הכר את הפורום-3

MiChElLe182

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo41.gifהכר את הפורום-3../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif

שבוע שלישי... השבוע עבר כ"כ מהר שזה מפחיד (
) לא יכולה לעכל שהיום שבוע שעבר היה פורים. טוב....ניראה לי שאתם כבר יודעות מה צריך לעשות
שבוע שעבר הנחקרת הייתה שני....טנקס
והשבוע המקפליית הנחקרת היא
אלה כינוי בפורום- beyonce3 תתחילו להריץ שאלות
(אני בדאון בגלל זה זה נישמע פלצני....סורי
)

sarahhh

New member
שאולותי../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

מה המצב??? אז ככה זה השאלות שלי:
למה קוראים לך אלה?
מה המזל שלך?
איך קוראים לחברה הכי טובה שלך?
מה את הכי אוהבת לעשות?
מה את הכי אוהבת לאכול ומה הכי שונאת?
איזה שחקן את הכי אוהבת?
איזה להקה את הכי אוהבת חוץ ממקפליי?
לאן את הכי הית רוצה ליסוע?
מה הית לוקחת איתך לאי בודד?
לסיום לא שיגעתי אותך יותר מידי נכון?????

beyonce3

New member
עונה!

למה קוראים לך אלה?אמ....יש שתי סיבות.....1)על שם עץ האלה,ולכן גם לאח שלי קוראים אלון,אמא שלי אומרת שאלו שני עצים חזקים,שאי אפשר להרוג אותם או משו כזה....חח...2)מהשם אלוהים,כי אלוהים נתן לאימי מתנה,שזאת אני!חחחח... מה המזל שלך?אמ...יש לי שנים.....האמיתי זה טלה,ולפי הת.ז,דלי.....חח איך קוראים לחברה הכי טובה שלך?אמ........איזו מן מאי אידי,אבל עכשיו היא מאי בורן,הייתי השושבינה!ישששששששש! מה את הכי אוהבת לעשות?אמ....לראות טלוויזיה,לשמוע מוזיקה,להיות במחשב..ו.......להיות פה איתכן! מה את הכי אוהבת לאכול ומה הכי שונאת?אמ....אוכל סיני/תאילנדי.יאמי יאמי........וסלט חסה!והכי שונאת,אמ..........דגים!איכססססס איזה שחקן את הכי אוהבת?מייק מארייס לשילטון! איזה להקה את הכי אוהבת חוץ ממקפליי?אמ..דסטניז צ'יילד כמובן! לאן את הכי הית רוצה ליסוע?אמ.......לקניה ולונדון... מה הית לוקחת איתך לאי בודד?אמ.....בגדים להחלפה,כלי רחצה.אמ......ודיסקים לשמוע+טייפ/דיסקמן... לסיום לא שיגעתי אותך יותר מידי נכון?????מה פתאום!!!!!!!!!היית סבבה!תודה רבה רבה שהקדשת לי מזמנך שרה/שירן....(סורי,לא הבנתי את הכינוי פשוט...חח..אני דיי בורה!חחחחח)

may90

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

אני עדיין מאי אידי! קארה החרא המחוצ'קן CRASHED THE WEDDING :&#39

Miss Kitty

New member
שאלות ../images/Emo13.gif

שלום
מה נשמע?
בת כמה את?
מאיפה?
מה צבע השיער שלך?
יש לך חיית מחמד?
אם כן, איזו?
מה הסרט האהוב שלך?
מה האלבום האהוב עלייך?
מה את הכי אוהבת במקפליי?
איך הכרת את מקפליי?
למה בחרת את הכינוי הזה?
באיזה עוד פורומים את כותבת?
אם הייתה לך האפשרות לנהל פורום, איזה היית בוחרת?
את מעשנת?
מה הספר האהוב עלייך?
למה התחפשת בפורים?
מה את הכי אוהבת בעצמך?
מה את הכי לא אוהבת בעצמך?
איזה אובססיות יש לך?
באיזה גיל למדת לשרוך שרוכים?
מה השיר שאת הכי אוהבת של מקפליי? זהו.
תודה על הזמן שלך.

beyonce3

New member
תשובות!

שלום מה נשמע?כ"ט,ואיתך??? בת כמה את? 14 מאיפה? ת"א סיטי מה צבע השיער שלך?חום/שחור יש לך חיית מחמד? כן אם כן, איזו? כלבה מה הסרט האהוב שלך?טרילוגיית אוסטין פאוורס,וטיטניק... מה האלבום האהוב עלייך? Survivor/דסטניז צ'יילד מה את הכי אוהבת במקפליי? אמ...קודם כל את כולם!אמ...את השיגעונות שלהם...למשל אצל טום אני אוהבת ת'יציאות הלא קשורקות,אצל דני בדיוק כמו אצל טום+הדימיון בינו לבין ג'יימס מבאסטד...אמ.....אצל דאגי הדימיון בינו לבין אח שלי...אמ..והתמימות...ואצל הארי הכל!מה לא?! איך הכרת את מקפליי? אמ.....דרך באסטד..חיפשתי דברים על באסטד,ומצאתי את Build Me Up Buttercup שהיה כתוב שזה יחד עם מקפליי,וככה הכרתי אותם...חח למה בחרת את הכינוי הזה?איזה כינוי?beyonce3?אמ.....כי ביונסה היא הפייבוריטית שלי...חח באיזה עוד פורומים את כותבת?באסטד ודסטניז צ'יילד... אם הייתה לך האפשרות לנהל פורום, איזה היית בוחרת? אמ.....פורום R&B ודסטניז צ'יילד... את מעשנת? אמ...לא... מה הספר האהוב עלייך?אמ...כל הסידרה של צמרמורת... למה התחפשת בפורים? לא התחשפתי... מה את הכי אוהבת בעצמך? אמ...בכלליות כלום,אבל אפשר להגיד את השיער.... מה את הכי לא אוהבת בעצמך? הכל!את הגוף,הפנים,האופי והיופי שאין לי........בעעעע איזה אובססיות יש לך?אמ.......לבנים בריטים,אמ....שהם דיי פריטי פייס וחמודים....חח באיזה גיל למדת לשרוך שרוכים? אמ....10.5 אני חושבת.. מה השיר שאת הכי אוהבת של מקפליי?Room On The 3rd Floor זהו. תודה על הזמן שלך. ...לא לא שני,תודה רבה רבה לך!

may90

New member
54טקרטרקטרקיט'

מה נשמע אלה?!!!?!?
הנה השאלות: הנה שאלות: צבע אהוב
סדרה אהובה
סרט אהוב
שחקן אהוב
שחקנית אהובה
שיר אהוב של לאס קטשופ
תמליצי על ספר
תשימי תמונה ותגידי למה דווקא היא
להקות אחרות שאת אוהבת
אהובה מדסטניז
באסטד\מקפליי או דסטניז
מה תגידי אם אני אגיד לך שהתקבלתי חלקית למגמת אומנות
(אני רק צריכה לשפר את התעודה קצת
האם את הולכת למגנה אומנותית כלשהיא
אם כן, לאן
what's my age again
האם זיהית שהשורה באנגלית היא שיר
את יודעת של מי
את יודעת שזה שיר החרישה החדש שלי
נכון זה מרתק
את ידעת שזה בלינק
נכון אני מדברת חסה
נכון את לא יודעת למה אמרתי חסה
נכון לא בא לך לאכול עכשיו חוםש שלם מצה רטובה
נכון תמיד בפסח בא לך איזה טוסט עסיסי
נכון אין לי עוד מה לשאול
אז זייהו
להתתתתתתת'

beyonce3

New member
מאי שילי!!!

מה נשמע אלה?!!!?!? הנה השאלות: הנה שאלות: צבע אהוב?שחור סדרה אהובה?אמ.......לא ידוע לי על משהו מסויים,נראה לי אמריקה או באסטד... סרט אהוב?אוסטין פאוורס,וטיטניק.... שחקן אהוב?מייק מרייס שחקנית אהובה?קיייט ווינסלנט.. גיל?טח.כאילו שאת לא יודעת!14...... תאריך?28/3/1991.........או כמו שאמרתי לך בתעודת זהות....2/2/1991 שיר אהוב של לאס קטשופ?מאי,אני אתן לך מכות! תמליצי על ספר?אמ...על כל הספרים של צמרמורת... תשימי תמונה ותגידי למה דווקא היא?=>הבנאדם הכי יפה שראיתי אי פעם!(האמת רציתי לשים תמונה שלך,אבל התפוז המעפן הזה לא נותן לי..אז שמתי ת'בנאדם ה-2 שלדעתי הכי יפה בעולם אחרייך מאי!) להקות אחרות שאת אוהבת?אמ...דסטניז צ'יילד... אהובה מדסטניז?פעם ביונסה,עכשיו מישל... באסטד\מקפליי או דסטניז?מאי,אני באמת אתן לך מכות!אמ....אני חושבת שדסטניז.....חחח מה תגידי אם אני אגיד לך שהתקבלתי חלקית למגמת אומנות (אני רק צריכה לשפר את התעודה קצת?אני אגיד לך כל הכבוד!מאי,אמרתי לך שיש לך עתיד!כל הכבוד!(= האם את הולכת למגנה אומנותית כלשהיא אם כן, לאן?אמ.....כנראה פיסול??. what's my age again? האם זיהית שהשורה באנגלית היא שיר?לא,חשבתי זה שיר בצרפתית! את יודעת של מי?אמ....של שמוליק וחברים....(רמיזה קלה לשלושה גברים שמסתובבים ערומים ברחובות לוס אנג'לס???) את יודעת שזה שיר החרישה החדש שלי?אמ...עכשיו אני יודעת... נכון זה מרתק?בהחלט!את יודעת מה שיר החרישה שלי?? את ידעת שזה בלינק?לא..חשבתי שזה מנחם וג'וזף! נכון אני מדברת חסה?מירי לא חסה!..... נכון את לא יודעת למה אמרתי חסה?אמ.אולי בגלל שזה הירק האהוב עליי?? נכון לא בא לך לאכול עכשיו חוםש שלם מצה רטובה?לאכול מה מצה? נכון תמיד בפסח בא לך איזה טוסט עסיסי?אמ........אמ.....אולי שנשב על איזו פיתה? נכון אין לי עוד מה לשאול?כבר?! אז זייהו?כבר?! להתתתתתתת'......ביי מאי!!!!!!

may90

New member
אהמ.. לאה אומרים מאיירס

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מרייס חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

just jenny

New member
עלושקעעע

שעלותי:
מה המצב?
מה חדש?
מה עשית היום?!
מה עשית אתמול?
מה עשית מחר?
רואה טלנובלה בע"מ או השיר שלנו?
חבר מועדף ממקפליי?
חבר מועדף מבאסטד?
איזה עוד הרכבים את מעריצה?
שחקנים?
זמרים?
למה את מדגישה כל הודעה שלך?
למה קראו לך אלה [עלע
] טוף זעו, חוזרת לאנגלית
מקווה שנהנת

beyonce3

New member
ג'נעעעעעעעעע

שעלותי: מה המצב?ס22ה!ואצלך ג'נע?? מה חדש?אמ.....תקראי מתמונות מדובבות את השיחה המאוד "מרתקת" שלי ושל מאי...חחח מה עשית היום?!אמ.לא הרבה,ניקיתי את החדר לקראת פסח... מה עשית אתמול?אמ.......הייתי בדיכאון... מה עשית מחר?מה עשיתי מחר?החטפתי למאי ודאגי מכות....חח רואה טלנובלה בע"מ או השיר שלנו?אין לי יס,ואני לא רואה טלנובלה בע"מ...בעע.. חבר מועדף ממקפליי?הארי! חבר מועדף מבאסטד?צ'ארלי... איזה עוד הרכבים את מעריצה?דסטניז צ'יילד! שחקנים?מייק מארייס וקייט ווינסלנט... זמרים?עוזי חיטמן ז"ל....אמ....סלין דיון ומדונה..אמ..וויל סמית' ואמינם... למה את מדגישה כל הודעה שלך?אמ...הרגל.למה את כל הזמען כותבת עם ע'???חחח למה קראו לך אלה [עלע]?למה קראו לי עלע?כי זה שם יפה!אמ...כמו שעניתי מקודם לשרה....כי זה שם של עץ חזק,ומהשם אלוהים...חח טוף זעו, חוזרת לאנגלית מקווה שנהנת..........ברור שנהנתי ג'נע!ואת?ותודה רבה לך על זמנך!

נופר36

New member
אלעעע

חחחח ג'נע הדבקת אותי עם ה-ע' שלך!..
הייי מה נשממע? הייתה לך יומולדת לפני כמה ימים נכון?
איך היה? איך חגגת? איזה מתנות קיבלת? נכון שיומולדת זה הכי כיייף בעולם?! כמה נפשות אתם במשפוחה? היית רוצה לגדל זבוב בתור חיית מחמד?(חיחי השאלה ששאלו את הארי וטום!
) כמה ימים לפני את מתכוננת למבחן? יש לך עצות בשבילי איך לא להלחץ לפני בגרות בלשון שיש לי עוד מעט?
איזה מורה את הכי שונאת? מה המקצוע שאת הכי שונאת? מה המקצוע שאת הכי אוהבת? נכון שבצפר זה דבר מיותר לחלוטין?!
את בתנועת נוער כלשהי? טוף מספיק שאלותת..תודה רבה על זמנך!!

beyonce3

New member
עונעעעעע!

חחחח ג'נע הדבקת אותי עם ה-ע' שלך!.. הייי מה נשממע?אחלה!ואצלך? הייתה לך יומולדת לפני כמה ימים נכון?אמ..אכן כן! איך היה?היה חביב... איך חגגת?אמ...עם אימי,אחי וכלבתי אלכס... איזה מתנות קיבלת?אמ...100 ש"ח ומיקרופון... נכון שיומולדת זה הכי כיייף בעולם?!אמ.....לא... כמה נפשות אתם במשפוחה?אמ....יש אותי,את אחי ואימי.......3 היית רוצה לגדל זבוב בתור חיית מחמד?(חיחי השאלה ששאלו את הארי וטום!)חחחחחח.....אמ...לא........חחח........ראיתי את הקטע הזה,היה מצחיק...חח כמה ימים לפני את מתכוננת למבחן?שבוע... יש לך עצות בשבילי איך לא להלחץ לפני בגרות בלשון שיש לי עוד מעט?אוי,אני הבנאדם הכי לא מתאים לשאול אותו!כשאיבחנו אותי,גילו שיש לי חרדת בחינות אמיתית!המלצה שלי,קחי קוביית שוקלד לפניי..... איזה מורה את הכי שונאת?הווווווו...........אמ......את כולם!בעיקר את המחנכת הקודמת שלי!איזה כיף לי שאני כרגע לא לומדת! מה המקצוע שאת הכי שונאת?אמ..חשבון!בעעעעעע מה המקצוע שאת הכי אוהבת?אנגלית! נכון שבצפר זה דבר מיותר לחלוטין?!צודקת בהחלט!בנוסף,בא לך לצאת בהפגנה נגד בצפר?!(איך שאני חשה ת'עצמי...חח) את בתנועת נוער כלשהי?לא... טוף מספיק שאלותת..תודה רבה על זמנך!!זייהו?זה הכל??אבל לא לא לא!תודה רבה רבה רבה לך על שמנך היקר!!!!(=

למעלה