אלה אני יהרוג אותך! ../images/Emo6.gif
היי מיי! מה המצב? סבבה בת כמה? 14 מאיפה? צור יגאל מה מהזל שלך? טלה מה התאריך לידה שלך? 4\4 מדוע אינך עונה לי באייסי? מתי???? :| יש לך חבר? לא היה פעם? חע, כיתה ו'. באסטד או מקפליי? בוקס בפנים שלך! חח סתם לא עונה על זה. דאגי,הארי,דני או טום? דייייייייייייייייייייי. לא עונה. דאגי ודני, התשובה האולטיטיבית. אבל אני מתה על טום והארי. רררר. תמליצי לי על סרט? אני סנילית ועייפה. תמליצי לי על דיסק? אני סנילית ועייפה. סתם, קיבלתי הרגע את אמריקן אידיוט של גרין דיי. תמליצי לי על מסעדה? אני סנילית ועייפה. תמליצי לי על תוכנית טלווזיה? OC ביס וויקנד. תמליצי לי על ערוץ? יס וויקנד. אז כמה אתם שם,בחמולה? חע. אה? עד כמה את מכירה את קרובייך? הרבה מאוד. אני יכולה לעבוד בשב"ק. אמא! אימאאאאאאאא אבא! אבאאאאא יש לך אחים? אחות קטנה. מה קורה כשאת חושבת על סדר פסח? חלחלה מכמות האוכל. איך מתנהל אצלכם הסדר? כאב ראש של אמא חודש לפני זה, הרבה אוכל, הרבה חרא אחרי זה. מתרגשת לקראת האפיקומן? לא.... איזה סוג סרטים את אוהבת? קומדיות. _____ לא מחליפים. הא? מהם 10 המכות שלך? הפירוק של באסטד, הערסים בשכבה שלי, מוזיקה מזרחית, קרציות, מחזוריזם. אני סנילית ועייפה, אין לי כוח לחשוב על עוד. תני 5 הצעות,מה כדאי לי לעשות בחופש? תלכי לים. אני סנילית ועייפה. את באה למפגש פורום? כה. את הולכת להופעה של פלוריסיינטה? לא
מי השחקן האהוב עלייך? בנג' מקנזי. מי השחקנית האהובה עלייך? לודעת. מי הם השמרטפים הכי טובים בתולדות הקולנוע בשבילך? אני. 25 שקל לשעה. מה הגובה שלך? לאומרת. |מתביישת| מה תרצי ללמוד באוניברסיטה? מאיפה לי? חה, אני לא מתכננת עד כדי כך רחוק. איזו קריירה היית רוצה לפתח? כנ"ל. לטובת איזו ארץ תעזבי את ישראל? אנגליה. ארצות הברית. אירופה. כמעט כל ארץ בעולם, actually. מה תרצי לעשות בצבא? משהו לא קשוח. משהו.. קל. "רובוטס" או "אני רובוט"? לא ראיתי רובוטס. את אני רובוט ראיתי עם מישהו כוסון אז הסתכלתי עליו יותר מאשר על הסרט, אבל הסרט נחמד דווקא. איך החדר שלך נראה? כחול. מה דעתך על כך שמריו ייצא עם אחת מחברות גירלז אאלאוד,ועם מי לדעתך הוא צריך לצאת? אה? מריו? האם את מאמינה במשהו מסויים? בעצמי. האם את מאמינה באמונות תפלות?אם כן,אילו? ממש לא. מה זה אלוהים בשבילך,ולמה? לא הרבה. ככה. האם את מאמינה בניסים?האם קרה לך נס? לא. האם את מאמינה בגלגול נשמות או בעולם אחרי המוות? לא.. מה יחסך לדתות המזרח? אדם בדתו יחיה. האם את מאמינה בגן עדן או גיהנום? לא באיזה מידה האמונות שלך משפיעות על חייך? אין לי שמץ. אני סנילית ועייפה. בואי נעשה לך שאלון קצר,ונראה מי ממקפליי מתאים לך?הסבר:שאלו את הבנים שאלות,ואת צריכה לבחור אותם לפי התשובות שנתנו..נקווה שתצליחי...בהצלחה! 1)מהי הדרך הטובה לפלירטוט? A)אני אשב ליד הבחורה,אשיג את תשומת ליבה,אלטף את רגלה,ואגיד:"את בסדר?" B)אשמור על קשר עין,אפסיק ואחריי כמה דק',שוב אסתכל. C)אני לא יודע,פשוט אדבר עם בנות,ומקווה שייאהבו אותי. D)אני באמת מגושם עם בנות!אני אנסה לשוחח,אבל לא להתחיל. 2)האם אתם אוהבים שבת עושה את המרדף? A)אני אוהב להיות שווה.יותר מדיי מרדפים,יכול להימאס. B)אני אוהב כאשר בנות להוטות,זה תחרותי יותר! C)לא איכפת לי לעשות קצת מרדף,אני אשלח לה כמה הודעות,כדי שתדע. D)אני אעשה את המרדף,ואדאג להמשיך להציק לה! 3)מה יהיה הדייט ה-1 המושלם עם בת? A)אנחנו נלך להופעה חיה,ואז למסעדה איטלקית,ואז בחזרה אליי לעונת נשיקות טובה! B)חוף חם ונחמד,באיזשהו מקום אקזוטי. C)נטוס לברבדוס במטוס פרטי,נרגע על החוף ונצפה בשודדים הקריביים. D)פלורידה,אנחנו נבלה את רוב היום על החוף,ואולי קצת קניות,ואז נלך לצפות בהופעה. 4)האם תגיע בזמן לדייט,או תדפוק איחור אופנתי? A)אני תמיד מגיע מוקדם לדייטים,כי אני מתרגש! B)אני אאחר באיחור אופנתי,אבל רק ב-5 דק'. C)אני אוהב להיות בזמן בדברים.אבל אם אאחר,אז אאחר. D)אני אהיה בזמן,אני אפחד שהיא תשתעמם אם אאחר. 5)הדייט שלך נורא לחוצה,מה תעשה בשביל להרגיע אותה? A)אני אגרום לה לצחוק בכך שאגיד לה דברים שהיא לא ציפתה שאגיד,כמו:"אני צריך קקי!" B)אקשיב לקריאת העזרה שלה,ואנסה להיות רגועה כדי שתרגע C)אני אשאל אותה מדוע היא לחוצה,ואגיד לה לא להיות.אני אגיד לה לא לשפוט את עצמה,ולעשות כיף! D)אני כנראה אהיה לחוץ כמוה,ואגלה שקשה לדבר עם זרים,אבל אנסה להיות ידידותי. 6)מה תתן לחברתך ביומהולדת? A)טבעת עם שמי חתום עליה.אני אגיד לה:"קחי את זה,ותזכרי אותי!" B)אני אוהב לתת מתנות בצבים של הפתעה.לא רק בימי הולדת.פרחים זה תמיד טוב! C)איזה ג'ל לשיער...לא יודע למה....למה לא?! D)כל מה שתרצה.אני אקח אותה למקום נחמד,ואבזבז הרבה כסף עליה. 7)מה ייעשה אותך לחבר טוב? A)אני אף פעם לא מתווכח!אני נותן לדברים לזרום. B)אני ממש בחור נחמד,ואני תמיד נאמן! C)אני נחמד,אבל לא יותר מדיי נחמד!אני תמיד צוחק ועושה כיף. D)אני אהיה בויפרנד מעולה!כי אני אקח את הגירל שלי לפריז! (אוקיי...בזמן שאת מחליטה מה לענות....פשוט תגידי לי איזה אות בחרת,ואח"כ אגיד לך מי מתאים לך...סבבה?) אלההההה סורי אין לי כוח
ספרי פאדיחה שקרתה לך....? הממממ נפלה לי הנעל במסדרון בול שעבר לידי ט'תניק כוסון. מה את חושבת על התמונה הזאת?=> דאגי
תוסיפי תמונה משלך,והסבירי מדוע דווקא היא? חחחחחח אין לי זין. סוריייי!!!! טוב נו. אני תקועה על התמונה הזאתי. היא מרצדת לי על השולחן עבודה. זהו...תודה רבה רבה על זמנך הפנוי!ושיהיה לך חג שמח! גם לך אלוש