הכר את הפורום-5

MiChElLe182

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo41.gifהכר את הפורום-5../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif

עוד שבוע עבר (ושתי מיבחנים). עוד יומיים חופש פסח
עוד 9.5 שבועות (והמון המון מיבחנים) לחופש הגדול
כולם כבר יודעות מה לעשות
אז שבוע שעבר המקפליית הנחקרת הייתה שרה....
והשבוע המקפליית הנחקרת הייייא
איילין כינוי בפורום: Punk Ruck 1o1. אתם מוזמנות להתחיל להפציץ בשאלות

sarahhh

New member
שואלת../images/Emo13.gif

-היי מה המצב??? -למה קוראים לך איילין? -איזה עוד להקות את אוהבת? - איזה שחקן את הכי אוהבת? -איזה שחקנית? -איזה זמר? -איזה זמרת? -מה את הכי אוהבת לאכול? -את מי את הכי אוהבת במקפליי? -איפה את הכי אוהבת לבלות? -מה המיקצוע האהוב עליך? טוב יאללה ניראה לי ששיגעתי אותך מספיק צ'אווווו

PunK RocK 1o1

New member
חחחח עונה..:)

-היי מה המצב??? הכל טוב מה איתך? -למה קוראים לך איילין? ארוך.. אמא שלי שמעה את זה על ילדה, ממש אהבה ושמה לי..:) -איזה עוד להקות את אוהבת? באסטד, בלינק (שיש לי חולצה שלהם עכשיו
), סאם 41, סימפל פלאן, בלו, מארון, אס קלאב 8\7 (חחחח) ועוד מלאא.. - איזה שחקן את הכי אוהבת? אמממ האמת שאני לא יודעת.. אני אוהבת הרבה..:-* -איזה שחקנית? אמממ גם לא יודעת..:-* -איזה זמר? דנהיאל בדינגפילד ועוד כמה.. -איזה זמרת? אבריל לאבין ונטשה בדינגפילד -מה את הכי אוהבת לאכול? אוכל איטלקי שליטה
-את מי את הכי אוהבת במקפליי? את כולם.. אני לא יכולה להחליט.. -איפה את הכי אוהבת לבלות? אמממ לא יודעת.. -מה המיקצוע האהוב עליך? אינגליש טוב יאללה ניראה לי ששיגעתי אותך מספיק צ'אווווו חחחחח ביי

beyonce3

New member
../images/Emo24.gifשואלת!../images/Emo99.gif

היי איילין!מה המצב? בת כמה? מאיפה? איזה כיתה? מה המזל שלך? מה התאריך לידה שלך? מה הצבע האהוב עלייך? יש חבר? היה פעם? הארי,דני,דאגי או טום? תמליצי לי על סרט? תמליצי לי על דיסק? תמליצי לי על ספר? תמליצי לי על מוזיאון? תמליצי לי על תוכנית טלוויזיה? מתי התגלחת בפעם האחרונה? את עושה שופינג? איך השיער שלך? מה את אוהבת לראות בטלוויזיה? איך את בהתאמת צבעים? איך את מתלבשת? מה החלום שלך? משתתפת בעבודות בית? מה את רוצה להיות כשתהיי גדולה? מהו הספורט המועדף עלייך? יש איזו קבוצת כדורגל שיש לך העדפה אליה? מה את חושבת על בנים שאוהבים תינוקות?? את אוהבת תינוקות...? היית רוצה בעתיד? איך היית רוצה שהם יהיו כשיהיו גדולים? מה את חושבת על גברים אלימים? מה את חושבת על אוטוביוגרפיות? את כותבת על עצמך? אם כן,מה היה כתוב בה,ואיך היית קוראת לה? מה השומר מסך שלך? ספרי בדיחה? מהו הלהיט של התקופה בשביךף? מה הצילצול שלך בפון? יש לך יס או הוט? אם יס,את רואה השיר שלנו? ואם הוט,את רואה טלנובלה בע"מ? מה את חושבת על הטלנובלות בארץ ובחו"ל? מה את חושבת על סרטי המשך?כגון הצלצול2,איזו מין שוטרת2........וכו'....? אם הייתה לך אפשרות להיות בתוכנית ריאלטי,באיזו היית בוחרת? היית רוצה להיות דוגמני? אם כן,מי תהיה המודל חיקוי/השראה שלך? עם איזה דוגמן היית רוצה לדגמן? מה היית מדגמנת? את משתמשת בלק? אם כן,מהו הלק/צבע האהוב/מעודף עלייך? את אוהבת בנים עם בוקסרים או תחתונים? אם בוקסרים,אז מה את אוהבת שמצוייר או איך נראה הבוקסר? ימית 200 או המימדיון? את מאמינה בגילגול נשמות? אוהבת לצאת למועדונים? מהו ההכי שוס שלך? אילו שמועות היו עלייך,במהלך חייך? האם את נוהגת לתת כסף לקבצנים? מה דעתך על שקרים לבנים? האם פגעת פעם בחבר/ה??? מה את חושבת על התמונה הזאת?=> תוסיפי תמונה משלך,והסבירי מדוע דווקא היא.? ספרי פאדיחה אחת לפחות שקרתה לך....? אמ....זייהו,אין לי יותר מה לשאול,גם ככה שאלתי יותר מדיי שטויות,אז.......שיהיה לך המשף שבוע נעים,ויאללה ביי!(=

PunK RocK 1o1

New member
עונה..

היי איילין!מה המצב? הכל טוב.. מה איתך? בת כמה? 15 מאיפה? חיפה איזה כיתה? י' מה המזל שלך? סרטן
מה התאריך לידה שלך? 26.6 מה הצבע האהוב עלייך? כחול, שחור ואדום יש חבר? לא..:/ היה פעם? כן..:/ הארי,דני,דאגי או טום? אורגיה
תמליצי לי על סרט? אממ תמליצי לי על דיסק? מקפליי! דיסק מעולה!
תמליצי לי על ספר? "התפסן בשדה-השיפון" ספר מעולה תמליצי לי על מוזיאון? הטכנודע!! אוי אני ממש אהבתי את זה! במיוחד את החדר חושך עם האורות!
תמליצי לי על תוכנית טלוויזיה? אקסטרא הוט וכל מילה מיותרת. מתי התגלחת בפעם האחרונה? :/ את עושה שופינג? כן:/ איך השיער שלך? צבע? חום.. מה את אוהבת לראות בטלוויזיה? זה לא היה כבר?:-* איך את בהתאמת צבעים? אמממ כל הבגדים שלי בערך באותם צבעים אז אין ממש בעיה..
איך את מתלבשת? מה הכוונה? אני אוהבת שחור.. מה החלום שלך? לגור באינגלנד או US OF A משתתפת בעבודות בית? לא..:/ מה את רוצה להיות כשתהיי גדולה? משהו מאחורי הקלעים בתחום הבידור מהו הספורט המועדף עלייך? הוקי נחמד.. יש איזו קבוצת כדורגל שיש לך העדפה אליה? מנצ'סטר יונטד יש לי העדפה לשחקנים
מה את חושבת על בנים שאוהבים תינוקות?? חמודים..=] את אוהבת תינוקות...? כן.. =] היית רוצה בעתיד? כן..:/ איך היית רוצה שהם יהיו כשיהיו גדולים? אנשים טובים.. מה את חושבת על גברים אלימים? צריכים ללמוד לשלוט בעצמם.. מה את חושבת על אוטוביוגרפיות? אמממ לא יודעת..:/ את כותבת על עצמך? לא..:/ אם כן,מה היה כתוב בה,ואיך היית קוראת לה? לא נראה לי שהייתי כותבת..:/ מה השומר מסך שלך? אמממ אין..:-* ספרי בדיחה? אמממממ לא יוצא לי מהו הלהיט של התקופה בשביךף? מה הכוונה?:-* מה הצילצול שלך בפון? באסטד הוז דיוויד ובהודעות את אין דה אנד של לינקין פארק! לאחורנה שמתי לאמא בפלאפון את אובססיון (היא מכורה לשיר
) אז היום במכונית היא סיפרה לי שכולם צוחקים על הצלצול שלה ומתחילים לשיר כשהוא מצלצל והיא התחילה לשיר לי את החלק של הצלצול ואני אמרתי לה ששלי יותר יפה והתחלתי לשיר לה את הוז דיוויד והיא המשיכה אותי והיא זכרה את השיר של באסטד
יש לך יס או הוט? הוט שליטה
אם יס,את רואה השיר שלנו? לא..:/ ואם הוט,את רואה טלנובלה בע"מ? לא, אבל עפר שכטר שקסי..
מה את חושבת על הטלנובלות בארץ ובחו"ל? בארגנטינה הן טובות, פה לא..
מה את חושבת על סרטי המשך?כגון הצלצול2,איזו מין שוטרת2........וכו'....? תלוי לאיזה סרט למשל מת לצעוק תמיד טוב ויש כלאה שלא..:/ אם הייתה לך אפשרות להיות בתוכנית ריאלטי,באיזו היית בוחרת? אממ אמריקה או באסטד!! היית רוצה להיות דוגמני? לא..:/ אם כן,מי תהיה המודל חיקוי/השראה שלך? טיירה בנקס.. פשוט מדהימה.. עם איזה דוגמן היית רוצה לדגמן? אוי הרבה..
מה היית מדגמנת? לא יודעת..:/ את משתמשת בלק? לא..:/ אם כן,מהו הלק/צבע האהוב/מעודף עלייך? לא אוהבת לק..:/ את אוהבת בנים עם בוקסרים או תחתונים? בוקס
אם בוקסרים,אז מה את אוהבת שמצוייר או איך נראה הבוקסר? רבועים כמו של מקפליי או משהו מצחיק וחמוד..
ימית 200 או המימדיון? שטו? את מאמינה בגילגול נשמות? אני עדיין לא בטוחה.. אוהבת לצאת למועדונים? לא..:/ מהו ההכי שוס שלך? שטו?! אילו שמועות היו עלייך,במהלך חייך? לא זוכרת.. האם את נוהגת לתת כסף לקבצנים? לפעמים.. מה דעתך על שקרים לבנים? שקר זה שקר.. האם פגעת פעם בחבר/ה??? מקווה שלא מה את חושבת על התמונה הזאת?=> דאגי..איזה בנאדם שקסי
תוסיפי תמונה משלך,והסבירי מדוע דווקא היא.? כי אני אוהבת את ג'יימס=] ספרי פאדיחה אחת לפחות שקרתה לך....? *הולכת להייד פארק כדי להעתיק הפעים אני מודה
**מעתיקה*אמממ כשהייתי נראה לי ב' בקשתי ללכת לשירותים בשיעור וממש הייתי חייבת והשירותי בנים היו הרבה יותר קרובים אז לא שמתי לב שאני נכנסת לשרותי בנים.. ואז כשיצאתי ראיתי כמה בנים צוחקים עליי... זה היה ממש מביך! ואחרי כמה ימים ילד או ילדה מהכיתה שלי בא ואמר שיעל (ילדה שהייתה איתי ביסודי..) נכנסה לשרותי בנים וכולם צחקו עליה וכולם התחילו לשאול "פעם נכנסת לשרותי בנים\בנות?" (לא "פעם נכנסת בטעות לשרותי בנים\בנות"!) ושאלו אותי ואניח כזה "לא" לאאאאא.. מאז עד כיתה נראה לי ה' כל פעם בדקתי איזה 10 פעמים שכתוב על שלט "שרותי בנות" חחחחחחחחחחחחחחחחחח (הנה
) אמ....זייהו,אין לי יותר מה לשאול,גם ככה שאלתי יותר מדיי שטויות,אז.......שיהיה לך המשף שבוע נעים,ויאללה ביי!(= חחחחחחח גן\ם לך ביי=]

DesertRose7

New member
../images/Emo18.gif../images/Emo124.gif

שלומלום, מה שלומך? מה הדיסק הראשון שקנית? מה הדיסק האחרו ןשקנית? ההופעה הראשונה שהיית בה? ההופעה האחרונה שהיית בה? מי היה/היו/הייתה מושא הערצתך הראשון? מי הם כרגע? באיזה פורומים את כותבת? באיזה פורומים את קוראת? מה החלום הכי גדול שלך? אם היית יכולה לנהל פורום, באיזה היית בוחרת? מה היית נותנת כדי לפגוש את מקפליי? כמה בשביל להיו תבהופעה של מקפליי? איך תקראי לילדים שלך? מה הדבר הכי מטורף שעשית?

PunK RocK 1o1

New member
עונה

שלומלום, מה שלומך? הכל טוב.. מה איתך? מה הדיסק הראשון שקנית? נראה לי בקסטירט בויז
מה הדיסק האחרו ןשקנית? מקפליי
(אם לא מחשיבים את הדיוידי של באסטד..) ההופעה הראשונה שהיית בה?ערוץ הילדים.. חחח נראה לי
ההופעה האחרונה שהיית בה? אמממ בביצפר להקות צעירות נחשב? ואם לא נראה לי המורדים..
מי היה/היו/הייתה מושא הערצתך הראשון? אם אני לא טועה בריטני, הספייס גירלז, בקסטריט ובלינק (כולם היו בערך באותו הזמן..) מי הם כרגע? באסטד, מקפליי ובלינק
באיזה פורומים את כותבת? מקפליי ובאסטד.. באיזה פורומים את קוראת? לעיתים ממש אבל ממש רחוקות בלו.. מה החלום הכי גדול שלך? לגרו או באנגליה או בארה"ב אם היית יכולה לנהל פורום, באיזה היית בוחרת? כול הפורומים שאת מנהלת
מה היית נותנת כדי לפגוש את מקפליי? הכל? כמה בשביל להיו תבהופעה של מקפליי? הכל? איך תקראי לילדים שלך? מאט לבן ולבת אני אל יודעת.. מה הדבר הכי מטורף שעשית? לא זוכרת.. אני בדרך כלל לא עושה דברים מטורפים, אני פחדנית..:/

just jenny

New member
עייליני../images/Emo99.gif!!!!

חחח מה המצב? איך החיים? מה עשית הערב? מה תעשי מחר בבוקר? דבר אחרון שאת עושה לפני שאת הולכת לישון? דבר ראשון שאת עושה כשאת קמה בבוקר? מה יותר מעצבן בצפר או שעון מעורר? איך הכרת את מקפליי? מחכה כבר לחופש פסח כמוני?
אייסי או מסנג'ר[
]? איזה חברת פל' את מנויה? יש לי מחר מבחן במתמטיקה, מילים אחרונות לפני?
איזה כיתה את? עונדת תכשיטים קבועים? יום אהוב? חג אהוב? בנאדם 1 שהיית מוכנה למות בשבילו?
השיר הכי יפה? השיר הכי מגעיל? טוף זהו מקווה שנהנת לעפ יע
ג'ני =]].

PunK RocK 1o1

New member
עונה

חחח מה המצב? הכל טוב מה איתך? איך החיים? סבבה.. מה עשית הערב? הערב? השתעממתי..:/ מה תעשי מחר בבוקר? בית ספר שוב.. דבר אחרון שאת עושה לפני שאת הולכת לישון? מצחצחת שיניים.. דבר ראשון שאת עושה כשאת קמה בבוקר? פיפי..
מה יותר מעצבן בצפר או שעון מעורר? שעון מעורר זה כל כך מציק.. איך הכרת את מקפליי? MTV הרגיל.. מחכה כבר לחופש פסח כמוני? מי לא? אייסי או מסנג'ר[]?מסנג'ר שליטה!! איזה חברת פל' את מנויה? אורנג' יש לי מחר מבחן במתמטיקה, מילים אחרונות לפני? תיהי חזקה... איזה כיתה את?י' עונדת תכשיטים קבועים? אם אני נזכרת הצמיד של FOR LIFE הצמיד של אקים ושרשרת של אבקת כוכבים מקיטרו(
) יום אהוב? יום חמישי ואני אל יודעת למה..
חג אהוב? פסח..
בנאדם 1 שהיית מוכנה למות בשבילו? אמא.. השיר הכי יפה? הרבה השיר הכי מגעיל? גודיס אני שונאת את השיר הזההההה!!

may90

New member
אני!

היי ממצב?! בת כמה? תאריך? שאלה אחת-את זו שראית את ג'יימס?! אם כן... *סוגדת* צבע אהוב? סרט אהוב? שחקן אהוב? שחקנית אהובה? סידרה אהובה? קראת את הספר "אני, כריסטיאנה פ."? (סתם שאלה.. כי נזכרתי בו לא מזמן...) קליפ אהוב כללי? קליפ שנוא כללי? זייהו! להתת'!

PunK RocK 1o1

New member
עונה

היי ממצב?! בת כמה? 15 תאריך? 26.6 שאלה אחת-את זו שראית את ג'יימס?! אם כן... *סוגדת* כן!!D= זה היה הרגע הכי טוב בחיים שלי צבע אהוב? שחור, כחול ואדום סרט אהוב? יש כמה שחקן אהוב? יש מכמה שחקנית אהובה? יש כמה..
סידרה אהובה? אקסטרא הוט וערוץ 3 קראת את הספר "אני, כריסטיאנה פ."? (סתם שאלה.. כי נזכרתי בו לא מזמן...) לא.. את ממליצה לי? קליפ אהוב כללי? אני לא יכולה לבחור קליפ שנוא כללי? כנ"ל זייהו! להתת'!בייי

may90

New member
כעע ממליצה ממש על הספר הזה!

קראתי אותו בתחילת ח'.. אחורי כל הכיתה קראה
ספר מדהים!

למעלה