מפגש

../images/Emo70.gif../images/Emo47.gifמפגש../images/Emo47.gif../images/Emo70.gif

איפו
עזריאלי גראנד קניון קניון ארנה אחר- כתבו מה
מהרו להצביע!
מתי
כתבו תאריכים מתאימים ולא מתאימים לכם מהרו להצביע!
מה נעשה
סרט ארוחה פעילות שמישו יארגן אחר מהרו להצביע!
שעות
בדרך כלל יש שעות שנוחות גם שלא יעלה על הסוסים.. אז תאמרו איזה שעות נוחות למרות שזה בשלב מאוחר יותר! מהרו להצביע! מהרו להצביע לכל הדברים כי צריך לבחור! בשרשור זה נבחר דבר ראשון מקום!

JustAlona

New member
רק ה25.8 נוח לי.

יום ראשון, יש מסיבה בערב של המוסד יום שלישי, ביקור בח"ב, ויום רביעי, מתחילים לנו הלימודים...

JustAlona

New member
אני בעצם לא יכולה, יום שני, ../images/Emo63.gif

אני בי-ם סורי. מפגש הבא. בסוכות.

Shai Felton

New member
לא נראה לי אפשרי../images/Emo4.gif../images/Emo77.gif

לעשות מפגש בשבוע...

הצרכים שלי../images/Emo70.gif

או בעזריאלי או בגראנד! אני לא יכולה בימי ראשון וחמישי! לאדעת! בשלב יותר מאוחר לאדעת! בשלב יותר מאוחר

חלאס עם הקטע של המפגש.....

תקבעו תאריך ומי שיבוא יבוא ומי שלא יבוא לא יבוא!.. או שתעשו כמה מפגשים... נגיד 2 או 3 ואז יהיה יותר נוח לכולם.....

כי כל שבוע בערך

את פותחת שרשור כזה וזה כבר מעצבן..! אז מה שאני מציעה זה פשוט לקבוע תאריך ומי שיבוא יבוא! ולא שכל אחד יתחיל להגיד "אני לא יכול בתאריך --.--" ואז יזיזו רק בשבילו את המפגש כי אז אתם בחיים לא תצליחו לעשות מפגש! אז פשוט תקבעו כמה תאריכים ושכל אחד יגיד באיזה אחד מהתאריכים הוא יכול לבוא ואז אם מישהו רוצה להפגש איתו אז שיבוא גם... ואם הוא רוצה להפגש עם כמה אנשים אבל הם לא באים באותו תאריך אז שאותו בנאדם יבוא פשוט לכמה מפגשים!.. מי מסכים איתי?

לא.. תקבעו בעזריאלי!

כי הרכבת מגיעה בדיוק לשם[תל אביב-השלום] וגם זה במרכז אז לא יהיה קטע שזה לא יהיה פייר למישהו שהוא יצטרך לסוע רחוק יותר רק בגלל שלא התאים לו באישזהו תאריך והוא יכל לבוא רק באותו תאריך!..

mkuzi

New member
אנ' לא מבין......

כל פעם תאריך שונה מקום שונה בהתאם למה שהרוב רוצה!!!!! מה הבעיה הגדולה???????? אני בכל מקרה אצטרך לנסוע מרחק גדול כי אני גר ליד טבריה!!!!!!!!!!!! למשל...... אז למי שהמפגש חשוב יטרח ויסע קצת למה מה קרה????????

niko girl

New member
../images/Emo31.gif

אני לא יכולה לבוא. למה? למה? למה? למה? רק בגלל שאני לא אצל חברה שלי! אז סורי לא באה. והייתי ממליצה לכם ללכת על עזריאלי ב24. וכדאי לכם פשוט לעלות על הגג ולעשות שמה כל מיני דברים!

טוי בוי

New member
איכס אני לא אוהבת את המרכז

בגג באזריאלי.. נחמד לא מדהים. ציון בין 1-10..... *תופים**תופים* 4 *תופים**תופים*

TauraMan

New member
עושים ככה..../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

קובעים תאריך. מי שיכול/רוצה לבוא, בא. מי שלא.. בעיה שלו.. עזריאלי זה הכי טוב... ופשוט באים נפגשים איפשהו ויושבים לאכול איזה משהו קל ומסתובבים כזה... המפגש שלי,של דרורי של שי ושל סתיוי היה ממש כיף!

../images/Emo45.gif בדיוק!.. אי אפשר לשאול...

כל אחד באיזה תאריך הוא יכול ובאיזה שעה או מקום.. צריכים לקבוע מקום אחד! תאריך אחד.. מי שיכול יבוא! מי שלא.. לא יבוא!. אחרת זה בחיים לא ילך!!.. כי כל אחד לא יכול ביום אחר!!.. אז זה בעייה! לדעתי צריכים לעשות מפגש בעזריאלי תאריך אחד ואתם תראו שכולם יעשו הכול בשביל להגיע!!..

למעלה