עונה..
היי איילין!מה המצב? הכל טוב.. מה איתך? בת כמה? 15 מאיפה? חיפה איזה כיתה? י' מה המזל שלך? סרטן
מה התאריך לידה שלך? 26.6 מה הצבע האהוב עלייך? כחול, שחור ואדום יש חבר? לא..:/ היה פעם? כן..:/ הארי,דני,דאגי או טום? אורגיה
תמליצי לי על סרט? אממ תמליצי לי על דיסק? מקפליי! דיסק מעולה!
תמליצי לי על ספר? "התפסן בשדה-השיפון" ספר מעולה תמליצי לי על מוזיאון? הטכנודע!! אוי אני ממש אהבתי את זה! במיוחד את החדר חושך עם האורות!
תמליצי לי על תוכנית טלוויזיה? אקסטרא הוט וכל מילה מיותרת. מתי התגלחת בפעם האחרונה? :/ את עושה שופינג? כן:/ איך השיער שלך? צבע? חום.. מה את אוהבת לראות בטלוויזיה? זה לא היה כבר?:-* איך את בהתאמת צבעים? אמממ כל הבגדים שלי בערך באותם צבעים אז אין ממש בעיה..
איך את מתלבשת? מה הכוונה? אני אוהבת שחור.. מה החלום שלך? לגור באינגלנד או US OF A משתתפת בעבודות בית? לא..:/ מה את רוצה להיות כשתהיי גדולה? משהו מאחורי הקלעים בתחום הבידור מהו הספורט המועדף עלייך? הוקי נחמד.. יש איזו קבוצת כדורגל שיש לך העדפה אליה? מנצ'סטר יונטד יש לי העדפה לשחקנים
מה את חושבת על בנים שאוהבים תינוקות?? חמודים..=] את אוהבת תינוקות...? כן.. =] היית רוצה בעתיד? כן..:/ איך היית רוצה שהם יהיו כשיהיו גדולים? אנשים טובים.. מה את חושבת על גברים אלימים? צריכים ללמוד לשלוט בעצמם.. מה את חושבת על אוטוביוגרפיות? אמממ לא יודעת..:/ את כותבת על עצמך? לא..:/ אם כן,מה היה כתוב בה,ואיך היית קוראת לה? לא נראה לי שהייתי כותבת..:/ מה השומר מסך שלך? אמממ אין..:-* ספרי בדיחה? אמממממ לא יוצא לי מהו הלהיט של התקופה בשביךף? מה הכוונה?:-* מה הצילצול שלך בפון? באסטד הוז דיוויד ובהודעות את אין דה אנד של לינקין פארק! לאחורנה שמתי לאמא בפלאפון את אובססיון (היא מכורה לשיר
) אז היום במכונית היא סיפרה לי שכולם צוחקים על הצלצול שלה ומתחילים לשיר כשהוא מצלצל והיא התחילה לשיר לי את החלק של הצלצול ואני אמרתי לה ששלי יותר יפה והתחלתי לשיר לה את הוז דיוויד והיא המשיכה אותי והיא זכרה את השיר של באסטד
יש לך יס או הוט? הוט שליטה
אם יס,את רואה השיר שלנו? לא..:/ ואם הוט,את רואה טלנובלה בע"מ? לא, אבל עפר שכטר שקסי..
מה את חושבת על הטלנובלות בארץ ובחו"ל? בארגנטינה הן טובות, פה לא..
מה את חושבת על סרטי המשך?כגון הצלצול2,איזו מין שוטרת2........וכו'....? תלוי לאיזה סרט למשל מת לצעוק תמיד טוב ויש כלאה שלא..:/ אם הייתה לך אפשרות להיות בתוכנית ריאלטי,באיזו היית בוחרת? אממ אמריקה או באסטד!! היית רוצה להיות דוגמני? לא..:/ אם כן,מי תהיה המודל חיקוי/השראה שלך? טיירה בנקס.. פשוט מדהימה.. עם איזה דוגמן היית רוצה לדגמן? אוי הרבה..
מה היית מדגמנת? לא יודעת..:/ את משתמשת בלק? לא..:/ אם כן,מהו הלק/צבע האהוב/מעודף עלייך? לא אוהבת לק..:/ את אוהבת בנים עם בוקסרים או תחתונים? בוקס
אם בוקסרים,אז מה את אוהבת שמצוייר או איך נראה הבוקסר? רבועים כמו של מקפליי או משהו מצחיק וחמוד..
ימית 200 או המימדיון? שטו? את מאמינה בגילגול נשמות? אני עדיין לא בטוחה.. אוהבת לצאת למועדונים? לא..:/ מהו ההכי שוס שלך? שטו?! אילו שמועות היו עלייך,במהלך חייך? לא זוכרת.. האם את נוהגת לתת כסף לקבצנים? לפעמים.. מה דעתך על שקרים לבנים? שקר זה שקר.. האם פגעת פעם בחבר/ה??? מקווה שלא מה את חושבת על התמונה הזאת?=> דאגי..איזה בנאדם שקסי
תוסיפי תמונה משלך,והסבירי מדוע דווקא היא.? כי אני אוהבת את ג'יימס=] ספרי פאדיחה אחת לפחות שקרתה לך....? *הולכת להייד פארק כדי להעתיק הפעים אני מודה
**מעתיקה*אמממ כשהייתי נראה לי ב' בקשתי ללכת לשירותים בשיעור וממש הייתי חייבת והשירותי בנים היו הרבה יותר קרובים אז לא שמתי לב שאני נכנסת לשרותי בנים.. ואז כשיצאתי ראיתי כמה בנים צוחקים עליי... זה היה ממש מביך! ואחרי כמה ימים ילד או ילדה מהכיתה שלי בא ואמר שיעל (ילדה שהייתה איתי ביסודי..) נכנסה לשרותי בנים וכולם צחקו עליה וכולם התחילו לשאול "פעם נכנסת לשרותי בנים\בנות?" (לא "פעם נכנסת בטעות לשרותי בנים\בנות"!) ושאלו אותי ואניח כזה "לא" לאאאאא.. מאז עד כיתה נראה לי ה' כל פעם בדקתי איזה 10 פעמים שכתוב על שלט "שרותי בנות" חחחחחחחחחחחחחחחחחח (הנה
) אמ....זייהו,אין לי יותר מה לשאול,גם ככה שאלתי יותר מדיי שטויות,אז.......שיהיה לך המשף שבוע נעים,ויאללה ביי!(= חחחחחחח גן\ם לך ביי=]