חדשות
שיבת המלך...

•aniviel•

New member
../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif חדשות ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif שיבת המלך...

עבר את מחסום המיליארד דולר! (
) ומתקרב לטיטאניק שהוא כמובן הסרט היחיד אי פעם שעבר את המיליארד דולר (מיליארד, 800 מיליון ומשהו...) הנה הכתבה. מצטערת שזה באנגלית: Rings Tops $1 billion Return Of The King creeps up on Titanic 24/02/04 Peter Jackson will probably never have a problem securing finance for a film again with the news today that The Lord of the Rings: The Return of the King officially passed the $1bn mark at the worldwide box office. The third film in Jackson's Tolkien trilogy became only the second film in history to make so much money. However, New Line's money counters are hoping that Return of the King's earning power is still nowhere near its peak. The film has only just opened in Japan, while the running total in America has already sailed past the amount earned by The Two Towers. But it still has a way to go before it can threaten the reigning box office champion, Titanic, which grossed $1.8 bn. "It's a tremendous achievement and very gratifying to see the final movie in the trilogy crowned as the second highest grossing movie of all time,' New Line's , president and chief operating officer of worldwide distribution and marketing told ScreenDaily.com. לקוח ממאגזין Empire

•aniviel•

New member
ועוד משהו...

כמובן שערוץ E! חוגג בימים האחרונים על טקס האוסקר ההולך וקרב (ב29 בפברואר, הם גנבו את התאריך מטקס האוסקר הפרטי שלנו כמובן
חח), שווה להציץ בערוץ מדי פעם, יש על זוכים מהעבר, כמו שידוע לכולנו הסרטים הקודמים זכו במספר פרסים (אבל לא מספיק כמובן) כמובן שאם אני אשמע משהו על תכנית מיוחדת הקשורה לאחד מסרטי שרה"ט אני יודיע לכם, סביר להניח שבאחד הימים הקרובים יהיה מאחורי הקלעים של שיבת המלך (למרות שכבר היה את זה בערך 50 אלף פעמים בערוץ E! אבל אף פעם לא נמאס לראות
)

•aniviel•

New member
ואפילו ../images/Emo70.gif עוד משהו ../images/Emo13.gif

אני אישית מצאתי את זה מעניין. הם עשו באתר של מגאזין Empire מן סקירה למי יש הכי הרבה סיכוי לזכות בכל אחד משמונת הפרסים הגדולים ביותר בטקס האוסקר. כמובן ששיבת המלך ופיטר ג'קסון מובילים בקטגוריות הסרט הטוב ביותר והבימאי הטוב ביותר. עכשיו תשימו לב שיש שם מספר ליד כל מועמד ברשימה, המספר הגבוה ביותר זה כמובן הטוב ביותר, הם נתנו את המספרים לפי זכיות בפרסים אחרים (כמו גלובוס הזהב, הBAFTAs ועוד...), ככל שהסרט זכה ביותר פרסים והיה מועמד ליותר, כך הוא קיבל יותר נקודות. לחצו כאן אם תלחצו על שם הסרט או על הבימאי, או על אחד המועמדים האחרים, תוכלו לראות פירוט של הניקוד שהוא קיבל (פרסים שהוא זכה והיה מועמד להם)

ThisIsJustME

New member
WOW../images/Emo70.gif

אני בבבבבבבשששששששוק איזה יווווווווופייייייי

Sha2000

New member
אני קראתי את הכתבה אתמול

ושמחתי כי שר הטבעות טרילוגיה יותר מושקעת לדעתי

very dark girl

New member
אם שר הטבעות יעבור את טיטאניק

זה סימן שהתרבות שלנו אכן מתקדמת...

פרפר15

New member
ישששששששששששששששששששששששששששששששש

סוף סוף עברנו את הארי פוטר

very dark girl

New member
חדשות רעות!../images/Emo4.gif

יצא סרט חדש על ישו רק אתמול וכבר הוא בדרך לפסגה... בעסה!

•aniviel•

New member
זה לא כל כך משנה..

קשה לי להאמין שהוא יגיד למיליארד דולר, בעיקר בגלל כמות האנשים הרבה שהטילה על הסרט חרם... חוץ מזה שרק שני סרטים אי פעם הגיעו למיליארד דולר והם טיטאניק ושיבת המלך, כך שקשה לי להאמין שזה יעבור איכשהו את שיבת המלך..... *טפו טפו טפו*

OB4ever

New member
זהו גם כשאני

שמעתי על הסרט הזה אז ממש נבהלתי יש לו הרבה סיכויים להגיע גבוה....מצד שני הרבה אנשים לא יראו אותו בגלל שהוא אנטישמי ומדבר רק אל הנוצרים אבל בכל זאת יש מלא נוצרים בעולם.....

very dark girl

New member
קצת רקע...../images/Emo5.gif../images/Emo110.gif

הסרט מדבר על הערב האחרון בחייו של ישו. הוא מוגדר כסרט R ולפי מה ששמעתי אסור להיכנס אליו בקולנוע מגיל 18... הסרט עוסק בעיקר בארוחת הערב האחרונה ועל הלילה האחרון... יש בוא המון תיאורים זוועתים וכרבע מהסרט היא ההצלבה שבוא מתארים לפרטי פרטים איך הדם השפריץ על פניהם של המצליבים בעוד הם תוקעים מסמרים ענקיים אל תוך ידיו ל ישו... נשמע נורא!

Y. Welis

New member
אבל מעניין, כי הצילום נהדר - מהיפים

שראיתי עד כה, והשפה שמדוברת בכל הסרט היא ארמית (!) - אולי הסרט היחיד בהיסטוריה שמדברים בו רק בארמית.. מעבר לכך ראיתי כתבה קטנה על האפקטים ששימשו להצגת הדם. הכל צבע..

very dark girl

New member
עדכון נוסף..../images/Emo110.gif

צופה כבת 50 נפטרה מהתקף לב במהלך הסרט... דרך מעניינת למות..

ChipiM

New member
זה הסרט של מל גיבסון, לא?

ובטח בעקבותיו יתחילו גלי אנטישמיות חדשים

למעלה