הכר את הפורום-2

MiChElLe182

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo41.gifהכר את הפורום-2../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif

פורים שמח ומקסים לכולם
ניראה לי שאתן כבר מקירות את המשחק, אבל לאלה שלא מקירות ולאלה שהיצטרפו עכשיו הוא הולך ככה: כל שבוע מקפליית אחרת תחקר ובמשך אותו שבוע תוכלו לשאול אותה כל מה שבא לכם. הנחקרת באותו שבוע תחליט איזה מקפליית תחקר שבוע אחרי. שבוע שעבר המקפליית הנחקרת הייתה שחר אחת המנהלות המעולות של הפורום...קבלי
והשבוע הנחקרת היא
שני...(כנוי בפורום- Miss Kitty) תתחילו להפציץ בשאלות כולם משתפות פעולה
פורים שמח

beyonce3

New member
שאלותיי!

היי שני!מה המצב? בת כמה? מאיפה? איזה כיתה? מה המזל שלך? תאריך הלידה שלך? למה התחפשת ולמה? למה תתחפשי בשנה הבאה? מה את הולכת לעשות בחופש? מה קיבלת במשלוח מנות? המורה השאירה אותך כעונש שעה אחרי הלימודים....תגובתף?: בשיעור ספרות צריך לקרוא קטע רגשני וצעקני במיוחד.תתנדבי? מה יוצא לך לשמוע הרבה? איפה את מרגישה בבית? יש לך תחביבים? קיבלת 100 במתמטיקה.תוך כמה זמן יוכל הציבור ליהנות מהבשורה? מה ייכתבו עלייך בספר המחזור? את יכולה להירדם עם מוזיקה? ומה קורה כשאת נרדמת? לסיכום,רוצה לצועק משהו לעולם? תמליצי לי על סרט? תמליצי לי על דיסק? תמליצי לי על ספר? תמליצי לי על מסעדה? תמליצי לי על תוכנית טלוויזיה? ספרי בדיחה...... מהזה משפחה בשבילך? האם משפחתך נותנת לך השראה? האם בעת צרה את פונה למשפחתך? האם את מאמינה ברומנטיקה? איך הרומנטיקה מתבאטת אצלך? מה את מצפה ממשפחה? האם את מאמינה בנישואין/או גירושין? האם אי פעם איבדת בן משפחה קרוב? האם את מעוניינת בילדים? מה את מצפה מילדייך? מה את חושבת על התמונה הזאת?האם זה ג'יימס או דני?(כי לי אין מושג!) תוסיפי תמונה משלך והסבירי מדוע דווקא היא? ספרי לפחות פאדיחה אחת שקרתה לך בחיים(ובבקשה לענות,ולא להגיד שהיו המון כי זה מעצבן...חח...ואני מניחה שהיו לך פעם גם...חח) אמ.וזייהו.סליחה שגזלתי מזמנך היקר,ושהקדשת לי בכלל זמן.......חח מקווה שנהנת,וחג פורים שמח!

Miss Kitty

New member

היי שני!מה המצב? היי: -] הכל טוב, מה איתך? בת כמה? 17 וחצי מאיפה? הרצליה איזה כיתה? י"ב מה המזל שלך? מאזניים תאריך הלידה שלך? 6.10.1987 למה התחפשת ולמה? לא התחפשתי.. היו לי מיונים בצה"ל בבוקר, אז לא יכולתי ללכת לבצפר.
למה תתחפשי בשנה הבאה? ממ אני לא אהיה בבצפר שנה הבאה, אז אני מניחה שאני לא אתחפש.. מה את הולכת לעשות בחופש? לעבוד על עבודת הגמר שלי בתקשורת וללמוד למבחן בהיסטוריה מה קיבלת במשלוח מנות? לא הייתי, אז לא קיבלתי.
המורה השאירה אותך כעונש שעה אחרי הלימודים....תגובתף?: שתלך לעזעזל.
בשיעור ספרות צריך לקרוא קטע רגשני וצעקני במיוחד.תתנדבי? חחח לא מה יוצא לך לשמוע הרבה? ממ מלא דברים.. בכלליות זה פופ ורוק קל.. איפה את מרגישה בבית? ממ בבית?
יש לך תחביבים? ממ כמו של כולם.. לשמוע מוזיקה, לראות טלויזיה.. הדברים ההרגילים.
קיבלת 100 במתמטיקה.תוך כמה זמן יוכל הציבור ליהנות מהבשורה? לשמחתי הרבה, אני לא לומדת יותר מתמטיקה.
אבל אם הייתי מקבלת 100, כל העולם ואחותו היו יודעים תוך 5 וחצי דקות. מה ייכתבו עלייך בספר המחזור? ציטוט חופשי (כי שכחתי מה יהיה כתוב בדיוק) :לבית הספר לא הייתי נוטה להגיע, ולמבחנים ואירועים לא נהגתי להופיע, במקום זה בת"א טיילתי, ובעריכה ממוחשבת עסקתי."
את יכולה להירדם עם מוזיקה? יאפ ומה קורה כשאת נרדמת? ממ אני מתעוררת שעתיים לפני שאני צריכה לקום ומכבה כל מה שנשאר דלוק.
לסיכום,רוצה לצעוק משהו לעולם? ממ.. לא ממש, לא.
תמליצי לי על סרט? פנטום האופרה
תמליצי לי על דיסק? Scissor Sisters - Scissor Sisters תמליצי לי על ספר? מכשפה/סיליה ריס תמליצי לי על מסעדה? ממ.. פסטה פייסטה בהרצליה פיתוח תמליצי לי על תוכנית טלוויזיה? ורוניקה מארס|
(וגם ג'ק ובובי!
) ספרי בדיחה...... ממ.. אין לי בדיחה.. אה, יש משהו..
מה קורה לזונה שיושבת על סיגרייה? היא שורפת את העסק שלה!
מהזה משפחה בשבילך? אנשים שלא יודעים לתקשר אחד עם השני.
האם משפחתך נותנת לך השראה? נופ האם בעת צרה את פונה למשפחתך? ממש לא האם את מאמינה ברומנטיקה? ממ לא יודעת..
איך הרומנטיקה מתבאטת אצלך? לא מתבטאת מה את מצפה ממשפחה? שיהיו שם כשצריך האם את מאמינה בנישואין/או גירושין? ממ לא יודעת.. האם אי פעם איבדת בן משפחה קרוב? סבא האם את מעוניינת בילדים? בנתיים ממש לא מה את מצפה מילדייך? ש.. ארממ.. לא יודעת.
מה את חושבת על התמונה הזאת?האם זה ג'יימס או דני?(כי לי אין מושג!) תמונה חמודה
זה נראה לי.. ארממ.. דני, לא?
תוסיפי תמונה משלך והסבירי מדוע דווקא היא? הבנאדם הכי יפה בעולם
ספרי לפחות פאדיחה אחת שקרתה לך בחיים: ממ שניה, תני לי להעתיק מפורום אחר.. הנה: פעם אני וחברה שלי החלטנו שיום שלם מדברים רק באנגלית. כן, שזאת שטות בפני עצמה. אממ.. אז באותו יום הברזנו מבצפר ונסענו לת"א באוטובוס.. ישבנו במושבים הכי מאחור.. ואז עלו לאוטובוס שני פיליפינים.. גבר ואישה.. ולגבר היה שיער ארוך, אז לא ידענו אם זה בן או בת.. אז התחלנו לצחוק על זה.. באנגלית. באיזשהו שלב אפילו אמרנו "זה גבר? זה אישה? לאא זאת גורילה!", באנגלית, כמובן.. כאילו, לחשנו והכל, אבל הוא שמע אותנו.. אז הוא הסתובב אלינו, ואמר לנו כזה בחיוך "אולי יש לי שיער ארוך, אבל אני גבר. הלכתי לחנות לפני כמה ימים, והמוכר אמר לי 'גברת גברת!' ואמרתי לו 'מה גברת?? אני גבר!" ואנחנו כל כךךך התפדחנו.. לא ידענו מה לענות לו.. זה היה כל כךךך מפדח.. אמ.וזייהו.סליחה שגזלתי מזמנך היקר,ושהקדשת לי בכלל זמן.......חח מקווה שנהנת,וחג פורים שמח! חחח חג שמח!!

may90

New member
אני

ממצב? מה עושה? בת כמה? תאריך? תוכנית טי וי אהובה? סרט אהוב? שחקנים אהובים? אוכל אהוב? שתיה אהובה? צבע אהוב? חבר מקפליי אהוב?

Miss Kitty

New member
../images/Emo9.gif

ממצב? הכל טוב, מה נשמע?
מה עושה? רואה דריה בת כמה? 17 וחצי תאריך? 6.10.1987 תוכנית טי וי אהובה? ממ ורוניקה מארס, ג'ק ובובי סרט אהוב? מלך האריות, פנטום האופרה שחקנים אהובים? אנג'לינה ג'ולי, שון פן אוכל אהוב? ממ שוקולד
שתיה אהובה? מים
צבע אהוב? כתום חבר מקפליי אהוב? לא יכולה להחליט.

נופר36

New member
שאלווות../images/Emo9.gif

היי שני!!..מה נשמע? איך זה להיות מנהלת פורום? את מנהלת עוד פורומים חוץ מזה? יש לך אחים/אחיות? יש לך חיית מחמד? מנגנת על כלי נגינה? אם כן..איזה? מה הדבר הכיייי חשוב לך אבל הכייי חשוב לך בחיים? מעדיפה קיץ או חורף? התחפשת היום? מה את הולכת לעשות מחר?(חופפפש!יאיי!
) יש לך מחשב בחדר? מה הדבר שהכי היית רוצה לקבל ביומולדת? מה הסדרה האהובה עלייך? צבע אהוב? נמנמ זייהו..תודה רבה על זמנך!..שיהיה לך יום מעולה ופורים שמייייח!!

Miss Kitty

New member
תשובות ../images/Emo13.gif

היי שני!!..מה נשמע? הכל טוב, מה איתך?
איך זה להיות מנהלת פורום? נחמד ביותר
את מנהלת עוד פורומים חוץ מזה? יאפ.. את פורום להקת בלו, ואת פורום בקסטריט בויז יש לך אחים/אחיות? אחות יש לך חיית מחמד? יאפ, כלב.
מנגנת על כלי נגינה? אם כן..איזה? לא מנגנת.. מה הדבר הכיייי חשוב לך אבל הכייי חשוב לך בחיים? הכלב שלי מעדיפה קיץ או חורף? חורף התחפשת היום? נופ מה את הולכת לעשות מחר?(חופפפש!יאיי!) לעבוד על עבודת הגמר שלי בתקשורת יש לך מחשב בחדר? יאפ מה הדבר שהכי היית רוצה לקבל ביומולדת? ממ.. כרטיסי טיסה לאוסטרליה/ארה"ב מה הסדרה האהובה עלייך? ורוניקה מארס, ג'ק ובובי צבע אהוב? כתום נמנמ זייהו..תודה רבה על זמנך!..שיהיה לך יום מעולה ופורים שמייייח!! חח בבקשה.
חג שמח

nora252

New member
../images/Emo35.gifשאלות

אפשר ללמוד הרבה על בנאדם מהדברים שהוא מכניס לפיו..
-מאכל אהוב: -האם את צמחונית? -שתייה נחשקת (AKA אהובה): -שוקולד. מריר / חלב / יאק שוקולד: -חמוץ או חריף? -מתוק או מלוח? -ביסלי, זיתיים ושוקולד יחדיו. הולך? (או שרק אני היחידה שאוהבת את זה?
) -מסטיק אהוב (מכורה למאסט שכמותי): -קפה / תה? -משהו שבחיים לא תאכלי: אוקיי נגמרו לי הרעיונות וזה הפך להיות מוזר מדי.

Miss Kitty

New member
הממ..

-מאכל אהוב: ממ.. קרמבו, איי גס.
-האם את צמחונית? הייתי לשבוע וקצת.
ואז נמאס לי. -שתייה נחשקת (AKA אהובה): מים, תות-בננה -שוקולד. מריר / חלב / יאק שוקולד: חלב -חמוץ או חריף? חמוץ -מתוק או מלוח? מתוק -ביסלי, זיתיים ושוקולד יחדיו. הולך? (או שרק אני היחידה שאוהבת את זה? ) הממ.. לא ניסיתי עם ביסלי.. אבל זייתים ושוקולד שחר בהחלט הולכים ביחד. עם איזה ביסלי את אוכלת את זה?
-מסטיק אהוב (מכורה למאסט שכמותי): מאסט- מנגו אפרסק -קפה / תה? תלוי.. בעיקרון שניהם.
-משהו שבחיים לא תאכלי: ממ.. חסילונים.. רק המראה שלהם מגעיל אותי

sarahhh

New member
../images/Emo151.gif../images/Emo149.gif../images/Emo148.gif../images/Emo154.gif

פורים שמח -מה המצב? -מה את הכי אוהבת לעשות? -מה את הכי שונאת לעשות? -לאן את הכי אוהבת לצאת לבלות? -מי השחקן האהוב עליך? -מי השחקנית האהובה עליך? -מה שמה של החברה הכי טובה שלך? -מה הית מביאה איתך לאי בודד? -איזה זמר/ת הית מתה ליתקוע להם משהו בפה שיפסיקו לשיר כבר? -לא היתי מעצבנת מידי נכון? תהני בה ביי

Craz¥ L

New member
שאלות

מה הגובה שלך: מה המקצוע האהוב עלייך : שיר האהוב ביותר : עונה : איה או פו הדוב: מהי מידת הנעליים שלך : באיזה תפקיד את רוצה לשרת בצבא : צבע אהוב:

just jenny

New member
עעעענייי

מה המצף?
איך עבר עלייך פורים?
התחפשת??
אם כע, למה?
ראית תחפושות מקוריות?
אוכלת אזני
?
אוהפת את פורים?
מהו החג המועדף עלייך?