תחרות שירי שייגעצ

../images/Emo70.gif../images/Emo41.gifתחרות שירי שייגעצ../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif

טוב, זה רעיון ממש חמוד שראיתי בפורום סימפל פלאן [אתם מוזמנים]. באישור המנהלת שם, הבאתי את זה לכאן :) הרעיון הוא כזה
התחרות היא תחרות שירה בין חברי הפורום. מי שיש לו מקרופון, שישתתף
כל משתתף בוחר שיר של שייגעצ, ומקליט את עצמו שר אותו
בלי שיר ברקע - חשוב
-זה מפריע...
אחרי שכל מי שירצה להשתתף יעלה את ההקלטה, אני אפתח שרשור חדש של ההצבעה :)
אל תתביישו, זה ממש נחמד
איך מקליטים
1) צריך רק מיקרופון
לא יותר מזה. 2) נכנסים במחשב ל "רשמקול" יש את זה בכל מחשב, מי שלא יודע איך נכנסים: לוחצים על תפריט "התחל"
"תוכניות"
"עזרים"
"בידור"
"רשמקול". ככה אתם מגיעים אליו. 3) מקליטים ברשמקול... לוחצים על הכפתור עם העיגול האדום ב"רשמקול" ושרים אל תוך המיקורופון. מכיוון שזמן ההקלטה הוא דקה אחת אז תבחרו קטע מהשיר. אם אתם רוצים להקליט את עצמכם שוב כי לא יצא לכם משו אתם לוחצים על "חדש". 4) לאחר ששמרתם את הקובץ במחשב אתם הולכים אל האתר http://www.yousendit.com/. בעזרת האתר הזה תוכלו להעביר את מה ששמרתם במחשב לאינטרנט ככה שעוד אנשים יכולו לישמוע- בשביל התחרות.
באתר אתם רואים: Recipient's Email Address: בריבוע הלבן הזה אתם כותבים את כתובת האי מייל שלכם, לשם ישלח לינק שממנו אנשים יוכלו להוריד את מה שהקלטתם ולשמוע.
אחרי זה אתם רואים: Select File to Send (Up to 1 GB פה אתם בוחרים את הקובץ הרצוי מהמחשב שלכם (מה שהקלטתם). יש עוד כמה דברים אחרי זה למלא אבל הם לא חובה, ושולחים "SEND IT" 5) אתם נכנסים לאי מייל שלכם ורואים מכתב מן האתר הזה, אתם פותחים אותו ויש לכם בתוך המכתב לינק, הלינק הזה הוא לקטע שהקלטתם, ככה שאנשים יוכלו להוריד מה שהקלטתם ולשמוע. 6) אחרי כל זה אתם מעלים לפורום את הלינק הזה בצירוץ שם השיר שלכם למשל "עושה ביד".
וזהו, אז.... יאללה, תתחילו להקליט!
למי שיש שאלות שישאל

אני רוצה../images/Emo45.gif

אני עושה את עושה ביד... משהו עצבני...(עם הלהקה שלי מנגנת חעחעחע) אפשר?! ואני שר...

yardenbm

New member
אוי נחמד

גמני ראיתי אם יהיה בזמן הקרוב מקרופון אני יעלה. זה יותר טוב בעיברית בפורםו של סימפל יש פול שיש להם אנגלית חורקת וזה הורס גם אם הם יודעים לשיר

חחחחחח../images/Emo26.gif

עזבו אני זייפנית נוראיתתתתתתתתתתתתתתתת עשיתי כמה הקלטות חכו אני אעלה את כולם.... חח עזבו אני מתביישת |מסמיק| אני בד"כ לא שרה מול אנשים.... רק מול עצמי... :||| אין לי אויר - חלק 1 |מסמיק|

ועכשיו נורית*פריקת עצבים*

אם תשמעו תבינו למה... חח.. נורית! ושוב -
[לא לבעלי לב חלש] אני גם זייפנית לא קטנה ויש לי קול מגעיל אז תתעלמו

elezrit

New member
טובי ../images/Emo99.gif

איזה ענקקקקקק חחחחחחחחחחחחחחחחחח

dsol

New member
טובי את ענקית !!!!!!!

זה קרוע לחלוטין ! כל ה 3 הקלטות שלך !!!!!!! פשוט נקרעתי ! אין עליך !!

למעלה