בנצייייי זה נחמד אבל עדיף שתפרוש XDDDD חחחח סתם אבל בקושי שומעים אותך וגם שחכת מילים ~_~
D dsol New member 29/6/05 #39 בנצייייי זה נחמד אבל עדיף שתפרוש XDDDD חחחח סתם אבל בקושי שומעים אותך וגם שחכת מילים ~_~
נ ניו יורק רפיח New member 29/6/05 #40 זה לא אני ששר../images/Emo128.gif מנור שר לא אני אני על התופים
ב בצה17 New member 29/6/05 #38 הקלטתי גם אוי ואבוי אבל מפחדת שיסקלו אותי... :-\ זה עדיין רלוונטי?(כל העניין של השירשור)
ב בצה17 New member 29/6/05 #46 טוב הינה אוי ואבוי- מעכשיו אני אומרת הדיוק המוזיקלי נוראיייי !! ויש מלא זיופיםם!! אז בלי לסקוללל P: אוי ואבוי
טוב הינה אוי ואבוי- מעכשיו אני אומרת הדיוק המוזיקלי נוראיייי !! ויש מלא זיופיםם!! אז בלי לסקוללל P: אוי ואבוי
נ ניו יורק רפיח New member 29/6/05 #48 XDDDDDDDDDDDDD לקחת את טובי בגדול!!!!!! יווו איזה ענקקקקקקקק זהההה
D dsol New member 29/6/05 #49 בבר שתקי ! חעחחחחח זה היה נחמד ! אבל את לא שרה במנגינה הנכונה ~_~ חחח ומצחיק איך שאת אומרת אוי ואבוי
E Extraordinary Girl 8 New member 29/6/05 #45 ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifכנסו שניה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif שמעו זה לא יילך ככה, עכשיו, אבל עכשיו לכל מי שיש מקרופון, שיקליט את עצמו אם מקליטים כמה שירים, בסוף עולה רק שיר אחד לכל אחד אז שימו לב. יאללה, להקליט
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifכנסו שניה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif שמעו זה לא יילך ככה, עכשיו, אבל עכשיו לכל מי שיש מקרופון, שיקליט את עצמו אם מקליטים כמה שירים, בסוף עולה רק שיר אחד לכל אחד אז שימו לב. יאללה, להקליט
T Terra Rocks New member 30/6/05 #58 ../images/Emo6.gif LOL זה משעשע אני לא שרה יפה, אני גם לא מתיימרת לשיר יפה איכ, אנשים ששרים יפה מותו לכם
../images/Emo6.gif LOL זה משעשע אני לא שרה יפה, אני גם לא מתיימרת לשיר יפה איכ, אנשים ששרים יפה מותו לכם