חשוב

MiKe Grant

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo41.gifחשוב../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif

קודם, הודעה חשובה- אני נכנס לצ'אט, אני אחכה שתבואו!!! זה היה לכולם...! הודעה שניה, ולא פחות חשובה!!! גל,סייב,יערה ושרון!
|סייב|
עוד לא ביקשתם כלום, ואני לא רוצה לקנות משהו שלא תאהבוווווווווו........... בבקשה!
שרוני-מה לקנות לך ליומולדת??? אני לא יודע!!!
|אשז"ל|יערה-מה לקנות לך?? אני לא יודע!!!! |סייב|סייב-נוווו כבר!!!!! מה לקנות?!אני בסוף אקנה משהו שתזרוק לפח!!!
|קרז"ל|גל-תקשיב!!! אני לא מוכן לא לקנות לך כלום! אני אקנה לך משהו יפה, לא איכפת לי! עכשיו- שוש! תחליט מה לקנות!
 

MiKe Grant

New member
כולם....!!!תיקון!

אני לא אהיה בצ'אט, יש בעיות. מחר. סורי!!! לאב יו אול!!!
מרז
 

MiKe Grant

New member
|סייב|../images/Emo19.gif../images/Emo185.gif../images/Emo56.gif../images/Emo28.gif

ארג! אמרתי שזה חשוב!!!!!!!! כנסו כבר!!! קפיץ!!!
 

Charmed Gal

New member
אני רוצה...../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

ווילו ארוזה בקופסא. אם אתה לא מביא לך, אין לך בכלל מה לדבר איתי
לא סתם. אני לא רוצה שום דבר! אתה לא צריך לקנות לכל הפורום מתנות! זה סתם יקר! הדבר היחיד שאני באמת רוצה זה כל דבר שקשור למכושפות או באפי. אם תראה משהו זול ונחמד, תביא. אם לא, אל תקנה לי כלום, רק ווילו ארוזה(או שלא אדבר איתך יותר).
 

Charmed Gal

New member
באנגלית../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

כמה עולה ספר? רק אם זה ממש זול! אז כן! שולת!!!
רגע, הספרים הם יאני פרקים בפני עצמם(כמו הספרים של מכושפות) או לפי פרקים? אין של מכושפות?
 

Magical me

New member
כנראה שכן.../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

אבל רז, למה לקנות לו את זה בהודו? יש את זה בכל סטימצקי בארץ, הן בעברית והן באנגלית. זה מאוד זול (בסביבות ה20 שקל, לפחות ככה עלו לי הספרים באנגלית) והם סיפורים ייחודיים ולא פרקים מתוך הסדרה.
 

Charmed Gal

New member
באפי...../images/Emo99.gif../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

אני רוצה! פרקים חדשים! שולת!
 

MiKe Grant

New member
יעלי..... שוש....

אין ספרים של מכושפות ובאפי בעברית... וביי דה וואי, בהודו הכל יותר זול...מבחינת הספרים....
 

Magical me

New member
הא, לא.../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

אני לא יודעת בקשר לספרים של מכושפות, אבל ספרים של באפי יש בהחלט בעברית. אתה מוזמן ללכת אל דניאל הביתה ולבדוק, לה יש אחד בעברית.
 

MiKe Grant

New member
יש,זה 5 ספרים באריזה אחת.וברור ש...

זה באנגלית, מה חשבת- פולנית???!!!! יידיש?! (שפצירן!!!!) 4 ספרים הם של עונה 1, האחרון של עונה 2... רוצה?? יש לי בבית ספר של עונה 4 שקניתי.. [בסטימצקי(!!!)] אבל זה שלי. בינתיים, זה מה שראיתי, כמה של באפי, אבל לא הראשונים, והראשונים של מכושפות. של באפי זה כמו של מכושפות. אם אני אמצא של עונות מתקדמות (מכושפות) אני קונה לך, על בטוח... און שאתה רוצה ראשונות??? מה אתה רוצה?! תגיד!!! ומהר!!! ועכשיו רק עוד 3... ואני צריך את המסר הזה מתום כהן!!!! מי הנחמד שאומר לו? תגידו לו שזה הדבר הכי חשוב שיש!!!!!
 

Charmed Gal

New member
רגע...../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

זה לפי פרקים של עונות ממש? או כאילו פרקים חדשים אבל בתקופה של עונה מסוימת? אם זה פרקים חדשים בתקופה של עונה מסויימת, סבבה, לא משנה לי. אם זה ספרים שממש מבוססים על פרקים אז חבל סתם לקנות...
 

MiKe Grant

New member
זה חדשים בתקופה של עונה,חוץ מהראשון

חוץ מהראשון.... נראה לי, כי זה אחרי הכל-הראשון, בכמה דרכים כבר יכולים להתחיל את הסדרה????
 

Woogyman

New member
הספרים - ../images/Emo110.gif

אז ככה - יצאו בעברית ספרים 1-4 של הסדרה. הספר הראשון הוא העתק של הפרק הכפול שפותח את הסדרה בתוספת של כל מיני סצינות שנחתכו ולא נכללו בפרק המקורי ששודר. שאר הספרים הם כמו פרקים בסדרה, אבל לא מבוססים על פרקים שבאמת שודרו (מספרים סיפורים חדשים שלא נראו בסדרה).
 
למעלה