שרשור הצעות, הארות והערות

שאלה חדשה ../images/Emo13.gif

חברי אגודת מח"ת (מועדפים חסרי תגובות) היו שמחים לדעת מי בוחר את המועדפים של תפוז ? ותחת איזה קריטריונים ? האם ישאר "התפוז הגדול שלמעלה שמפקח על הכל" או שמא ירד אל העם ?

התפוז הגדול ../images/Emo3.gif

צוות התוכן של תפוז בוחר את הבלוגים המועדפים על ידי סריקה יומית של כל הבלוגים, פורום בלוגים ויומנים אישיים ומעכשיו גם כאן. אין קריטריונים ברורים לבחירה. אנו משתדלים לבחור בלוגים רהוטים ומעניינים.

רהוט ? מעניין ??? אני ??!?!??? ../images/Emo13.gif

טוב תודה על התשובה
יש לכם מושג כללי שם למעלה כמה בלוגים טוטאל יש במערכת ? (צריך להיות לכם אם אתם עוברים על כל אחד מהם) פשוט אני בטוח שיש כמה פנינות נסתרות שעוד לא עליתי עליהן.. והייתי רוצה לדעת כמה

xslf

New member
סתם תהייה

מה תעשו כשהמערכת תגדל עוד? הרי יש גבול למספר הבלוגים עליהם אפשר לעבור ידנית, לא? http://blog.tapuz.co.il/xslf

perrinat

New member
../images/Emo127.gifקבלה מייל על עדכון בלוג../images/Emo103.gif

ראיתי שנוספה האופציה. כל הכבוד
האם אני יכולה לראות מי מבקש לקבל עדכון לבלוג שלי

הארה? הערה? הצעה?! לא ברור...

אבל העניין הוא, שכשמצרפים תמונה לרשומה, בהגדרה של העיצוב מסומן שהתמונה תהיה מצד ימין, למשל, ותחילת הרשומה תהיה לשמאלה, ובהמשך, מתחת לתמונה גם יהיה חלק מהרשומה, כלומר, שלא תהיה עמודה ריקה ברוחב התמונה לכל אורך הרשומה... כלומר, זה מה שכתוב שיהיה: תמונה כאן כתובים כל מיני דברים מ נ כאן כתובים כל מיני דברים ו ו כאן כתובים כל מיני דברים נ מ כאן כתובים כל מיני דברים הנותמ כאן כתובים כל מיני דברים כאן כתובים כל מיני דברים כאן כתובים כל מיני דברים וכאלו כאן כתובים כל מיני דברים וכאלו כאן כתובים כל מיני דברים וכאלו כאן כתובים כל מיני דברים וכאלו כאן כתובים כל מיני דברים וכאלו בתכלס זה לא מה שמקבלים. מה שמקבלים זה: תמונה כאן כתובים כל מיני דברים מ נ כאן כתובים כל מיני דברים ו ו כאן כתובים כל מיני דברים נ מ כאן כתובים כל מיני דברים הנותמ כאן כתובים כל מיני דברים כאן כתובים כל מיני דברים כאן כתובים כל מיני דברים כאן כתובים כל מיני דברים כאן כתובים כל מיני דברים כאן כתובים כל מיני דברים כאן כתובים כל מיני דברים חבל, הגירסה הראשונה יפה יותר.

אוקיי!!! לא הבנתם, אז אצרף תמונה:

שימו לב, איפה שכתוב שהאיזור ריק- למה לא מלא שם בטקסט?! לפי ההגדרה שאתם מציעים למיקום התמונה- הייתי מצפה שמתחת לתמונה יהיה חלק מהטקסט... במקום זה מקבלים שהמקום של הטקסט נעשה צר בהתאם לגודל התמונה... זה לא כל כך חינני
ועוד דבר: העניין עם האמוטקונים הוא די מעצבן- למה אי אפשר לעשות שזה יהיה כמו בפורומים? או שלפחות החלון של האומטיקונים לא יסגר על כל אומטיקון- כי לוקח לו מלא זמן להיטען בשנית, ובשביל לכתוב הודעה כמו זו, הייתי צריכה לחכות 10 פעמים שכל הדף של האומטיקונים יטען... זה די מעצבן, לא?! סליחה אם הטון נשמע רע בחלק האחרון, באמת שיפה העבודה שכן עשיתם על כל העניין הבלוגיסטי...

סטטיסטיקה!!!

הבטיחו שיהיה. וגם אפשרות לניהול היום דרך דפדפנים מלבד אקפלורר~~~!!!

תגובה לסטטיסטיקה

לגבי הסטיסטיקות: נכון, הבטחנו אבל לא הכל קורה ביום אחד. לגבי דפדפנים אחרים אני מצטט את עצמי "אני מעריך שכן, אך זה לא יקרה בקרוב בשל העבודה הרבה הנותרה לנו להשלמת המערכת."

Rוית

New member
הצעה בקשר לתגובות..

אולי אפשר לעשות שכמו שאפשר לבחור שכשמגיע לי מסר חדש אני מקבלת הודעה באימייל, כך גם כשמגיבים לי בבלוג, לא משנה לאיזה רשומה, אני אקבל תגובה על כך במייל או במסר..

De-Panther

New member
אם כבר מסרים אז למה|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

שלא תעשו אפשרות כמו קבלה של אימייל כשיש רשומה חדשה בבלוג מסויים אלא גם אפשרות לקבל מסר במקום אימייל כי אצלי האימייל נבדק פעם בחצי שנה בערך
אבל היה נחמד אם הייתי מקבל מסרים על כמה רשומות חדשות בבלוגים מסוימים

leeloo

New member
תגובות

רצוי לסדר את התגובות לבלוג כך שאם אדם מגיב לאדם אחר שכבר הגיב לרשומה, תגובתו תופיע מתחת - במאונך ומאוזן, כמו שמופיע בפורום, אפילו, אם אפשר, שלתגובה הראשונית יהיה עיגול ליד, ולתגובה המשנית לא יופיע כלום ליד. ואם בעל הבלוג מגיב, אז ששמו יצבע בכחול/אדום/מה שתבחרו.. תודה.

De-Panther

New member
אשכרה מיני פורום../images/Emo6.gif|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

והאמת אהבתי את הרעיון

למעלה