עונה../images/Emo3.gif
היי לין!מה המצב? הכול נחמד[חוץ מזה שמחר ביצפר
],תודה. מה איתך?
בת כמה? עוד מעט 15
מאיפה? חדרה
איזה כיתה? ט' מה המזל שלך? סרטן
מה התאריך לידה שלך? 13/07/90 מה הצבע האהוב עלייך? כחול,אדום,לבנדר,שחור יש לך חבר? נופ היה פעם? אמ,בערך. כאילו היו - אבל אני לא ממש מחשיבה כי הייתי קטנה וזה היה סתם משחק ילדים
איך הכרת את מקפליי? אמ, ראיתי במצעד הבריטי 5 קולרז ובהתחלה הם די עצבנו אותי[למרות שאת השיר חיבבתי] ואז רונלע
שלחה לי THAT GIRL והתאהבתי
מה השיר האהוב עלייך של מקפליי? אמ,כולם.
כאילו יש הרבה טובים ואני לא יכולה לבחור אחד.. האם את אוהבת לענוד אביזרים? אמ - האמת לא ממש. כאילו זה יפה,אבל..לא יודעת. בדרך כלל אני שוכחת ואם אני כבר עונדת אז זה מתחיל להציק אחרי כמה זמן. במילה אחת,איך תגדירי את עצמך?אין לי שמץ
איך נראה ה-"בוק רפורט" האחרון שהשגת? מ'זתומרת?
הספר האחרון שעשיתי עליו בוק ריפורט היה meet me in Istanbul שזה ספר סופר מפגר!!
מה את לובשת כשאת רוצה להתלבט? אמ, אני לא ממש אוהבת להתלבט. אבל נגיד חצאית
חבר שלך גדל בשנה.איך תחגגו את המאורע?אמ..
.. אני אקנה לו מתנה ונלך לסרט?
האם תקני נעלייפ אופנתיות שלא נוחות? נופ. האם יש בך צורך להתלבט?ממש אבל ממש לא. מה את חושבת על היסטריית לובה? אמ..היא הייתה מצחיקה. אבל זמנה עבר
מה את אוהבת לעשות בזמנך החופשי? לנגן על גיטרה, לכתוב הרבה, להקשיב למוזיקה. מה עמדתך בסוגיית תלבושת אחידה? אמ..היא ממש לא מפריעה לי, כי זה חוסך זמן וכסף,אבל הייתי רוצה שיעשו תלבושת אחידה מלאה, ולא רק חולצה עלובה שרשום עליה את שם הביצפר. כמה ילדים היית רוצה שיהיו לך,ואיך היית קוראת להם,ומדוע דווקא השמות האלו? אוקיי, הכי הייתי רוצה שניים - בן ובת. לבת הייתי קוראת או היילי או שריל ולבן הייתי קוראת טיילר נראה לי..
תמליצי לי על סרט? אוי, יש הרבה! מוכנה? טרויה טיטניק שבעה חטאים 8 מייל מועדון קרב לפגוש את ג'ו בלאק תעביר את זה הלאה ראיון עם ערפד תמליצי לי על דיסק? אמ..בגלל שיש המון[אבל המון] אני אמליץ לך על כמה שנחשפתי אליהם לא מזמן ואהבתי.. Unwritten Law - Heres To The Mourning Bowling For Soup - Drunk Enough To Dance Joss Stone - Mind Body & Soul Yellow Card - Ocean Avenu The Calling - Two תמליצי לי על ספר? אמ.. אוקיי - כמובן שעל ספרי הארי פוטר ובנוסף ''מכתב האהבה'' מאת קתרין שיין או קתלין..לא זוכרת
תמליצי לי על תוכנית טלוויזיה?The OC, אנג'ל, מגרש ביתי, סמולוויל, ג'קאסס
תמליצי לי על מקום? אמ... אין לי
באיזה מידה האמנות משתלבת בחייך? אומנות? אמ, תראי - תלוי מה את מגדירה כאומנות. אני אישית מחשיבה כתיבה כאומנות, כי זה משהו שממש מבטא אותך, ואני אישית מאוד מתחברת לזה וזה משתלב המון בחיים שלי כי אני נורא אוהבת לכתוב. ואם את מתכוונת לאומנות אומנות - אני נורא אוהבת להסתכל על כל מיני תמונות עמוקות, כי זה ממש גורם לי לתהות ולחשוב על כל מיני דברים ואני אוהבת את זה. יש בזה המון עומק. לאיזה סוג אומנות את מתחברת? אמ.. שוב, אם את מתכוונת לאומנות אומנות - אני אישית מתחברת לציורים של מונה וניר הוד. ואמ, כמובן כתיבה שלדעתי זו אומנות בפני עצמה[אבל זו דעתי]. איזה אמנים נתנו לך השראה בחיים? אוי, המון. בלו, באסטד ומקפליי היו הראשונים שממש שינו לי את הגישה למוזיקה וממש..כאילו אני לא יודעת איך להסביר. בלו נתנו לי השראה לכתוב שירים, ןבאסטד ומקפליי נתנו לי השראה ללמוד לנגן על גיטרה. ואז נחשפתי לעוד אומנים שכיום אני ממש מעריכה - גרין דיי, גוד שארלוט, סימפל פלאן, סאם 41,בלינק..קיצור כל מי שבחתימה שלי בעיקרון
האם אומנות מרגיעה אותך? כן, מאוד! כיצד תתארי את חייך ללא אומנות? אומללים. אילו אמנים השפיעו עלייך? אמ, עניתי על זה
מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה? להיות סופרת וגם משהו שקשור במוזיקה הארי,דני,דאגי או טום? כולם!!
מי השחקן האהוב עלייך? בראד פיט, בן מקאנזי,טום וולינג, ג'יימי פאלון, ליאונרדו דקפריו
מי השחקנית האהובה עלייך? אנג'לינה ג'ולי, דרו ברימור
מי הזמר השנוא עלייך? אמ.. ג'סטין טימברלייק. מי הזמרת השנואה עלייך? בריטני ספירס. החומר החדש שלה בכל מקרה. אה - וביורק!! מי הלהקה השנואה עלייך? סיסוזר סיסטרז, פרנץ פרנניד[איך שלא קוראים להם] מי הראפאר השנוא עלייך? אממ...אין ממש. ספרי בדיחה... אין לי
אנלא טובה בזה
ספרי על פאדיחה שקרתה לך פעם.... אמ... סיפרתי על זה אבל לא נורא: פעם בשיעור אנגלית המורה החזירה את הבוק ריפורטס ואת שלי היא שמרה לסוף..אז היא אומרת כזה ''בוא נראה מה גברת לינה כתבה לנו..'' בטון מזלזל כזה והתחילה להקריא לכיתה. ואני הייתי בטוחה שהיא תגיד שזה רע! אז היא אומרת ''הנה - פה זה תיאור כמו שביקשתי..'' והייתי בטוחה שעכשיו היא תקריא ת'המשך ותגיד שהוא רע! אז היא התחילה להקריא ת'המשך אז התחלתי לצעוק עליה שאי אפשר היה לתאר בדרך אחרת! אז פתאום כל הכיתה צועקת עליי ''אבל קיבלת מאה מה את מתלוננת??'' חעחע זה היה מביך
מה את חושבת על התמונה הזאת??=> יא ממש חמוד/ה!! מי זה? תוסיפי תמונה משלך והסבירי מדוע דווקא היא...? חוזרים מחר לבצפר...נכון מדכא? מאודדדדדדדדד
טוב...זהו...היה לי מאוד כיף לשאול אותך שאלות מאוד לא מעניינות..נקווה שהתשובות כן יהיו מעניינות..חיחי..שלא כמו השאלות..חיחיחי...יאללה ביי לין!מואה! חעחע את מצחיקה! דווקא אהבתי ת'שאלות ואהבתי להשיב עליהן! את ממש משקיעה תמיד!
תודה על זמנך