הכר את הפורום-7

MiChElLe182

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo41.gifהכר את הפורום-7../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif

אני ממש ממש מיצטערת על האיחור
שבוע שעבר המקפליית הנחקרת הייתה מיי...טנקיו מיי
והשבוווע...המקפליית הנחקרת היא
לין כנוי בפורום:B u T T £ r F l y תהנו

beyonce3

New member
שואלת...

היי לין!מה המצב? בת כמה? מאיפה? איזה כיתה? מה המזל שלך? מה התאריך לידה שלך? מה הצבע האהוב עלייך? יש לך חבר? היה פעם? איך הכרת את מקפליי? מה השיר האהוב עלייך של מקפליי? האם את אוהבת לענוד אביזרים? במילה אחת,איך תגדירי את עצמך? איך נראה ה-"בוק רפורט" האחרון שהשגת? מה את לובשת כשאת רוצה להתלבט? חבר שלך גדל בשנה.איך תחגגו את המאורע? האם תקני נעלייפ אופנתיות שלא נוחות? האם יש בך צורך להתלבט? מה את חושבת על היסטריית לובה? מה את אוהבת לעשות בזמנך החופשי? מה עמדתך בסוגיית תלבושת אחידה? כמה ילדים היית רוצה שיהיו לך,ואיך היית קוראת להם,ומדוע דווקא השמות האלו? תמליצי לי על סרט? תמליצי לי על דיסק? תמליצי לי על ספר? תמליצי לי על תוכנית טלוויזיה? תמליצי לי על מקום? באיזה מידה האמנות משתלבת בחייך? לאיזה סוג אומנות את מתחברת? איזה אמנים נתנו לך השראה בחיים? האם אומנות מרגיעה אותך? כיצד תתארי את חייך ללא אומנות? אילו אמנים השפיעו עלייך? מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה? הארי,דני,דאגי או טום? מי השחקן האהוב עלייך? מי השחקנית האהובה עלייך? מי הזמר השנוא עלייך? מי הזמרת השנואה עלייך? מי הלהקה השנואה עלייך? מי הראפאר השנוא עלייך? ספרי בדיחה... ספרי על פאדיחה שקרתה לך פעם.... מה את חושבת על התמונה הזאת??=> תוסיפי תמונה משלך והסבירי מדוע דווקא היא...? חוזרים מחר לבצפר...נכון מדכא? טוב...זהו...היה לי מאוד כיף לשאול אותך שאלות מאוד לא מעניינות..נקווה שהתשובות כן יהיו מעניינות..חיחי..שלא כמו השאלות..חיחיחי...יאללה ביי לין!מואה!

עונה../images/Emo3.gif

היי לין!מה המצב? הכול נחמד[חוץ מזה שמחר ביצפר
],תודה. מה איתך?
בת כמה? עוד מעט 15
מאיפה? חדרה
איזה כיתה? ט' מה המזל שלך? סרטן
מה התאריך לידה שלך? 13/07/90 מה הצבע האהוב עלייך? כחול,אדום,לבנדר,שחור יש לך חבר? נופ היה פעם? אמ,בערך. כאילו היו - אבל אני לא ממש מחשיבה כי הייתי קטנה וזה היה סתם משחק ילדים
איך הכרת את מקפליי? אמ, ראיתי במצעד הבריטי 5 קולרז ובהתחלה הם די עצבנו אותי[למרות שאת השיר חיבבתי] ואז רונלע
שלחה לי THAT GIRL והתאהבתי
מה השיר האהוב עלייך של מקפליי? אמ,כולם.
כאילו יש הרבה טובים ואני לא יכולה לבחור אחד.. האם את אוהבת לענוד אביזרים? אמ - האמת לא ממש. כאילו זה יפה,אבל..לא יודעת. בדרך כלל אני שוכחת ואם אני כבר עונדת אז זה מתחיל להציק אחרי כמה זמן. במילה אחת,איך תגדירי את עצמך?אין לי שמץ
איך נראה ה-"בוק רפורט" האחרון שהשגת? מ'זתומרת?
הספר האחרון שעשיתי עליו בוק ריפורט היה meet me in Istanbul שזה ספר סופר מפגר!!
מה את לובשת כשאת רוצה להתלבט? אמ, אני לא ממש אוהבת להתלבט. אבל נגיד חצאית
חבר שלך גדל בשנה.איך תחגגו את המאורע?אמ..
.. אני אקנה לו מתנה ונלך לסרט?
האם תקני נעלייפ אופנתיות שלא נוחות? נופ. האם יש בך צורך להתלבט?ממש אבל ממש לא. מה את חושבת על היסטריית לובה? אמ..היא הייתה מצחיקה. אבל זמנה עבר
מה את אוהבת לעשות בזמנך החופשי? לנגן על גיטרה, לכתוב הרבה, להקשיב למוזיקה. מה עמדתך בסוגיית תלבושת אחידה? אמ..היא ממש לא מפריעה לי, כי זה חוסך זמן וכסף,אבל הייתי רוצה שיעשו תלבושת אחידה מלאה, ולא רק חולצה עלובה שרשום עליה את שם הביצפר. כמה ילדים היית רוצה שיהיו לך,ואיך היית קוראת להם,ומדוע דווקא השמות האלו? אוקיי, הכי הייתי רוצה שניים - בן ובת. לבת הייתי קוראת או היילי או שריל ולבן הייתי קוראת טיילר נראה לי..
תמליצי לי על סרט? אוי, יש הרבה! מוכנה? טרויה טיטניק שבעה חטאים 8 מייל מועדון קרב לפגוש את ג'ו בלאק תעביר את זה הלאה ראיון עם ערפד תמליצי לי על דיסק? אמ..בגלל שיש המון[אבל המון] אני אמליץ לך על כמה שנחשפתי אליהם לא מזמן ואהבתי.. Unwritten Law - Heres To The Mourning Bowling For Soup - Drunk Enough To Dance Joss Stone - Mind Body & Soul Yellow Card - Ocean Avenu The Calling - Two תמליצי לי על ספר? אמ.. אוקיי - כמובן שעל ספרי הארי פוטר ובנוסף ''מכתב האהבה'' מאת קתרין שיין או קתלין..לא זוכרת
תמליצי לי על תוכנית טלוויזיה?The OC, אנג'ל, מגרש ביתי, סמולוויל, ג'קאסס
תמליצי לי על מקום? אמ... אין לי
באיזה מידה האמנות משתלבת בחייך? אומנות? אמ, תראי - תלוי מה את מגדירה כאומנות. אני אישית מחשיבה כתיבה כאומנות, כי זה משהו שממש מבטא אותך, ואני אישית מאוד מתחברת לזה וזה משתלב המון בחיים שלי כי אני נורא אוהבת לכתוב. ואם את מתכוונת לאומנות אומנות - אני נורא אוהבת להסתכל על כל מיני תמונות עמוקות, כי זה ממש גורם לי לתהות ולחשוב על כל מיני דברים ואני אוהבת את זה. יש בזה המון עומק. לאיזה סוג אומנות את מתחברת? אמ.. שוב, אם את מתכוונת לאומנות אומנות - אני אישית מתחברת לציורים של מונה וניר הוד. ואמ, כמובן כתיבה שלדעתי זו אומנות בפני עצמה[אבל זו דעתי]. איזה אמנים נתנו לך השראה בחיים? אוי, המון. בלו, באסטד ומקפליי היו הראשונים שממש שינו לי את הגישה למוזיקה וממש..כאילו אני לא יודעת איך להסביר. בלו נתנו לי השראה לכתוב שירים, ןבאסטד ומקפליי נתנו לי השראה ללמוד לנגן על גיטרה. ואז נחשפתי לעוד אומנים שכיום אני ממש מעריכה - גרין דיי, גוד שארלוט, סימפל פלאן, סאם 41,בלינק..קיצור כל מי שבחתימה שלי בעיקרון
האם אומנות מרגיעה אותך? כן, מאוד! כיצד תתארי את חייך ללא אומנות? אומללים. אילו אמנים השפיעו עלייך? אמ, עניתי על זה
מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה? להיות סופרת וגם משהו שקשור במוזיקה הארי,דני,דאגי או טום? כולם!!
מי השחקן האהוב עלייך? בראד פיט, בן מקאנזי,טום וולינג, ג'יימי פאלון, ליאונרדו דקפריו
מי השחקנית האהובה עלייך? אנג'לינה ג'ולי, דרו ברימור
מי הזמר השנוא עלייך? אמ.. ג'סטין טימברלייק. מי הזמרת השנואה עלייך? בריטני ספירס. החומר החדש שלה בכל מקרה. אה - וביורק!! מי הלהקה השנואה עלייך? סיסוזר סיסטרז, פרנץ פרנניד[איך שלא קוראים להם] מי הראפאר השנוא עלייך? אממ...אין ממש. ספרי בדיחה... אין לי
אנלא טובה בזה
ספרי על פאדיחה שקרתה לך פעם.... אמ... סיפרתי על זה אבל לא נורא: פעם בשיעור אנגלית המורה החזירה את הבוק ריפורטס ואת שלי היא שמרה לסוף..אז היא אומרת כזה ''בוא נראה מה גברת לינה כתבה לנו..'' בטון מזלזל כזה והתחילה להקריא לכיתה. ואני הייתי בטוחה שהיא תגיד שזה רע! אז היא אומרת ''הנה - פה זה תיאור כמו שביקשתי..'' והייתי בטוחה שעכשיו היא תקריא ת'המשך ותגיד שהוא רע! אז היא התחילה להקריא ת'המשך אז התחלתי לצעוק עליה שאי אפשר היה לתאר בדרך אחרת! אז פתאום כל הכיתה צועקת עליי ''אבל קיבלת מאה מה את מתלוננת??'' חעחע זה היה מביך
מה את חושבת על התמונה הזאת??=> יא ממש חמוד/ה!! מי זה? תוסיפי תמונה משלך והסבירי מדוע דווקא היא...? חוזרים מחר לבצפר...נכון מדכא? מאודדדדדדדדד
טוב...זהו...היה לי מאוד כיף לשאול אותך שאלות מאוד לא מעניינות..נקווה שהתשובות כן יהיו מעניינות..חיחי..שלא כמו השאלות..חיחיחי...יאללה ביי לין!מואה! חעחע את מצחיקה! דווקא אהבתי ת'שאלות ואהבתי להשיב עליהן! את ממש משקיעה תמיד!
תודה על זמנך

sarahhh

New member
../images/Emo140.gifשואלת

היי מה המצב??? מה עשית בחופש? בת כמה את? למה קוראים לך לין? מה את הכי אוהבת לעשות? לאן את הכי אוהבת לבלות? איך קוראים לחברה הכי טובה שלך? מה את הכי אוהבת לאכול? מה את הכי אוהבת לישתות? איזה שחקנית את הכי אוהבת? איזה שחקן? איזה זמר? איזה זמרת? איזה עוד להקות? לאן הכי הית רוצה ליסוע? מה הית לוקחת איתך לאי בודד? טוב זיהו איין לי יותר מה לישאול מקווה שלא שיגעתי אותך יותר מידי צ'או

../images/Emo3.gif

היי מה המצב??? נחמד, תודה. מה איתך?
מה עשית בחופש? אמ.. למדתי, עשיתי מבחן גדול, הסתלבטתי וזהו בערך
בת כמה את? עוד מעט 15
למה קוראים לך לין? אמ, האמת שזה אלינה, אבל כולם קוראים לי לינה.
.. אבא שלי פשוט אהב ת'שם
מה את הכי אוהבת לעשות? לנגן, לכתוב, לישון ולנוח
לאן את הכי אוהבת לבלות? אממ... סתם לסרט טוב..
איך קוראים לחברה הכי טובה שלך? ג'ני[מישהו מכיר אותה?
] מה את הכי אוהבת לאכול? שניצל וצי'פס
מה את הכי אוהבת לישתות? קולה, רדבול,תה
איזה שחקנית את הכי אוהבת? אנג'לינה ג'ולי, דרו ברימור איזה שחקן? בראד פיט, טום וולינג, בן מקאנזי,ליאונרדו דקפריו, ג'ימי פאלון
איזה זמר? רובי וויליאמס, אמינם, ריאן קבררה, טיילר הילטון
איזה זמרת? ג'וס סטון, אלישיה קיז, קלי קלרקסון, אבריל לאבין, כריסטינה אגילרה איזה עוד להקות? באסטד,בלו, גרין דיי, גוד שארלוט, סאם 41, סימפל פלאן, בלינק 182, ניו פאונד גלורי,לינקין פארק,נירוונה, יאלוקארד, דה קולינג, רוסטר,פייטסטאר ועוד הרבה
לאן הכי הית רוצה ליסוע? לונדון!!
מה הית לוקחת איתך לאי בודד? מוזיקה, ת'גיטרה, ת'חתולה ובעיקר סירה כדי לחזור
טוב זיהו איין לי יותר מה לישאול מקווה שלא שיגעתי אותך יותר מידי בכלל לא, נהניתי!
צ'או בה ביי ותודה על זמנך

just jenny

New member
שואלת../images/Emo9.gif

מה המצב?
מה עשית היום?
מתי הלכת אתמול לישון??
מתי קמת היום??
מחר בצפר [
] כמה מילים לפני??
מתרגשת לקראת התיכון שנה הבאה??
נכון החיים קשים?
אני יודעת
אין לי שאלות עכשיו מה לעשות??
את חושבת?! טוף נמשיך עוד קצת...
איך זה להיות הנחקרת??
אוהבת שאלונים??
בשביל מה היית מוכנה למות?!
בשביל מי היית מוכנה למות??
3 דברים שהיית לוקחת איתך לאי בודד?
או
?
או
?
או
?
בלו, מקפליי או באסטד?
ג'ני, ג'ן או ג'נע??
זעו. נגמרו השאלות
בכל מקרה מקווה שנהנת
לעפ יע
.

../images/Emo9.gif

מה המצב? נחמד,טנקס. מה איתך? מה עשית היום? אמ..הלכתי לסופר עם אבא, הורדתי דברים,הייתי במחשב,ראיתי טלוויזיה וזהו בנתיים.. מתי הלכת אתמול לישון?? אמ..אחת וחצי
מתי קמת היום?? עשר וחצי
מחר בצפר [] כמה מילים לפני?? יהיה טוף
תתעודדו - נשאר רק עוד חודש וחצי לסבל!!
תהיו חזקות!!
מתרגשת לקראת התיכון שנה הבאה?? מאוד|בולעתאתהרוק|. אני מקווה שכל השינויים יהיו לטובה! נכון החיים קשים? מאוד
אני יודעת. יופי. להיות בהכחשה זה רע.
אין לי שאלות עכשיו מה לעשות?? תחשבי ! את חושבת?! לא
טוף נמשיך עוד קצת... יופי!
איך זה להיות הנחקרת?? מרגש
אוהבת שאלונים?? כע
בשביל מה היית מוכנה למות?! די זה קשה
.. אמ..נראה לי עבור הערכים שלי, עבור מישהו, עבור עשיית איזשהו מעשה אדיר לאנושות[איזושהי הקרבה] בשביל מי היית מוכנה למות?? משפוחה, חתולע ויו
3 דברים שהיית לוקחת איתך לאי בודד? 3 זה מעט מידי. הייתי לוקחת יותר
או ?
ברור. את יודעת שאת טיפשה,כע?
או ?
או ?
בלו, מקפליי או באסטד? חה. כולם!!!
ג'ני, ג'ן או ג'נע?? ג'ן
אניסטון
זעו. נגמרו השאלות רעה!!
בכל מקרה מקווה שנהנת אכן
לעפ יע. לאפ יא טו

may90

New member
אני!

ממצב? בת כמה? תאריך לידה? להקה אהובה? אהוב מהלהקה? שיר אהוב נכון לעכשיו? שומעת עכשי שיר? איזה? רואה טיוי עכשיו? מה רואה? סדרה אהובה? שחקן ושחקנית אהובים? סרט אהוב? ספר אהוב? אממ.. זייהו

../images/Emo140.gif

ממצב? נחמד ביותר , טנקס! מה איתך? בת כמה? עוד מעט 15
תאריך לידה? 13/07/90 להקה אהובה? בעיקרון כל מי שבחתימה שלי, למרות שיש עוד
.. אבל אלה הכי אהובים בעיקרון
אהוב מהלהקה? אמ.. מבלו - דאנקן ולי
מבאסטד - צ'רלי
ממקפליי - דאגי
מגוד שארלוט - גו'אל ובנג'י
מסימפל פלאן - פייר
מגרין דיי - בילי ג'ו
מסאם 41 - דריק
מבלינק - טום
שיר אהוב נכון לעכשיו? יש מלאאאא
שומעת עכשי שיר? אכן
איזה? מזה עיניינך?? חעחע סתם
BOWLING FOR SOUP - COLD SHOWER TUESDAYS
רואה טיוי עכשיו? לא.. מה רואה? / סדרה אהובה? THE OC,אנג'ל,סמולוויל,מגרש ביתי,ג'קאסס שחקן ושחקנית אהובים? בראד פיט, טום וולינג, בן מקאנזי,ג'ימי פאלון, אנג'לינה ג'ולי, דרו ברימור
סרט אהוב? 8 מייל, טיטניק, שבעה חטאים,טרויה ספר אהוב? הארי פוטר
אממ.. זייהו תודע על זמנך

נופר36

New member
לינע!

היי מה נשמע? איך עבר החופש? באסה שהוא נגמר אה
? ראית את הסרט ריקוד מושחת2
? את אוהבת לרקוד? מנגנת על כלי נגינה כלשהו? איפה את הכי אוהבת לבלות? מה המתנה הכי יפה שהביאו לך ליומולדת? היית אוכלת ג'וקים בשביל מליון דולר? מה הצבע האהוב עלייך? באיזה עוד פורומים את כותבת? היית רוצה לנהל פורום? מעדיפה איי סי או מסנג'ר? טוף מספיק שאלות..מקווה שנהנת ולא השתעממת
שיהיה לך יום נעים!

נופי! ../images/Emo24.gif

היי מה נשמע? הכול נחמד, תודה. מה איתך? איך עבר החופש? הוא היה מאוד כיף וקצר
באסה שהוא נגמר אה? אכן
ראית את הסרט ריקוד מושחת2? אממ לא... אבל ראיתי ריקוד צמוד ואהבתי
את אוהבת לרקוד? נמ..לא ממש מנגנת על כלי נגינה כלשהו? כע - גיטרע
איפה את הכי אוהבת לבלות? האמת, סתם בילוי שקט בבית או סרט
מה המתנה הכי יפה שהביאו לך ליומולדת?אממ זה קשה.. היית אוכלת ג'וקים בשביל מליון דולר? נופ. תציעו 10 מיליון ואז נראה.. -P מה הצבע האהוב עלייך? כחול,אדום,לבנדר, שחור באיזה עוד פורומים את כותבת? בלו,באסטד,סאם41,גרין דיי,גוד שארלוט,דה קולינג,בראד פיט,THE OC, מגרש ביתי,סמולוויל ועוד
היית רוצה לנהל פורום? ברור!
מעדיפה איי סי או מסנג'ר? מסנג'ר שליטה!
טוף מספיק שאלות..מקווה שנהנת ולא השתעממת - נהניתי מאוד!
שיהיה לך יום נעים! תודה גם לך מאמי!

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifאניי ליןןןןןןןןןןןןןןןןןןן../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif מה קורה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif מה העניינים../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif איך את מרגישה עם זה שהחופש נגמר../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif כמה ניצלת את החופש הזה מ-1 עד 10 (10 הכי הרבה)../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif מי חבר הלהקה החביב עלייך../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif מה השיר האהוב עלייך../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif איך הכרת את מקפליי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif האם לבן מקנזי מהחתימה שלך יש איזשהו קשר למיס מקנזי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif נכון שבריטים זה סגידה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif אם הייתי נותנת לך כרטיס טיסה לאיזה מקום שאת רוצה בעולם, לאן היית טסה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif נכון שדני הוא פשוט ררררר../images/Emo99.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif איך עשית את הE המגניבה הזו בניק שלך../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif וזהו נראה לי../images/Emo9.gif

דפייייי!!../images/Emo24.gif

מה קורה? הכול טוף תודה! מה איתך? מה העניינים? כנ''ל
איך את מרגישה עם זה שהחופש נגמר? מבואסת ביותר
כמה ניצלת את החופש הזה מ-1 עד 10 (10 הכי הרבה)\ נמממ... 7 מי חבר הלהקה החביב עלייך? דאגי
מה השיר האהוב עלייך? יש הרבה..
איך הכרת את מקפליי? רונלע שלחה לי את THAT GIRL וממש אהבתי!
האם לבן מקנזי מהחתימה שלך יש איזשהו קשר למיס מקנזי? חעחעחע ממש לא!
בן מקאנזי[
] הוא אחד השחקנים האהובים עליי[הוא ענק!!] והוא משחק בTHE OC
נכון שבריטים זה סגידה? אויש, נו ברוררר!
אם הייתי נותנת לך כרטיס טיסה לאיזה מקום שאת רוצה בעולם, לאן היית טסה? בריטניה!!!!!
נכון שדני הוא פשוט ררררר? אבקורס!!
איך עשית את הE המגניבה הזו בניק שלך? חעחע סתם ראיתי אצל מישהי ועשיתי העתק הדבק
וזהו נראה לי.. אוקע תודע על זמנך ! נהניתי!

M c F l y

New member
הסימן הזהההה

עשה לי פדיחות.. היה יום אחד שקראתי טקסט ממש ארוך בכיתה.. ולא ידעתי שזה פאונד או מה שזה לא יהיה אז חשבתי לעצמי שזה בטח יורו (מזמן לא ראיתי יורואים) אז אני כזה "היא גטס פיב אנדרט יורוס" וכל הכיתה שלי מסתכלת עליי ואני כזה "מה??!" אז צחקו עליי ושאלו אותי איך הגעתי לזה וסורי שאני לא עושה לך שאלון פשוט אין לי מה לשאול! אני חסרת שאלות

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gif../images/Emo9.gif תודע רבע גם אני../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

למעלה