היום זה מתחיל

ba r2 0 1 0

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifהיום זה מתחיל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כן כן אנחנו לא מדמיינים! חח היום! 20:45! ערוץ 2, קשת!
אלביס, רוזנטל והאישה המסתורית
ספרו איך אתם מרגישים, מה אתם חושבים, בקיצור ה=כ=ל! צפייה מהנה!!! נ.ב: יכול להיות שאני לא אהיה לייד מחשב בזמן התכנית ואחריה אבל מה שבטוח אני ממש ממש אשתדל לראות! תחזיקו לי אצבעות!

ba r2 0 1 0

New member
../images/Emo27.gifעונה לעצמי../images/Emo3.gif../images/Emo37.gif

אז ככה!!! וואו! קודם כל אני מפחד שאני לא אראה את התכנית אבל נראה לי שכן! אממ... אני כבר מת שזה יתחיל! לראות את כולם שוב, נדע איך התסריט, אם זה מעניין כמו אסתי, נראה כמה שחקנים חדשים על הקאסט ונלמד כל מיני דברים חדשים על הדמויות! ממ.. מעניין! נשמע את שיר הפתיחה בפעם הראשונה (לא נחש במסכה) ונקרא את הסיכום פרק הראשון להעונה של עמית! חח
(עמית את עושה היום נכון?!) אז תהנו! מקווה שאני אגיע הביתה כמה שיותר מהר כדי להתחבר לפורום!

ba r2 0 1 0

New member
לכולם../images/Emo70.gif מומלץ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

באתר של קשת בחלק של "אלביס, רוזנטל והאשיה המסתורית" :http://www.keshet-tv.com/program.asp?progID=2041 יש שם כל מיני דברים נחמדים, למשל:
הצצה ראשונה לקטע מפרק הבכורה
לאלה שמתגעגים לסדרה "אסתי המכוערת" (מי לא?! אבל מתחיל אלביס!) יש שם את האתר של הסדרה המקורית בו תוכלו למצוא את מיטב קטעי הוידאו מכל העונות, פרטים על הדמויות והשחקנים ועוד הרבה הרבה הפתעות.
העלילה על קצה המזלג
סרטון הכרת הדמויות (נראה לי שזה מה שהיה ביום חמישי שעבר של הכמה דקות שהרבה מאיתנו הפסיד...)
הקליפ נחש במסכה לי שעדיין לא ראה..
תהנו

למעלה