הכרזה

BryNicky

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifהכרזה../images/Emo36.gif../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif

אני מכריזה על בנג'ואל
השם המשותף של בנג'י וג'ואללללללל
יוהוווו
מזל טוףףףף לשם החדשדש
*חח עזבו
עוד אחת מהיציאות היומיומיות שלי
*

¥EleVatioN¥

New member
אחלה שילוב../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif../images/Emo129.gif

חחחחחח זה מזכיר לי פעם ראיתי ציטוטים מאול טינגס רוק ואיזה מעריצ/ה כתב/ה לבנג'י כזה "יו אר סו בנג'יפול" חחחחחח והוא כל כך התלהב והתחיל לעשות כזה "בנג'ינס" ו"בנג'יפול" קרע אותי הוא היה כזה מאושר שיש תואר על השם שלו חחחחחחחחחחח

BryNicky

New member
חח איזה חמוד../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

גם הקטע עם כריסטינה שג'ואל
המאמי צחק עלייו ואמר כזה כריסטינה אין לך מושג איך אח שלי מתרגש.. והוא מזה פידח אותו.. גם היה קטע שג'ואל אמר לבנג'י - i think it's stupied ואז בנג'י אמר את השורה המוכרת.. ש.. אהמ כלולה בחתימה שלך.. Stupied to some but a dream to others חח אגב רציתי לשים את זה בחתימה ואז שמתי לב שיש לך את זה
ציטוט ענקקקקקק

¥EleVatioN¥

New member
ואיי אני שונאת את הזונה...../images/Emo129.gif

הזאתתתתתתתתתתתתתתת איך היא עשתה לבנג'י
"וואטס אפ גייס? בנג'י..........." בקול הזנותי תמים שלה אחחחחחח היא תמימה והיא משחקת אותה באד גירלס היא צבועה יותא מהשיער של בנג'י

BryNicky

New member
אורלעעעע../images/Emo3.gif../images/Emo26.gif

יש לך את זה עדיין במחשב???????? *לי יש.. אבל אני יכולה רק לשמוע אותו* את יכולה לשלוח לייייי???????? 171862005

gc punk girl

New member
תשלחו לי גם פליז

אתם יכולות לשוח לי את זה גם לא ראיתי את זה וגם לא הצלחתי להוריד את זה האי סי שלי זה:171951729

Blizzard Beach

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo94.gif

מוכשרייה, המצאת את זה לגמרי לבד
בנג'ואל שולתים

BryNicky

New member
תודה../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

אורלי - אני רואה שאת ממש שונאת אותה!! *בנג'ואל
רולללללללללז!!*

¥EleVatioN¥

New member
כי כי כי../images/Emo129.gif

נמ בנג'י שלי
כאילו היא נשמעה מזה לא מתלהבת והכל חחחחח ובתור אחת שהייתה מוכנה לעשות הההממממממווווןןןן דברים בשביל להיות במקומה ולצאת איתו במקומה זה נראה לי נורא שהיא לא מעריכה את מה שיש לה
במיוחד את ההזדמנות שלה לצאת עם בנג'י

*_*

סורי כנראה שאני לא מעריצה עד כדי כך שרופה... *_* אבל מי אמרה כזה בנג'י? ואיפה? פליז תשלחו לי! 78507553

למעלה