הכר את הפורום-9

MiChElLe182

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo41.gifהכר את הפורום-9../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif

השבוע הנחקרת היא ליז כינוי בפורום:LizLuvBusted4Ever כולם שואלות תהנננננו ותודה לחן שהיתה פעם שעברה

^_V

חחח איזה כבוד נפל בחלקי. אני לא הכי פעילה כי כולי מלאה בשטויות. אבל לא שכחתן אותי =]

McFLY freak

New member
oooo me me me...

קודם כל... מה המצב? עכשיו... בת כמה? מאיפה? חבר: יש/אין צבע אהוב? מה הדבר שאת הכי אוהבת בחדר שלך? תחביב: יש/אין (אם יש אז מה?) באיזה מדינה את הכי מעדיפה לגור? יש לך משאלה אחת לבקש... מה את מבקשת? מה הדבר שהכי מרגיז אותך? מה המזל שלך? מה מעדיפה: לאכול אוכל ביתי של אמא/ לאכול בחוץ? הגבר האידאלי שלך? מה הדבר האחרון בעולם שאת מוכנה לעשות? אהה... טוב נראה לי שזהו...
hava a nice day...

אממ עונה =]

מה המצב? אממ אני בסדר..מתכוננת למגן בלשון מחר Oo בת כמה? 15.7 חודשים מאיפה? ראשון לציון חבר: אין, היה לא מזמן חח צבע אהוב? שחור וורוד במיוחד ביחד, כחול, ירוק. מה הדבר שאת הכי אוהבת בחדר שלך? אממ המחשב, העיצוב (אוהו מי ישמע), והתמונות על הקירות. תחביב: אממ אין..חח מוזיקה נחשב? באיזה מדינה את הכי מעדיפה לגור? אנגליה אלא מה, ממ לונדון אהבת חיי. יש לך משאלה אחת לבקש... מה את מבקשת? בזה הרגע לעזוב הכול, להתקבל לאוניברסיטה, ולעבור לגור בלונדון. (לא לחכות עד אחרי י"ב. אוף) מה הדבר שהכי מרגיז אותך? פוזרים, שקרנים. מה המזל שלך? עקרב. מה מעדיפה: אממ לא לאכול בכלל..חח אבל נראה לי שגם וגם הגבר האידאלי שלך? דאגי לי פוינטר. או איזה אימו קיד. מה הדבר האחרון בעולם שאת מוכנה לעשות? למכור את נשמתי לשטן? חחח סתם אממ כנראה שלעסוק בזנות חח אהה... טוב נראה לי שזהו... hava a nice day... thanx love have a nice day too 3>

beyonce3

New member
../images/Emo177.gifשואלת!../images/Emo180.gif

היי ליז!מה המצב? בת כמה? מאיפה? איזה כיתה? מה המזל שלך? מה התאריך לידה שלך? מה הצבע האהוב עלייך? מה כתבו עלייך בספר מחזור? יש לך חבר? היה לך פעם? בוקר טוב!מישהו רעב? תארי את הסנדוויץ' שלך...? היי,לאן את ממהרת? את אוהבת לבשל? זו הייתה ארוחה נהדרת,נכון? למה באמת אנחנו מדברות כ"כ הרבה על אוכל? איזה מוצרי חלב תאכלי בשבועות? מה רופא המשפחה אומר על בריאותך? מה האירוע האחרון שהיית בו? איך את מרגישה? מה היית עושה בשביל לעשות רעש במדורי הרכיליות? האם הית משנה משהו בגוף שלך? האם היית משנה משהו באישיות שלך? האם היית הולכת על מהפך? תמליצי לי על סרט..? תמליצי לי על ספר? תמליצי לי על תוכנית טיוי? תמליצי לי על ערוץ? תמליצי לי על דיסק? מה הדיסק האחרון שקנית? מה הדבר הראשון שתעשי באיביזה? מה תקחי איתך לאי בודד? למה מגיע לך להגיע למטוס? ספרי קצת על עצמך... מהם תחומי העניין שלך? מהו סגנון הלבוש שלך? מהו המאכל האהוב עלייך? מהו השיר האהוב עלייך?(ואחד..לא להגיד שיש המון..) מה הבילוי המועדף עלייך? מהי מתנה רומנטית בשבילך? מיהו הסלבריטאי המועדף שלייך? מהי השאיפה שלך? מהו הדייט החלומי בשבילך? מהו המוטו לחיים שלך? איזו מתנה תרצי לקבל ליומהולדתך? מה הכי חיה? מה הכי יפה? מה הכי עיתון? מי הכי שחקן? מי הכי שחקנית? מה הכי בטוח? מה הכי מוזיקה? מה הכי מקום? מי הכי DJ? מי הכי זמר? מי הכי זמרת? מה הכי תוכנית ברדיו? מה הכי חלום? מה חלום הילדות שלך? האם הוא התגשם? האם את מרגישה שמימשת את שאיפותייך? האם הגשמת את חלומותייך? האם את מרוצה מחייך? האם חלמת אי פעם על משהו שהתגשם? איך את רואה את עצמך בעוד 5-20 שנים? האם את הולכת אחריי החלומות והשאיפות שלך? ספרי בדיחה בבקשה... ספרי על פאדיחה שקרתה לך.... מה את חושבת על התמונה הזאת?=> תוסיפי תמונה משלך,והסבירי מדוע דווקא היא...? תודה רבה ליז,אני הייתי אלה....אני נוטשת את התחנה...סורי על גזילת הזמן..אבל זה מה יש..ביי ביי,וחג שמח!

עונה שוב חח

היי ליז!מה המצב? הכול בסיידר מאיתך? בת כמה? 15.7 מאיפה? ראשון לציון איזה כיתה? מסיימת י' מה המזל שלך? עקרב מה התאריך לידה שלך? 20.11.89 מה הצבע האהוב עלייך? שחור וורוד, כחול, ירוק. מה כתבו עלייך בספר מחזור? אממ משו דפוק שאני מכורה לבאסטד או משו. יש לך חבר? לא היה לך פעם? כן חח בוקר טוב!מישהו רעב? אממ לא? תארי את הסנדוויץ' שלך...? אני לא אוכלת בבצפר היי,לאן את ממהרת? לשומקום חח, נראלי שלצאת כבר ביום שבת לאסיילום. את אוהבת לבשל? אממ לא ניסיתי ממש בצורה רצינית חח זו הייתה ארוחה נהדרת,נכון? חח לא אכלתי אז אני לא יכולה לשפוט =] למה באמת אנחנו מדברות כ"כ הרבה על אוכל? לוידעת, אוכל זה מהשטן חח איזה מוצרי חלב תאכלי בשבועות? אממ העוגת גבינה שאמא מכינה? מה רופא המשפחה אומר על בריאותך? שהיא תקינה חח מה האירוע האחרון שהיית בו? אירוע? נראלי חתונה בתחילת השנה חח ובטח כמה ימי הולדת מאז. איך את מרגישה? נחמד.. מה היית עושה בשביל לעשות רעש במדורי הרכיליות? אממ להיכנס להריון מדאגי. האם הית משנה משהו בגוף שלך? כן, ממש הרבה האם היית משנה משהו באישיות שלך? כן, אבל ממש קצת חח האם היית הולכת על מהפך? אממ לא אני אוהבת את הסטייל שלי ואיתי אפפעם לא משעמם תמיד אני מחדשת בפירס או תספורת חח תמליצי לי על סרט..? אפקט הפרפר תמליצי לי על ספר? קוד דה וינצ'י תמליצי לי על תוכנית טיוי? ג'קאסס, עקרות בית נואשות, השיר שלנו חח תמליצי לי על ערוץ? yes+, yes weekend תמליצי לי על דיסק? אממ אוהו יש הרבה. ffaf-hours מה הדיסק האחרון שקנית? לוזוכרת..קנו לי מקפליי נראלי. מה הדבר הראשון שתעשי באיביזה? אממ אני לא יסע לשם חח אני יעדיף לסוע ללונדון..אם כבר אז בטח אצא לסיבוב שופינג ובדיקת בנים. מה תקחי איתך לאי בודד? את דאגי. למה מגיע לך להגיע למטוס? אממ כי אני ליז (חח מהחשות) ספרי קצת על עצמך...אממ מה את רוצה לדעת? P= מהם תחומי העניין שלך? דאגי,דאגי,דאגי, מוזיקה, אימו, מסיבות, לונדון, לונדון, לונדון, חברות וידידים. מהו סגנון הלבוש שלך? אימו וסקייט מהו המאכל האהוב עלייך? נמנעת מלאכול. ואין דבר אהוב כי הכול ישמין בסופו של דבר. מהו השיר האהוב עלייך?(ואחד..לא להגיד שיש המון..) בואי נגיד ככה ברגע זה from first to last-emily מה הבילוי המועדף עלייך? אממ מועדונים. של המוזיקה שלי חח מהי מתנה רומנטית בשבילך? אממ הקדשת שיר. מיהו הסלבריטאי המועדף שלייך? דאגי. מהי השאיפה שלך? לטוס ללונדון להתקבל לאוניברסיטה וללמוד שם פסיכולוגיה..להתחתן עם מישו בריטי שווה. חחח עצוב אבל נכון. מהו הדייט החלומי בשבילך? דאגי ואני בלונדון. מהו המוטו לחיים שלך? חייה ותן לחיות ואממ תחייה כילו אתה מת מחר איזו מתנה תרצי לקבל ליומהולדתך? כרטיס ללונדון מה הכי חיה? מה הכי חיה?? הא? כלב? חח מה הכי יפה? דאגי חח מה הכי עיתון? bigcheese מי הכי שחקן? היידן כריסטנסן מי הכי שחקנית? קירסטן דאנסט מה הכי בטוח? שכולנו מתים בסוף? מה הכי מוזיקה? EMO מה הכי מקום? לונדון מי הכי DJ? לא שומעת DJיים מי הכי זמר? לא שומעת זמרים חח מי הכי זמרת? גם לא מה הכי תוכנית ברדיו? חחח גם לא מה הכי חלום? לונדוןןן בפעם ה-50 חח מה חלום הילדות שלך? להיות דיילת חח האם הוא התגשם? לא אבל הוא עוד יתגשם האם את מרגישה שמימשת את שאיפותייך? אממ חלק מהן. האם הגשמת את חלומותייך? כן. אחד מהם. האם את מרוצה מחייך? אעה. לא נגיב חח האם חלמת אי פעם על משהו שהתגשם? כן חח לונדון..הופעה של בלינק ובאסטד. איך את רואה את עצמך בעוד 5-20 שנים? בלונדון=] האם את הולכת אחריי החלומות והשאיפות שלך? בהחלט. ספרי בדיחה בבקשה...חחח אממ מה אלוהים אמר כשהכושי השני נולד? שיט נשרף לי עוד פעם. אני מצטערת על הגזענות זה הדבר היחידי שעלה לי כרגע לראש. ספרי על פאדיחה שקרתה לך....אממ נפלתי איזה פעם ליד איזה ילד שרצה אותי או משו כזה חחח מה את חושבת על התמונה הזאת?=> אווו harry is <3 למה בנות כאלה $%?# מצטלמות איתם ואנחנו לא? תוסיפי תמונה משלך,והסבירי מדוע דווקא היא...? כי זה דאגי =] והוא כל כך מתוק פה..והעיניים שלו...3> וכל מילה נוספת מיותרת חחח תודה רבה ליז,אני הייתי אלה....אני נוטשת את התחנה...סורי על גזילת הזמן..אבל זה מה יש..ביי ביי,וחג שמח! חחח אין בעיה זה ממש נחמד!! חחח ולא גזלת =] גם לך חג שמח לאב!

mayoosh4

New member
:| ../images/Emo13.gif

השאיפה שלך היא בול כמו שלי.
אבל ממש מדוייק :|

הממ הממ

חחח זה לא מפתיע אותי =] הלוואי וזה יקרה באמת.. אה אה היית שם פעם? אני נוסעת לשם שוב אבל רק עם חברות בפסח 3>

beyonce3

New member
מה?!../images/Emo2.gif

רק עכשיו נפל לי האסימון!ליז,הכל בסדר?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אני דואגת!זה נשמע דיי מדאיג...........

oriane0

New member
שאלות

שלום ליז. בת כמה? מזל? למה קוראים לך ליז? את אוהבת את השם? דאגי, דני הארי או טום? באסטד או מקפליי (או אורגיה קבוצתית)? יש לך את הדיסק של מקפליי? תתרמי לי (אם יש לך)? ראית את הסרט "XXX 2"? שווה לראות? נכון שוין דיזל חתיך? מי יותר חתיך, דני או וין דיזל? מי הכי חמוד (ממקפליי)? מי הכי חתיך? מי הכי מטומטם? למי יש את הקול הכי יפה? מי הכי מצחיק? למה מקפליי? למה דאגי? למה דני? למה הארי? למה טום? למה באסטד? למה צ'רלי? למה ג'יימס? למה מאט? איך את קוראת למאט, מאטי או מאט? את יודעת שהוא שונא את השם מאטי? מה הסיבה האמיתית (לדעתך. אפשר להשתמש בדמיון פורה) שבאסטד התפרקו? יש לך שמות חיבה? קוראים לך ככה? איזה שם את מעדיפה, שמך האמיתי או השם חיבה? יש לך שם אמצעי? אם יש לך, תתרמי לי אחד? נכון שחורף זה שם יפה לילדה? תמליצי לי על סרט? תמליצי לי על חנות בגדים? תמליצי לי על חנות שעונים? תמליצי לי על ספר? תמליצי לי על דיסק? אבא שלך שומע תקליטים? הוא שומע מוסיקה ישנה או נורמלית? את מעדיפה רוק או פופ? השלימי את המשפט: בריטני ספירס היא... נכון שלסדר שרוכים של נעליים זה משעמם? מה תעשי שתהיי גדולה? מה המוטו שלך? מה את אומרת על התמונה? תוסיפי תמונה ותסבירי למה?

answers

שלום שלום =] בת כמה? 15.7 מזל? עקרב למה קוראים לך ליז? אממ זה קיצור של אליזבת'. על שם 2 הסבתות רבות שלי. את אוהבת את השם? כן 3> דאגי, דני הארי או טום? דאגי באסטד או מקפליי (או אורגיה קבוצתית)? אממ אורגיה קבוצתית עם נבחרים חח יש לך את הדיסק של מקפליי? כן תתרמי לי (אם יש לך)? חחח נהה =] את מוזמנת לצרוב..אבל תקני זה יותר בריא. ראית את הסרט "XXX 2"? ממ לא שווה לראות? חח לא ראיתי נכון שוין דיזל חתיך? לא הטעם שלי... מי יותר חתיך, דני או וין דיזל? חח אפחד מהם.. מי הכי חמוד (ממקפליי)? הכי חמוד? דאגי מי הכי חתיך? דאגי מי הכי מטומטם? אממ לוידעת חח כולם בסדר למי יש את הקול הכי יפה? דני ואני אוהבת את הקול החמודי של דאגי מי הכי מצחיק? אממ אינלי מושג למה מקפליי? כי..מוזיקה נחמדה ודאגי 3> למה דאגי? כי זה דאגי, מספיק תסתכלי עליו. למה דני? אממ כי הוא היה דומה לג'יימס? P= , אממ קול יפה.. למה הארי? אויש יש לו יופי של דוגמן. הוא הכי מקסים בעולם. למה טום? טום חמודיייי עם גומת חן 1 חח ומוכשר ביותר. למה באסטד? אני באמת צריכה להסביר? למה צ'רלי? כי הוא כל כך מדהים, מוכשר, ובעל טעם טוב במוזיקה למה ג'יימס? כי הוא כולו סקייטר מותק וכותב שירים יפים =] למה מאט? אויש מאט גרר תעשה לי ילד! איך את קוראת למאט, מאטי או מאט? מאט חח את יודעת שהוא שונא את השם מאטי? כן חחח מה הסיבה האמיתית (לדעתך. אפשר להשתמש בדמיון פורה) שבאסטד התפרקו? חח עזבי אינלי דימיון פורה =] אני אלך על הסיבה האמיתית..צ'ארלי וכיוב. יש לך שמות חיבה? ליזי, ליזלז, לאב קוראים לך ככה? חח כן לעיתים איזה שם את מעדיפה, שמך האמיתי או השם חיבה? שמי האמיתי יש לך שם אמצעי? נופ אם יש לך, תתרמי לי אחד? חח הלוואי היה לי נכון שחורף זה שם יפה לילדה? אווו אמ מסתורי כזה. נחמד ביותר. תמליצי לי על סרט? אפקט הפרפר, חיים כבית, 5 ילדות יפות, הרדוף לבן תמליצי לי על חנות בגדים? אממ אני לא קונה בחנות ספיציפית אבל כל החנויות סקייט למינהן בת"א תמליצי לי על חנות שעונים? חחח בחיים לא הייתי באחת כזאת תמליצי לי על ספר? קוד דה וינצ'י תמליצי לי על דיסק? FFAF-HOURS אבא שלך שומע תקליטים? היה שומע מזמן חח הוא שומע מוסיקה ישנה או נורמלית? הוא שומע את כל ההאבי מטאל של שנות ה-80..וגם פאנק חח את מעדיפה רוק או פופ? EMO חח השלימי את המשפט: בריטני ספירס היא...בסדר כשהיא רוצה. סה"כ היא חמודה. נכון שלסדר שרוכים של נעליים זה משעמם? חחחח אממ זה מציק חח מה תעשי שתהיי גדולה? דיילת בבריטיש איירוויס חח ותואר בפסיכולוגיה בלונדון. מה המוטו שלך? חייה ותן לחיות. מה את אומרת על התמונה? מקפליי=3> תוסיפי תמונה ותסבירי למה? חחח שוב? אוקי אוקי

beyonce3

New member
הלו ילדה!../images/Emo2.gif

את גונבת לי שאלות!שחר!שחר!שחררררררררררר!אני לא מסכימה לזהההההההההההההההההההההההההה!אני ילדה טובה!שחר,תגידי לה משהו!מאיילין אני ביקשתי יפה והיא הפסיקה!אז לא לגנוב לי שאלווווווווווווווווווווווווווווווווווווות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!*מזילה דמעות,אבל באמת!*..עכשיו אני יודעת איך זה מרגיש כשצורבים דיסק שהשקעת בו המון,או שגונבים ממך משהו!לכן הפסקתי מלפני שנה לצרוב!!ואת רוב הדיסקים נתתי לחברות!לא!לא!טוב..אני במשבר קטן פה....

beyonce3

New member
:-\

מאוד שמחה לדעת שהמשבר שלי משמח אותך!
!!!!!!!....באמת...זה נורא לא נעים..ולא יודעת איך להסביר..אבל זה באמת לא נעים שמעתיקים ממני שאלות....

PunK RocK 1o1

New member
תקבלי את זה כמחמאה..

יש לך את השאלות הכי יצירתיות בגלל זה כולם מעתיקים

beyonce3

New member
../images/Emo12.gif

את מתכוונת לזה???את באמת באמת מתכוונת לזה?אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע!!!!!!!!!תודה!!!!!!!
!

oriane0

New member
סורי אם העתקתי ממך

אבל באמת יש לך שאלות הכי יצירתיות.. מצטערת

beyonce3

New member
.....................

תודה...האמת שאני הזאת שצריכה לבקש סליחה,כי היה לי רגע של משבר..עיזבי..זה תמיד קורה לי..אני נורא רכושנית!בעעעעעעעע.....

למעלה