השיווק. כי כדי להבין שיווק צריך להבין אנשים וכדי להבין אנשים צריך להבין את עצמך. וסדנאות של פסיכודרמה כהכנה ללידה. כי הכנה ללידה היא תהליך של עבודה עצמית פנימית ולא רק צבירה של מידע. איזה כייף לכתוב את זה, זה עושה את זה ממשי...

מתי בפעם האחרונה עשיתם משהו בפעם הראשונה?../images/Emo23.gif

מתי בפעם האחרונה עשיתם משהו בפעם הראשונה? חשבתם על הסוגיה הזו? הקדשתם לה מחשבה? הברכה שבייעוד שלי היא לסייע לאנשים להגשים חלומות המקופלים אי-שם בתחתית ערימת החלומות באימון אישי הווייתי תוך יציאה למסע משותף, נגשים יחד את חלומכם... אשמח שתסייעו גם לי להמשיך ולהגשים את חלומי. מאמנת אישית הווייתית
ליצירת קשר [email protected] מיכל תודה לך.

למעלה