חח תרגעו זה באמת לא משו כ"כ
ב בצה17 New member 28/6/05 #19 יאאלה אני מושפלת מס' 2! ../images/Emo13.gif חמישה רבעים בגירסת אימה חיח שימו לב לדיוק בפרטים! לאווווווווווו בסוף חחחח
יאאלה אני מושפלת מס' 2! ../images/Emo13.gif חמישה רבעים בגירסת אימה חיח שימו לב לדיוק בפרטים! לאווווווווווו בסוף חחחח
ב בצה17 New member 28/6/05 #24 אה לא זה בסדר P: למי שיש חוסם פופ אפ שימו לב שאתה לא חוסמים את חלון ההורדה ... כי אז צריך לפתוח דפדפן חדש ולהכנס מחדש
אה לא זה בסדר P: למי שיש חוסם פופ אפ שימו לב שאתה לא חוסמים את חלון ההורדה ... כי אז צריך לפתוח דפדפן חדש ולהכנס מחדש
D dsol New member 28/6/05 #23 בררררררררררר שווה ! אבל של טובי יותר את יותר דילקמת משרת ~_~ אבל שווה בהחלט !
ש ש בשמלה אדומה חוזרת New member 29/6/05 #26 בר מוקדש לך ../images/Emo26.gif יחד,יד ביד נהיה חזקים. [כי גם אותי השיעמום הורג]
E Extraordinary Girl 8 New member 29/6/05 #27 בר! יש לך קול ממש יפה!!!|הלוואי עליי.אוףףף| רק היה יותר יפה אם היית שרה אותו לא כדיקלום...רגיל
ב בצה17 New member 29/6/05 #37 שההורים שלי לא יהיו בבית.. אני אעשה גירסה יותר מטורפת חח תכננתי לעשות בצעקות והשתגעות אבל הם שומעים :\
שההורים שלי לא יהיו בבית.. אני אעשה גירסה יותר מטורפת חח תכננתי לעשות בצעקות והשתגעות אבל הם שומעים :\
נ ניו יורק רפיח New member 29/6/05 #32 הנה ההקלטה של נורית..לא אני שר...אני עושה שטויות על התופים יצא משעשע הנה ועושה ביד לא יוצא לי אז אבקש מרז להעלות אותו
הנה ההקלטה של נורית..לא אני שר...אני עושה שטויות על התופים יצא משעשע הנה ועושה ביד לא יוצא לי אז אבקש מרז להעלות אותו