עונה שוב חח
היי ליז!מה המצב? הכול בסיידר מאיתך? בת כמה? 15.7 מאיפה? ראשון לציון איזה כיתה? מסיימת י' מה המזל שלך? עקרב מה התאריך לידה שלך? 20.11.89 מה הצבע האהוב עלייך? שחור וורוד, כחול, ירוק. מה כתבו עלייך בספר מחזור? אממ משו דפוק שאני מכורה לבאסטד או משו. יש לך חבר? לא היה לך פעם? כן חח בוקר טוב!מישהו רעב? אממ לא? תארי את הסנדוויץ' שלך...? אני לא אוכלת בבצפר היי,לאן את ממהרת? לשומקום חח, נראלי שלצאת כבר ביום שבת לאסיילום. את אוהבת לבשל? אממ לא ניסיתי ממש בצורה רצינית חח זו הייתה ארוחה נהדרת,נכון? חח לא אכלתי אז אני לא יכולה לשפוט =] למה באמת אנחנו מדברות כ"כ הרבה על אוכל? לוידעת, אוכל זה מהשטן חח איזה מוצרי חלב תאכלי בשבועות? אממ העוגת גבינה שאמא מכינה? מה רופא המשפחה אומר על בריאותך? שהיא תקינה חח מה האירוע האחרון שהיית בו? אירוע? נראלי חתונה בתחילת השנה חח ובטח כמה ימי הולדת מאז. איך את מרגישה? נחמד.. מה היית עושה בשביל לעשות רעש במדורי הרכיליות? אממ להיכנס להריון מדאגי. האם הית משנה משהו בגוף שלך? כן, ממש הרבה האם היית משנה משהו באישיות שלך? כן, אבל ממש קצת חח האם היית הולכת על מהפך? אממ לא אני אוהבת את הסטייל שלי ואיתי אפפעם לא משעמם תמיד אני מחדשת בפירס או תספורת חח תמליצי לי על סרט..? אפקט הפרפר תמליצי לי על ספר? קוד דה וינצ'י תמליצי לי על תוכנית טיוי? ג'קאסס, עקרות בית נואשות, השיר שלנו חח תמליצי לי על ערוץ? yes+, yes weekend תמליצי לי על דיסק? אממ אוהו יש הרבה. ffaf-hours מה הדיסק האחרון שקנית? לוזוכרת..קנו לי מקפליי נראלי. מה הדבר הראשון שתעשי באיביזה? אממ אני לא יסע לשם חח אני יעדיף לסוע ללונדון..אם כבר אז בטח אצא לסיבוב שופינג ובדיקת בנים. מה תקחי איתך לאי בודד? את דאגי. למה מגיע לך להגיע למטוס? אממ כי אני ליז (חח מהחשות) ספרי קצת על עצמך...אממ מה את רוצה לדעת? P= מהם תחומי העניין שלך? דאגי,דאגי,דאגי, מוזיקה, אימו, מסיבות, לונדון, לונדון, לונדון, חברות וידידים. מהו סגנון הלבוש שלך? אימו וסקייט מהו המאכל האהוב עלייך? נמנעת מלאכול. ואין דבר אהוב כי הכול ישמין בסופו של דבר. מהו השיר האהוב עלייך?(ואחד..לא להגיד שיש המון..) בואי נגיד ככה ברגע זה from first to last-emily מה הבילוי המועדף עלייך? אממ מועדונים. של המוזיקה שלי חח מהי מתנה רומנטית בשבילך? אממ הקדשת שיר. מיהו הסלבריטאי המועדף שלייך? דאגי. מהי השאיפה שלך? לטוס ללונדון להתקבל לאוניברסיטה וללמוד שם פסיכולוגיה..להתחתן עם מישו בריטי שווה. חחח עצוב אבל נכון. מהו הדייט החלומי בשבילך? דאגי ואני בלונדון. מהו המוטו לחיים שלך? חייה ותן לחיות ואממ תחייה כילו אתה מת מחר איזו מתנה תרצי לקבל ליומהולדתך? כרטיס ללונדון מה הכי חיה? מה הכי חיה?? הא? כלב? חח מה הכי יפה? דאגי חח מה הכי עיתון? bigcheese מי הכי שחקן? היידן כריסטנסן מי הכי שחקנית? קירסטן דאנסט מה הכי בטוח? שכולנו מתים בסוף? מה הכי מוזיקה? EMO מה הכי מקום? לונדון מי הכי DJ? לא שומעת DJיים מי הכי זמר? לא שומעת זמרים חח מי הכי זמרת? גם לא מה הכי תוכנית ברדיו? חחח גם לא מה הכי חלום? לונדוןןן בפעם ה-50 חח מה חלום הילדות שלך? להיות דיילת חח האם הוא התגשם? לא אבל הוא עוד יתגשם האם את מרגישה שמימשת את שאיפותייך? אממ חלק מהן. האם הגשמת את חלומותייך? כן. אחד מהם. האם את מרוצה מחייך? אעה. לא נגיב חח האם חלמת אי פעם על משהו שהתגשם? כן חח לונדון..הופעה של בלינק ובאסטד. איך את רואה את עצמך בעוד 5-20 שנים? בלונדון=] האם את הולכת אחריי החלומות והשאיפות שלך? בהחלט. ספרי בדיחה בבקשה...חחח אממ מה אלוהים אמר כשהכושי השני נולד? שיט נשרף לי עוד פעם. אני מצטערת על הגזענות זה הדבר היחידי שעלה לי כרגע לראש. ספרי על פאדיחה שקרתה לך....אממ נפלתי איזה פעם ליד איזה ילד שרצה אותי או משו כזה חחח מה את חושבת על התמונה הזאת?=> אווו harry is <3 למה בנות כאלה $%?# מצטלמות איתם ואנחנו לא? תוסיפי תמונה משלך,והסבירי מדוע דווקא היא...? כי זה דאגי =] והוא כל כך מתוק פה..והעיניים שלו...3> וכל מילה נוספת מיותרת חחח תודה רבה ליז,אני הייתי אלה....אני נוטשת את התחנה...סורי על גזילת הזמן..אבל זה מה יש..ביי ביי,וחג שמח! חחח אין בעיה זה ממש נחמד!! חחח ולא גזלת =] גם לך חג שמח לאב!