סיפור בהמשכים

Fearless

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo68.gifסיפור בהמשכים../images/Emo68.gif../images/Emo70.gif

אני אכתוב כאן קטע על שאקי,ואתם פשוט תמשיכו אותי בתגובה. שימו
: בכל קטע המשך תכניסו מידע על שאקירה. הולך?
תמשיכו אותי: יום אחד, ישבו אמא של שאקירה ושאקירה במטבח השיש המפואר שרכשה לעצמה שאקירה. "שאקיק בתי, איך הולך עם אנטוני(ו) שלנו?
",שאלה אמא של שאקירה בכדי ליצור דו-שיח. "אנטוניצ´קי שלי? לא עניינך!
",אמרה שאקירה וניערה את שיערה לאחור.
"שאקירה איזבל מבארק ריפול,לא תדברי כך אל אמך!
",כעסה המא-מא של שאקי והמשיכה: "תתנצלי,ומיד! אחרת...

perrinat

New member
-המשך-../images/Emo103.gif

"אני מצטערת מאמיטה", אמרה שאקי בקול חמוד..... "הייתי ממש טיפשה" (FOOL) , אוףףףףףףףף, לפעמים אני ממש עיוורת-חירשת-אילמת......" (siega-sordo-muda) "אני הולכת עכשיו למכבסה (Laundry Service) כדי לשטוף את הפה עם סבון......" "סליחה, אבל אני פשוט קצת לחוצה עכשיו, יש לי סיבוב הופעות ענקי.... ואני כמעט לא רואה את הבית הקטנטן שלי במיאמי ביץ´......" "טוףףףףףףף, אמא, אני ממהרת עכשיו, אני צריכה ללכת למספרה לעשות פסים שחורים/בלונדיניים נדבר בערב..... שיהיה לך יום קסום (Magia)" "צאוווווווווו"
אוי ואבוי, יצא לי ממש דיסלקטיבי.....
אבל רעיון ממש יפה! כל הכבוד דנית

Fearless

New member
../images/Emo41.gifהמשך../images/Emo41.gif

"התנגדות!(OBJECTION)",קראה אמא של שאקירה. "את לא הולכת לשום מקום!",מיהרה להוסיף. "זוכרת את החוקים(RULES) שלנו? מתחבקים
,נותנים נשיקה
,ורק אז הולכים למספרה!
" חייכה המאמא של שאקירה לאחר סיום המשפט...

לאה 13

New member
המשך למרות שזה שורה

שאקירה הרקינה את עינייה ואמא אמרה מה העניים האלו(אוחוס אסי) ושאקירה אמרה כי החוקים מטופשים והיא יותר מדי גדולה כדי שיחלקו לה חוקים נשיקה וזהו

taltal girl

New member
שאקירה.. ../images/Emo25.gif

הרכינה את ראשה* אין לי המשך, פשוט אני לא יכולה לראות שגיאת כתיב.... אחד הפאקים שלי..

Fearless

New member
../images/Emo68.gif

אמא של שאקי אמרה בסדר,וביקשה מבתה השטנית שתכתוב איזה שיר לסוס(פואם טו אה הורס) שבגינת הבית. שאקירה נפרדה מאמא שלה והלכה לשיר לסוס

../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחח קרעתםםםם אותייייייי

אין לי רעיון להמשךך
אבללל תמשיייכווו זהההה יאאאפההה מיאודד

Fearless

New member
../images/Emo6.gifהמשך../images/Emo68.gif

שאקירה פסעה לה בקלילות אל עבר הסוס שלה, עד שנעצרה בפתאומיות. בחנה שאקי שלנו את הסוס היטב, ואז זה היכה בה.
הסוס הוא האחד(THE ONE) בשביל שאקירה!
צילצלה שאקי שלנו אל אנטוניצ´יקיפיצ´יקי-צ´יקי(זוכרים אותו?,השעיר?
), ונפרדה ממנו בברכת:"בוואנוס נוצ´ס-צ´אוווווווו
" הלכה שאקירה שלנו אל הסוס,ואמרה לו...

לאה 13

New member
אני מאוהבת

והנה מתחיל סיפור אהבה יש לך משהו מתחת לפרווה(אנדרניט יור קלות´יס)

לאה 13

New member
שאלה שאקירה

והסוס לא ענה אז היא נפרדה ממנו....................

Fearless

New member
הסוס נישק את ידה של שאקירה../images/Emo25.gif,

וביקש סליחה...
שאקירה אמרה,שהיא מוכנה לזמנים טובים(READY FOR THE GOOD TIMES) והם התחתנו והכל היה טוב
עד ש...

perrinat

New member
עד ש......../images/Emo103.gif

היא גילת שהסוס מתהלך עם רגליים יחפות......(PIES DESCALZOS) "חוץ מזה" אמרה שאקירה. "אני מודיעה לך (TE AVISO TE ANONSIO) שהחלטתי לחזור לאנטוניו, אז שיהיה לך הרבה הצלחה ומזל (SUERTE) בחיים." ואכן, כאשר שאקירה קיבלה את מסמכי הגירושים, היא אמרה לאנטוניו "אני כאן (ESTOY AQUI) ואפשר להתחתן" (בפעם ה-1000000000000000) החתונה התקיימה כעבור יומיים בלבנון..... החופה נערכה (החתונה היתה יהודית כמובן........) לצלילי נעימת הטנגו. ובסיום רכבו שאקי ואנטוניו על חמור לעבר השקיעה........ וזה הסוף!!!!!!! ::FIN:: נתראה בסידרת ההמשך.......

Fearless

New member
ופתאום...

החמור נפל,ואנטוניו התרסק לעבר השקיעה(אני רעה או מה?
). שאקירה ברחה עם הכסף חזרה ללבנון. הייתה זו מעין בריחה ארוכה,מכיוון שהיא הייתה באצע איזה נווה מדבר(EI OASIS) היא נסעה לה ברחבי לבנון,עד שאיש לבנוני עצר אותה. "את מדברת לבנונית,גברתי?
" "לא,אני אוהבת רק ספרדית",ענתה שאקירה. "אהה! את הזמרת,שכל כך אוהבת לשיר!" חייך הלבנוני. "כן...אוהבת גם לשיר! אבל בנינו? התשוקה שלי היא לגיטריות חשמליות",אמרה שאקירה בביטחון. "אז...לאן פנייך היפות מובילות?",שאל הלבנוני. "אני? אני בדיוק בדרכי ל...

taltal girl

New member
ל... ../images/Emo25.gif

ללבנון
לחפש את השורשים של אבי,אמיליו. ואחר-כך לישראל, כי זו ארץ שאני מאוד רוצה לבקר בה גם כדי להוכיח להם שאני לא אנטישמית. הלבנוני שמע את דבריה ואמר...

perrinat

New member
הלבנוני אמר../images/Emo103.gif

"לפני שאת הולכת לישראל, את יכולה לחתום לי של הדיסק שלך? Grandes Exitos
אני ממש אוהב את השירים שלך
" כמו כן הוסיף הלבנוני (ששמו אחמד...) "ואני ממש אוהב את ההופעת אנפלאגד שלך
אפילו קניתי את ה-DVD
וגם אישתי פאטימה מעריצה מספר אחת שלך
" שאקירה הסמיקה...
ואמרה לו "גראסיאס" בחינניות רבה.....
ומיהרה לתפוס את טיסת אלעל לישראל.....

למעלה