רעיון למשחק/ אטרקציה חדש

../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifרעיון למשחק/ אטרקציה חדש

אני אמנם זה שמציע, אבל האישור והניהול של הרעיון הוא כולו לפי ההחלטה של תומר.. חשבתי לנהל תחרות ארוכת תווח בשלבים שונים, כל מי שרוצה להשתתף בה צריך להראות נוכחות לכך ואישור בשרשור מסוים, ואז ההרשמה נשארת ורק מי שביקש יכול לקחת חלק בה. הרעין עצמו הוא לנהל תחרות בין כולם למי יש את המידע הכי רב ומפורט על לד זפלין, ויש להוכיח את זה לפי השאלות שיש בתחרות. הזוכה בה, יהפוך (תופים תופים תופים)... למומחה הפורום היקר שלנו! אני לא יודע בדיוק איך לנהל כזו תחרות, או איך להרכיב את השלבים ולכן אני משאיר את זה לתומר, מכיוון שהוא גם הכי מבין בכך, וגם כי בתור מנהל הפורום הוא הבחירה הכי אובייקטיבית ולגיטימית שיש. מקווה שנקבל אישור ממנו, ובינתיים, מי שבעד הרעיון (מקווה שיש כאלה), שיראה נוכחות בקריאות התלהבות וצהלה..

AeroTom

New member
הרעיון נחמד, בהחלט אשקול את העניין

לא חשבתי לעשות כזה דבר, לפחות לא בזמן הקרוב, אבל לא פוסל את האפשרות. חשבתי לעשות את זה מתי שהוא בלי תחרות כלשהיא...אבל זה יכול להוסיף עניין. להיות אדום זה אומר להיות "מומחה פורום" וזה לא משהו שסתם מקבלים, כי יש לזה משמעות מסויימת, בעיקר מגולשים חדשים שרואים את הכותבים וקוראים כאן. צריך להראות נוכחות מרובה בפורום ולכתוב ולענות וכמובן שיהיה לך את הידע הדרוש. אז בהחלט צריך לחשוב איך לעשות את זה וכרגע זה לא ממש עבר לי בראש. אבל מבטיח לחשוב על זה. רעיון של תחרות מסויימת כדי לראות מי הכי מתאים, יכול להיות טוב. למרות שלא חשבתי להאדים מישהו בפורום ושכולם יהיו שווים בזה, אני מציע שנדבר בקרוב על העניין לא על גבי הפורום ונראה איך נעשה את זה, האם ומתי. אך הרעיון נחמד ועוד נדבר על זה בפרטי ונראה.

yaelhr

New member
רעיון יפה../images/Emo70.gif

אמנם אני אאלץ רק לצפות מרחוק על התחרות, כיוון שאני לא כל כך בקיאה בחומר, אבל אף עם לא הזיק לי ללמוד קצת

MOLA BOY

New member
רעיון לא רע...

אני יודע לא מעט על לד זפלין ומעשיה... אבל אני גם לא ממש יענה כנראה בחלק מהתחרות, בגלל שיכול להיות שיענה תשובה לא נכונה ומפגרת ויעשה לעצמי קצת בושות, אבל לא חשוב, אני בכל זאת אשתתף (אם תהיה)... וגם אם תומר משתתף זה לא יהיה כזה הוגן...

AeroTom

New member
תומר לא יכול להשתתף בכזה דבר

כי זה לבחירת "מומחה פורום" שיהיה צבוע באדום, ותומר כבר מנהל את הפורום וטוב לו בינתיים בכחול...
אבל כרגע אני יותר בכיוון של לבחור אחד כזה לבד על דעת עצמי, ולא ע"י חידון. בגלל ש"מומחה פורום" באמת צריך לענות על הקריטריונים האלה וזה אומר מישהו שגם יודע, גם כותב הרבה בפורום (על דברים שקשורים ללהקה והמוזיקה שלה), מגיב, עונה ועושה כל זאת בנעימות וצורת כתיבה מתאימה. החידון יכול להיות גם רעיון טוב, אבל כרגע לא חשבתי על זה ונעשה עם זה כנראה משהו בעתיד הקרוב. רק צריך לראות מתי ואיך, ואם בכלל זה נחוץ.

FunkyMonk

New member
המשחק יהיה בעצם

"מי מקליד יותר מהר בגוגל" מאשר "מי יודע יותר טוב"

AeroTom

New member
אם יהיה כזה משחק

אני אישית אכין את השאלות...ואני לא מתכוון לעשות דברים שיהיה קל למצוא ב-גוגל. אבל גם לא דברים ממש קשים כמובן. בכל מקרה בטוח יהיה חידון אחד באוגוסט למשהו אחר לגמרי - לזכיה ב-2 כרטיסים חינם לספיישל של זפלין בסינמטק. כדאי להיות בסביבה, במיוחד למי שמעוניין להגיע לזה.

FunkyMonk

New member
לא דברים שקל למצוא בגוגל?

אבל אם אדם כמוני ירצה להשתתף - וזה לא שאני חסר בידע לגבי הזפלין (להפך) - הרי אני לא אוכל להשתתף. אולי יש לי ידע על הזפלין, אך רוב רובו קראתי באינטרנט, אחרי חיפוש פשוט בגוגל..

למעלה