הכר את הפורום

MiChElLe182

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהכר את הפורום../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif

אני מקווה שאתן עדיין זוכרות מה עושים
הנחקרת הפעם היא
ליטל כינוי בפורום: ליטל לוי היחידה123 תשתפו פעולה....פלללליז תהנו

sap sapir

New member
השאלות שלי...

1. היי ליטל ממצב? יופי
2. מהו השיר האהוב עלייך של מקפליי? 3. מהו הדיסק האהוב עלייך של מקפליי? 4. את מי את הכי אוהבת ממקפלי? 5. איזה תסרוקת של דאגי הכי אהבת? 6. מקום מגורים: 7. תאריך לידה: 8. גיל: 9. כיתה: 10. זמר אהוב: 11. זמרת אהובה: 12. להקה אהובה: 13. שחקן אהוב: 14. שחקנית אהובה: 15. מאכל אהוב: 16. מאכל שנוא: 17. שיר אהוב: 18. צבע אהוב: 19. צבע הקיר בחדר: 20. תחביבים: 21. אם היו נותנים לך משאלה אחת מה היית מבקשת?

עונה!!!

1. היי ליטל ממצב? אחלההההההההההההההה יופי 2. מהו השיר האהוב עלייך של מקפליי? אמ... הכי הכיי אמ.. לא יודעתת הכל.. 3. מהו הדיסק האהוב עלייך של מקפליי? שאלה מכשילה! 4. את מי את הכי אוהבת ממקפלי? אמ... בואו נחשוב כולנו יחד! דאגי 5. איזה תסרוקת של דאגי הכי אהבת? של עכשיו! 6. מקום מגורים:גבעת זאב אמצע שומקום 7. תאריך לידה:27.7.1990 8. גיל:15 וחצי 9. כיתה: ט' 6 10. זמר אהוב: בישראל או בחו"ל!? בישראל.. יובל לוריא.. בחו"ל לא יודעת 11. זמרת אהובה: בישראל אמ... בחו"ל לא ידוע 12. להקה אהובה: אמ.......... מקפליי 13. שחקן אהוב: שחכתי איך קוראים לו 14. שחקנית אהובה:הלארי דאף 15. מאכל אהוב: פתות (תמני) 16. מאכל שנוא: תרד דגים.. 17. שיר אהוב: I wanna hold you 18. צבע אהוב: פעם אהבתי אדום עכשיו אני אוהבת שחור. 19. צבע הקיר בחדר:צהוב 20. תחביבים: להיתקשר למור.. שיש לי בעיית קליטה בפלאא 21. אם היו נותנים לך משאלה אחת מה היית מבקשת? אמממממ את דאגי וכלב

sarahhh

New member
שואלת

מה המצב?? מאיפה?? מה אוהבת לעשות?? לאן הכי אוהבת לצאת לבלות?? מה את מאחלת לעצמך לשנה החדשה?? מה את מאחלת לפורום לשנה החדשה?? מה הית לוקחת איתך לאי בודד?? איזה עוד להקות את אוהבת?? הית כבר בחו"ל?? אם כן איפה והאם היה כיף?? תהני ושנה טובה
נ.ב אני חייבת להתחיל ליכתוב יותר בפורום

עונה שוב

מה המצב?? טובבבבבבבבבבבבבב אחלה מאיפה?? אמצע שומקום! גבעת זאב מה אוהבת לעשות?? אמ...... כלום לאן הכי אוהבת לצאת לבלות?? לעשות סיבוב סביב גבעת זאב מה את מאחלת לעצמך לשנה החדשה?? שאני יהיה בריאה בעזרת השם והמון עושר יושר אושר הצלחה והכל מה את מאחלת לפורום לשנה החדשה?? המוןןןןןןן דברים שנה מתוקה שהוא יהיהאיך שהוא שהוא יצמח ויתפתח ויהיה אחלה פורום כמו שהוא רק שיהיה יותר אנשים מחורפנים כמונו מה הית לוקחת איתך לאי בודד?? את דאגי עם הייתי יכולה! את המחשב! איזה עוד להקות את אוהבת?? סאם41 גוד שארלוט גרין דיי באסטד ועוד רבים אחרים הית כבר בחו"ל?? הפלגתי לחו"ל בכיתה ג' ויותר לא הייתי בחו"ל עם זה מעניין כל כך אז הייתי בטורקיה וקפריסין.. אם כן איפה והאם היה כיף?? לא לא היה כייף קנו לי כלב צעצוע שעושה הב הב הב הב 10 שניות עם לוחצים לו על הגרון אבל הוא נהרב כמו כל דבר אצלי שנהרס

DesertRose7

New member
../images/Emo27.gif שלי..

שלומלום, מה שלומך? מה הדיסק הראשון שקנית? מה הדיסק האחרון שקנית? ההופעה הראשונה שהיית בה? ההופעה האחרונה שהיית בה? מי היה/היו/הייתה מושא הערצתך הראשון? מי הם כרגע? באיזה פורומים את כותבת? באיזה פורומים את קוראת? מה החלום הכי גדול שלך? אם היית יכולה לנהל פורום, באיזה היית בוחרת? מה היית נותנת כדי לפגוש את מקפליי? כמה בשביל להיו תבהופעה של מקפליי? איך תקראי לילדים שלך? מה הדבר הכי מטורף שעשית?

עונההה

שלומלום, מה שלומך? אצלי הכל טוב עם תשימו לב השאלות האלה הולכות ונהיות יותר ויותר ארוכות.. מה הדיסק הראשון שקנית? האמת אף פעם לא קניתי דיסק אני כל הזמן מקבלת דיסקים! מה הדיסק האחרון שקנית? כנ"ל ההופעה הראשונה שהיית בה? של עצמי מול המראה ההופעה האחרונה שהיית בה? כנ"ל מי היה/היו/הייתה מושא הערצתך הראשון? אמ.... טוב עכשיו לחזור 15 שנה אחורה אמ...... מי הם כרגע? מקפליי! ברור באיזה פורומים את כותבת? מקפליי הייד וזה מויאל סקעת אוהד אמ.. ועוד.. באיזה פורומים את קוראת? מה שרשום למעלה מה החלום הכי גדול שלך? אמ...... אין לי מושג האמת אם היית יכולה לנהל פורום, באיזה היית בוחרת? לא ידועע מה היית נותנת כדי לפגוש את מקפליי? הכל!!!!!!!! כמה בשביל להיו תבהופעה של מקפליי? נגיד שהבנתי ! 100000000000000000000000000000000000000 בלי סוף.. איך תקראי לילדים שלך? קודם כל שהיו ואז נדבר.. מה הדבר הכי מטורף שעשית? הכי מטורף!? לא יודעת אבל יש לי ניראלי שלושה תיקים במישטרה על דברים שלא אני עשיתי

Hip Hop star

New member
שואלת:-|

והנה היום בו ליטל פגשה את אלה
היי ליטל!מה שלומך? בת כמה את? מאיפה את? איזה כיתה? מה המזל שלך? מה תהאריך לידה שלך? מה הצבע האהוב עלייך? מה הגובה שלך? תזכירי לי מי את? יש לך חבר? היה לך פעם? יש לך חיית מחמד? יש לך אחים? מה העדה שלך? היכן נולדת? האם נישקת פעם את דאגי? האם את סוטת מן עד מאוד?
איפה את בחופשת סוכות? את נוסעת ביום כיפור? האם תצומי? האם את מאמינה באלוהים? נשמע לך סבבה? את שחוקה? האם מבקשים ממך לפעמים "ליטל תעשי לי ילד"? האם תגידי לדאגי שייעשה לך גדי? האם את אובססיבית? האם את משועממת? מה תעשי בצבא? מה השאיפות המקצועיות שלך? האם את מנגנת על איזשהו כלי? איזו מתנה תרצי ליום הולדתך? איזו מתנה תתני ליום הולדתיה-15? איפה היית בחג ראש שנה? איזה מאכל ראש השנה את? בארוחת החג אין מספיק אוכל לכולם.מה תעשי? את רואה שלמורה החדשה קשה עם הרעש בכיתה.מה תעשי? חברתך לכיתה עלתה במדרגות ופתאום נפלה.מה תעשי? סבתא שלך חולה ומתקשרת לבקש טובה ענקית.מה תעני? סבתא שלך עדיין חולה.אתן מדברות בטלפון.מה תגידי? לדאגי יש יום הולדת.מה תקני לו? מצאת אייפוד יוקרתי בדרך חזרה מבית הספר.מה תעשי? מה החלום שלך? את יודעת מה מקור שם הלהקה "פראנץ פארנדיננד"? מי הפייבוריט שלך ממקפליי לא מבחינה חיצונית? דאגי או דאגי? האם את אדם שהולך אחריי הרגש או השכל? האם את חזקה יותר במקצועות הריאלים או ההומאניים? מה דעתך על תרבות הצריכה? מה דעתך על פרסומות ועל הגלובליזציה? מלחמת העולם ה-1 יצרה סדר מדיני חדש באירופה.כיצד מתבטא הדבר במפה? מה התחביבים שלך? תמליצי לי על ספר........? תמליצי לי על סרט........? תמליצי לי על דיסק.......? תמליצי לי על ערוץ.......? ספרי בדיחה....... ספרי על פאדיחה שקרתה לך(ובבקשה תעני,ועל תגידי יש לי המון..כי זה מעצבן...).....? מה את חושבת על התמונה הזאת? תוסיפי תמונה משלך,והסבירי מדוע בחרת דווקא בה?
שיהיה לך סוף שבוע נעים
וצום קל
.

עונה! אווווווו

היי ליטל!מה שלומך? טוב בסדר את יודעתת חיים בת כמה את?אני 15 וחצי מאיפה את?אמצע שומקום גבעת זאב איזה כיתה?ט.6 מה המזל שלך? אריה אררר מה תהאריך לידה שלך?27.7.1990 מה הצבע האהוב עלייך? היה אדום עכשיו שחור מה הגובה שלך? לא ידוע אבל פעם אחרונה זה היה מטר 65 חחח תזכירי לי מי את? המשיח! יש לך חבר? היו היה ! שנה שעברה קירצצתי לו יותר מידי עזב אותי היה בן 18 קראו לו רן היה לך פעם? היה הרבה.. יש לך חיית מחמד? יש..... גרב תום וג'רי (כלבים) ולאח שלי יש איגואנה וקוראים לה איגי יש לך אחים? כן.. מסובך.. מה העדה שלך? אמא תמניה ואאבא פרסית היכן נולדת? ארץ ישראל שלי יפה וגם פורחת מי נתן ומי נטע כולנו ביחד חח האם נישקת פעם את דאגי? לא אבל לא הייתי מיתנגדת לזה! האם את סוטת מן עד מאוד? ?! איפה את בחופשת סוכות? לא ידוע עדיין את נוסעת ביום כיפור? לא האם תצומי?כן האם את מאמינה באלוהים? כן נשמע לך סבבה? מה?! שאת הורגת אותי בשאלות!? כן את שחוקה? מה אני!? האם מבקשים ממך לפעמים "ליטל תעשי לי ילד"? למה שירצו... האם תגידי לדאגי שייעשה לך גדי? כן... ברצון רב..! האם את אובססיבית??!!!! האם את משועממת? כן.. תמידדד מה לא רואים?! מה תעשי בצבא? אמ......... מה השאיפות המקצועיות שלך? אמ....... האם את מנגנת על איזשהו כלי? אמ..... כן הגיטרה השבורה שלי איזו מתנה תרצי ליום הולדתך? את דאגי!!!!!! מאוד ירצה! איזו מתנה תתני ליום הולדתיה-15? למי!? לא הבנתי איפה היית בחג ראש שנה? בבית איזה מאכל ראש השנה את? אמ בארוחת החג אין מספיק אוכל לכולם.מה תעשי? לא אוכלת את רואה שלמורה החדשה קשה עם הרעש בכיתה.מה תעשי? כלום חברתך לכיתה עלתה במדרגות ופתאום נפלה.מה תעשי? ישאל מה שלומה יקרה להורים שלה יזמין אמבולנס.. שלא תמות ליי סבתא שלך חולה ומתקשרת לבקש טובה ענקית.מה תעני? הלו!? סבתא שלך עדיין חולה.אתן מדברות בטלפון.מה תגידי? שלום מה שלומך סבתל'א? לדאגי יש יום הולדת.מה תקני לו? הכל!!!!!!! רק שיגיד! מצאת אייפוד יוקרתי בדרך חזרה מבית הספר.מה תעשי? קודם כל אשאל של מי זה ועם אף אחד לא יענה אקח אותו.. מה החלום שלך? ליראות את דאגי!!!!! להיות זמרת!בחו"ל כי בארץ זה לא שווה כל כך... ושיהיה לי איזה מאהה כלבלבים את יודעת מה מקור שם הלהקה "פראנץ פארנדיננד"? זה להקה!? מי הפייבוריט שלך ממקפליי לא מבחינה חיצונית? כן כן זה עומד להיות רגעע שיא שליטל לא כותבת במשפט שלם את המילה דאגי אוי שיט אבל זה לא הוא טוב נוו הוא גם הארי דאגי או דאגי?אמ.. שאלה קשה.. דאגי האם את אדם שהולך אחריי הרגש או השכל? יש בעיה קטנה מאוד אין לי שכל.. האם את חזקה יותר במקצועות הריאלים או ההומאניים?!? מה דעתך על תרבות הצריכה? שזה אומר?! מה דעתך על פרסומות ועל הגלובליזציה? הגלופ מה שזה לא יהיה זה תוכנית נכון!? מלחמת העולם ה-1 יצרה סדר מדיני חדש באירופה.כיצד מתבטא הדבר במפה? אל שאלי אותי מה התחביבים שלך? יש המון! כמווווווו לחפש תמונות של דאגי ולהציק למוררר שהיא עונהה ולשירליייי ולכם.. תמליצי לי על ספר........? יומני הנסיכה תמליצי לי על סרט........?תעביר את זה הלאה תמליצי לי על דיסק.......? כל הדיסקים של מקפלי תמליצי לי על ערוץ.......? 10 ספרי בדיחה....... פעם היה קוף וזה הסוף ספרי על פאדיחה שקרתה לך(ובבקשה תעני,ועל תגידי יש לי המון..כי זה מעצבן...).....?חחחחחחחחחחחחח הלכתי עם חברה שלי לעיר וקניתי אייס קפה ופיתאום באמצע שומקום נפל לי על הריצפה האייס קפה ועודג לא לגמתי מימנו ואיזה דוס אמר לי ללכת להביא סחבה לנקות את המידרכה!!!! מה את חושבת על התמונה הזאת? שהיא מהממת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תוסיפי תמונה משלך,והסבירי מדוע בחרת דווקא בה? איך מוזיפים!? וזה קקשה!!!

קראתי הכל ../images/Emo2.gif

טוב ליטל שאלותיי הם: *תופים* היי (זה כן נקרא שאלה
) מה המצב??.. הכל אחלה? את אוהבת את הפורום? ואת פורום באסטד? מי הפייב שלך מבאסטד? למה? את יודעת שלשכנה שלי קוראים ליטל? מכירה את לי ריאן?|ענתמרגישהאובססיבית|? נכון שאם תראי אותו ברחוב את מבטיחה לחטוף אותו ולהביא אותו לביתי? ואם תראי את דאגי ברחוב? ואם תראי את מאט? וג'יימס? וצארלי? והארי? וטום? ודני? טוב סיימתי...... שייהיה לך יומעולה!!

עונהה

מה המצב??..הכל טוב חוץ משעכשיו יש לי שמן זית ולימון ועוד כמה דברים על הראש.. אל שאלו למה הכל אחלה?כן צריך להיות את אוהבת את הפורום?ברור שלא סתםם כן ואת פורום באסטד? אמ.. אני לא מכירה שם ניראלי אף אחד אבל כן מי הפייב שלך מבאסטד? הגעתי למסכנה שזה מאט למה?למה כי הוא מאמי.. את יודעת שלשכנה שלי קוראים ליטל? מה באמת!? איזה אושר.. מסרי לה ד"ש מכירה את לי ריאן?|ענתמרגישהאובססיבית|?זה מבלו!? נכון שאם תראי אותו ברחוב את מבטיחה לחטוף אותו ולהביא אותו לביתי?אלייך הביתה כן תזכירי לי מי הוא? ואם תראי את דאגי ברחוב? אני ירחם על הבנאדם קודם כל... ואם תראי את מאט? יגיד לו כך.. תרגעע תישאוף תינשום תוציא תכניס... ואז מ המצב? וג'יימס? היי מה קורה הכל טוב ? וצארלי? היי והארי? אתה חייב לבוא איתי מיד יש כמה בנות ישמחו ליראות אותך... וטום?וגם אותך ודני?וגם אותך טוב סיימתי......גמני...

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifהשאלות שלי ../images/Emo185.gifמי הזמר הישראלי הכי אהוב עלייך../images/Emo35.gif ../images/Emo94.gifמה הלהקה הישראלית הכי אהובה עלייך../images/Emo35.gif ../images/Emo39.gifאם היית מקבלת כרטיס טיסה אחד לאן שאת רוצה בעולם, לאן היית טסה../images/Emo35.gif ../images/Emo68.gifאם היית מקבלת כרטיס חינם להופעה של איזה להקה בעולם שאת רוצה, להופעה של איזה להקה היית הולכת../images/Emo35.gif

ועוד פעם עונה..

מי הזמר הישראלי הכי אהוב עלייך? יובל לוריא.. מה הלהקה הישראלית הכי אהובה עלייך? אמ... לא ידועע אם היית מקבלת כרטיס טיסה אחד לאן שאת רוצה בעולם, לאן היית טסה? ללונדון לאחותי.. או בריטניה איפו שהיא לא גרה.. לא ראיתי אותה מגיל 4 אם היית מקבלת כרטיס חינם להופעה של איזה להקה בעולם שאת רוצה, להופעה של איזה להקה היית הולכת? אמ.... בואו נחשוב כולנו יחד... - M-c-F-l-Y ברור!!!!

למעלה