תזכורת תקופתית

../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifתזכורת תקופתית../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

את עסוקה כל כך ממהרת חייבת להספיק הכל ואפילו יותר משקיעה בקריירה משקיעה בבית תהיי תמיד אוזן קשבת לחברה גם אם זמנך מצומצם מאוד דואגת לבריאות בני המשפחה אפילו תלכי מאוחר בלילה לבית מרקחת לקנות עבורם תרופה.... רגע עיצרי!!! ומה איתך? מתי לאחרונה עשית בדיקות תקופתיות? מתי עשית בדיקות דם? מתי עשית בדיקה לגילוי סרטן השד? מתי הלכת לרופא נשים? את, כל כך חשובה לסובבים אותך את העוגן, עמוד השידרה של כולם יש לך כל כך הרבה להספיק ולחוות כאן, עלי אדמות.... אל תשכחי את עצמך.... בשביל לקדש את הנשמה ולהעצים אותה את צריכה לדאוג שגופך יעבוד תקין ויהיה בריא

paloma blanca

New member
../images/Emo12.gif

איך ידעת ? את עוקבת אחרי ?
לא נעים לספר שיש לי בתיק 3 סוגי בדיקות שונות שעבר תוקף הטופס כי ...... לא מצאתי זמן

מגי 336

New member
גם לי...

טופס בדיקות שכבר עבר זמנו, צריכה להכנס שוב לרופא לבקש חידוש.. לא נעים. תודה טליוש על התזכורת

nataly36

New member
במקרה לשלי עוד לא פג התוקף...

אלך לעשות את הבדיקות... בהזדמנות הראשונה! מקווה שקודם...

אני, השבוע עשיתי../images/Emo163.gif

רופא נשים, אולטסאונד שד, ויש עוד ממוגרפיה ביום ראשון.. בדיקות דם קיבלתי השבוע , זה לוקח לי לפעמים קצת יו יותר זמן להתייחס, אבל זה כבר אחרי שהגוף ביקש טיפול
תודה שאת מזכירה , חשוב לא לחכות לגוף להזכיר לנו. ערב נפלא אהבה אריאלה

../images/Emo24.gifרק בריאות!!!

גם לי יש נטייה למתוח עד קצה גבול היכולת.... ואז... אני נהיית חולה
זה קרה לי לא מזמן כשבעלי היה בחו"ל והייתי 10 ימים לבד עם הילדים מתפקדת כרגיל גם בעבודה ללא כל הנחות.... בסוף יום לפני שהוא חזר חליתי....

למעלה