עונהההההה../images/Emo98.gif ../images/Emo80.gif
אז היי שירן! מה שלומך? הכל סבבה! איך את? בת כמה? 16 מאיפה? מהמרכז באיזו כיתה? יא' מה התאריך לידה שלך? 11.1 מה הצבע האהוב עלייך? כתום, ורוד וצהוב האם את מפסידה בכבוד? לא.... כי אני אף פעם לא מפסידה! חחחחחח הפסדת לחברה בהתערבות,איך תגיבי? אממממ אני אנסה להתערב איתה שוב.... נשלחת מטעם בצפר להתרים.מה הכי חשוב לך? ההתרמה.... אני ילדה שאוהבת באמת לתרום הרבה.... במשחק מונופול זוער שהובלת לכל אורכו חל מהפך,וחברתך ניצחה.איך תסבירי זאת? שהיא רימתה.... חחחחחח את תבקשי סיבוב נוסף אחרי ההפסד? כן.... עד שאני אנצח.... ביקשת וקיבלת עוד סיבוב.התערבת עם החברה שלך על ארוחה שהפעם תנצחי אותה.הפסדת שוב,איך תגיבי? אני אגיד שהיא רימתה ואני אצא מזה.... האם תמלאי את חובתך בהתערבות? לא.... חחחחחח משחקים כדורסל. תתעקשי להיות עם "הטובים"? אמממ כן.... האם את מכירה בטעויות? לא.... מה המשפט שהכי סביר שתגידי? לא הבנתי ת'שאלה.... חחחחח מה צפוי למי שיכנה אותך "לוזר"? אממממ אני אתחיל לרדת עליו כמו שבחיים לא ירדו עליו! ממי הכי היית רוצה לקבל נשיקה? מדאגי! חחחחח מתחרפנת מהחזרה ללימודים? כן.... בלעכס! יהודי לא מגרש יהודי? ברור שלא! אני כתומה גאה! אני הכי נגד בעולם! מי יכול לרבע ת'עולם? מורה להנדסה.... האם היית רוצה להתחתן בעתיד? בטח! מה היית רוצה להמציא? אמממ מכונה שתעשה לי מבחנים ובגרויות.... לאיזה סרט היית רוצה לעשות שיר נושא? לפרל הארבור! סרט מושלם והשיר שלו מושלם! אם היית זמרת,איך היו קוראים לאלבום הבכורה שלך? לא יודעת.... חחחחח לאיזו זמרת בחיים לא היית כותבת שיר? בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה וכל הפקאצות האלה! בלעכס! היית עושה קליפ אנימאציה בשחור לבן? לא.... זה משעמם.... עם מי הכי היית רוצה לעשות דואט בפעם ה-1? לא יצא לי לחשוב על זה.... באיזו שנה תצאי מהארון? לא נראה לי שזה אי פעם יקרה.... באיזה כלי את יודעת לנגן או היית רוצה לנגן? תופיםםםםם או גיטרה!!! איך ייקראו לשיר ה-1 שתוציאי לרדיו? קודם שאני אהיה זמרת.... אחרי זה נדבר על השאר.... איך תתחיל דרכך המוזיקלית? זה לא מה שבאמת הייתי רוצה לעשות בעתיד ככה שזה לא כל כך מעסיק אותי.... האם היית מוציאה ספר עם כל השירים שכתבת או על נושא אחר? אני שונאת ספרים! באיזו מגמה את לומדת? תאטרון היית רוצה לעבוד עם אומנים מהארץ או מחו"ל? מחו"ל יכול להיות לך קשר לכוכב נולד? לא.... אם היית צריכה לבחור שם לשיר עם שם של בחור,איזה שם היית בוחרת? דור- כי זה השם הכי יפה לבנים.... אוהבת קומיקס? לא.... רוצה DVD? תלוי של מה.... איפה נולדת? בבית חולים "אסף הרופא" כמה אחים יש לך? 1 מה המאכל האהוב עלייך? ספגטי! מה את רוצה לעשות כשתהיי גדולה? גראפיקאית מה תרצי ללמוד באונברסיטה? גראפיקה מה צבע השיער שלך? שחור פחם לאיזה צבע היית צובעת? שום צבע.... אני מתה על הצבע שלי! איזה פוסטרים יש לך בחדר או נגידו ואין לך תדמייני פוסטר של מישהו שהיית רוצה..? של באסטד, מקפליי, גרין דיי ובלינק 182.... אם היו לך פעם דייטים,ספרי על הגרוע ביותר שהיה לך עד כה? לא היו עדיין.... ספרי קצת על עצמך... אופי: אני צוחקת המוןןןןן ומכל דבר קטן, אני אוהבת לישון והרבה, אני קצת חוצפנית ואמממ זהו.... מראה חיצוני: יש לי שיער שחור פחם, יש לי עגיל באף, אני מטר 70, אני שזופה ואמממ זהו.... מהם תחומי העניין שלך? גראפיקה וגראפיקה ממוחשבת מהו השיר שלך? Fightstar- Lost Like Tears In The Rain מה הסרט השנוא? אממממ "4 הנוצות".... סרט כל כך משעמם! הספר השנוא? אני לא קוראת ספרים.... חחחחח מה הבילוי המועדף עלייך? סרט, ים, קניות.... איזו מתנה רומנטית היית רוצה לקבל? אמממ כל דבר שבא מהלב ועם כוונה טובה.... מי הסלבריטאי המועדף עלייך? וואו יש פוללללל: אממממ צ'ארלי, מאט וג'יימס, דאגי, דני, טום והארי, קלי קלארקסון, בילי ג'ו, ג'וש הארטנט וכו'.... מה השאיפה שלך? להיות תמיד מאושרת! ותמיד להיות מרוצה ממה שאני אשיג! מה הדייט החלומי שלך? ללכת לסרט ואז לטייל על החוף.... מהו המוטו שלך? לנצל כל רגע בחיים! מה הכי אתר? תפוז מה הכי עיר? ניו- יורק ולונדון! מה הכי טרילוגיה? לא יודעת.... מה הכי חיה? פרה! מה הכי עיתון? סמאש היטס! מה הכי ערוץ? אמ טי וי וערוץ 3.... מה הכי מעצבן? שאין מה לראות בטלויזיה! מה הכי מצחיק? חברות שלי! מה הכי שתייה? ספרייט מה הכי שפה? עברית ואנגלית מה הכי תספורת? לא יודעת.... מה הכי כלי נגינה? תופים וגיטרות! מה הכי חנות? דיקיס! מה הכי תוכנית טיוי? מכושפות מה הכי להקה? באסטד! מה הכי ספורט? התעמלות קרקע מי הכי רפאר? אף אחדדדד! אני שונאת ראפרים!!!! מה הכי תוכנה? איי סי קיו ומסנג'ר מי הכי יפה? דאגי! מה הכי סלולרי? צביקה פיק! מה הכי ארוך בעולם? שיעור היסטוריה למה הכי התגעגעת בבצפר? לכלום.... איך את מסבירה את ההצלחה? להיגע לסיפוק ממשהו שעובדים עליו הרבה זמן.... מה כ"כ ממומר לך? אה? כדור הארת לתום.כדור הארץ לתום! עכשיו ברצינות.היית יכולה לקרוא לעצמך "תום מאושר" או "תום עולץ".על שום מה כל המרמור הזה? אה?!?! יצא לך לנצל את מעמדך? לא חושבת.... יש לך בלוג? היה.... מה את עושה חוץ מהבלוג? כלום איך הקהל מגיב? את? מבואסת? חשבת פעם לעשות כסף מכל העניין הזה? יש לך שיטות מיוחדות לטפח את הפרצוף המיוחד שלך כדי להיראות ממש ממורמרת? להחטיף לעצמי מכות?! תודי שזאת שאלה מקוריתתת חחחח לאללה! ספרי לי,מה הגבולות שלך? דברים ממש קיצוניים! עכשיו עוד שאלה מקורית מה את מציעה למי שרוצה לפתוח בלוג מצליח? אממממ שיעשה בלוג שינאה לבריטני ספירס! מה המחלה הכי קשה שהייתה לך עד כה? חס וחלילה! מה סוג הדם שלך? אין לי מושג.... האם את נוהגת לתת כסף לקבצנים? לא.... מה דעתך על שקרים לבנים? הם סבבה לאללה! גם אני משתמש בהם! האם פעם פגעת בחברה? כן.... אבל לא בכוונה.... יש לך חבר? כרגע לא.... היה לך פעם? אכן.... מקפליי או באסטד? באסטד! אבל אני מתהההההה גם על מקפליי! באסטד או וי? באסטד! וי או מקפליי? מקפליי! מקפליי או מקפליי? מקפלייייייי מי הפייבוריט שלך ממקפליי ולמה? דאגסטר! כי הוא שקסי! מה השיר הכי אהוב עלייך מ-ROT3F ולמה? אול אבאוט יו- כי הוא מדהים! יש לך את האלבום? לא.... לצערי.... =/ מה את חושבת על i wanna hold you? שזה מגניב! ספרי בדיחה... אני לא טובה בלספר בדיחות.... ספרי פאדיחה שקרתה לך פעם(אבל את חייבת לספר לפחות אחת,ולא להגיד שהיו לך המון ואין לך כוח לענות). אממממ זרקו לנו שקית מים בבצפר וקצת מים השפריצו לי על הפנים אבל כמו שכבר אמרתי.... זאת אמורה להיות פאדיחה אבל אני לא ממש שמה על מישו ככה שזה לא ממש הזיז לי.... למה קוראים לך שירן? כי אבא שלי אוהב ת'שם הזה! האם היו לך פעם חלומות מוזרים על מקפליי,או סתם חלום ממש ממש מוזר? יותר מוזר מהמוזרים שלי?!(אני נורא מתלהבת) על מקפליי: חלמתי פעמיים שאני מחבקת את הארי.... ופעם אחת שאני מחבקת את דאגי.... זה לא מוזר אבל זה כיף! ואממממ חלום מוזר: חלמתי שאני מרביצה למורה שלי עם סנדביץ'! כמה צחקתי! מה את חושבת על התמונה הזאת?=> שהיא סבבה.... חחחחחח וכן אני עדיין נושמת.... ולא הכנתי שולחן רק בגלל שאת ילדה טובה! חחחחח