יום שכנים

../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif יום שכנים ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

חשבתי לעשות מין ניסוי כזה, בו מדברים על נושא מסויים יותר לעומק - מכל מיני צדדים. נניח כשדיברנו על שותפים, ודיברנו על זה די הרבה, אז היו כל מיני שרשורים שונים שעסקו בצדדים שונים של שותפות לדירה. ההבדל כאן הוא שבבת אחת יהיו כמה שרשורים שכולם יעסקו בצדדים שונים של אותו נושא. הנושא שבחרתי הוא שכנים - זה נושא שכמעט ולא עלה, ועם זאת הוא דווקא כן מהווה איזשהו פרמטר בסיפור הכולל. אני יכולה להעיד על כך - היות ומעלי מתגוררת המשפחה הרעשנית ביותר בגוש דן - והסיפור המלא עליהם יהיה תחת אחד מהשרשורים. אז ההודעה הזו היא רק מין "מה הרעיון הכללי", והשאלות יבואו תיכף. מה שכן יכול להיות נחמד, בבחינת אם כבר העלנו את הנושא, זה אם יש לכם רעיונות לנושאים נוספים שאפשר לבחון בבת אחת צדדים נוספים שלהם - שרשרו אותם כאן - כמו גם כל הצעה אחרצת שנראה לכם שיהיה מגניב לעשות כאן .

נושא שיכול לעניין

את אלו שיצאו לאחרונה אל "העולם הגדול" וגם כאלו שכבר די משופשפים בזה - זה העצמאות וההסתגלות לעצמאות. מצבים חדשים, מיומנויות ותכונות חדשות שנדרשות במגורים בלי הסינור הבטוח של אמא. איך אנשים רוכשים ומפתחים אותם, מה הכי קשה, מה יותר נחמד, וכו'. באופן אישי, אני נורא סקרנית לראות דירות של אחרים. אנשים בכלל מאוד מעניינים אותי, כך ששרשורים אישיים, על מה אנשים עושים, למה הם בחרו במקום שהם בחרו לחיות בו, איך הם משלבים מגורים לבד שמצריכים כסף, ביחד עם שאר העיסוקים שלהם, יעניינו אותי באופן אישי.

למעלה