לשיקול דעת השחקנים פה

GangLandx

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif לשיקול דעת השחקנים פה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אמשיך לבסס פה את הטענה שלי לגבי ניהול חובבני ולא מקצועי בעליל . ישבתי לי היום בעבודה חסר כל מעש ועיסוק , אמרתי לעצמי והרהרתי קצת בנוגע למשחק , לקח לי בדיוק 4 דקות לעלות על בעיה שלא היו מודעים לה ובכך הקפצתי מדינות לכח 13 מיליארד (חדשות) . ההנהלה כמובן עודכנה על כך ... הפלא ופלא חברים במקום שיישבו עם המתכנת המעפן שלהם שיפתור את הבעיה הם עובדים בשיטת כיבוי השריפות למחוק את המדינות שהוקפצו לכח 1 מיליון (ואין לי בעיה עם זה ) בעצם יש לי 2 בעיות פשושים שלי : 1. כל אבל כל המדינות מעל 8 מיליארד הוקפצו באותה השיטה הנהלה יקרה (להוציא לכם לוגים?) לכן זו לא חוצפה אם אומר שתאפסו גם אותם לא ? 2. לא פתרתם את הבעיה כיביתם שריפה (כרגיל) .. זו לא מקצועיות זו חובבניות נטו , גרידא !!! כשאמרתי שהמערכת פרוצה מ 900 כיוונים אני מתכוון לזה , זה שמחקתם לא ישנה כלום למחר כי מחר נגיע גם ל 30 מיליארד . **** לא חזרתי לשחק , רציתי להוציא את המנהל החדש שלהם טמבל והוצאתי אותו . כל הבילבולים שלו בלה בלה בלה לא שווים את הביטים שהוא זורק , המשחק אותו חרא , הניהול יותר דפוק משהיה והפיתרונות לא קיימים בכלל ! על זה אתם הולכים לבזבז 10 חודשים (שזה גם פתאום חוק חדש שהם הפליצו חחח) ? על זה ? תשמרו מרחק חברים , המשחק לא יציב לא הגיוני ודבילי לחלוטין ההתנהלות שלו . חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יאללה מדינה כח 100 מיליארד בדרך רק לשם הוכחת הטענות שלי

Yogev1982

New member
רובי אחי היקר והאהוב ../images/Emo3.gif

כנציג ויקטור (
) אני אומר לך שהם עלו על הבעיה שגילית ....(דרכך....) ולהפך ממה שאתה חושב עם שמחים שאתה מגלה את הבעיות האלה אחי ו"הכיבוי שריפות" הוא זמני עד שהבעיה תסודר ע"י המכנת (עובד על זה ברגעים אלו) אני לא מסנגר על אף אחד, אבל אני חושב שאתה קצת תוקפני מדי כלפי ויקטור אחי (המשחק זה ויקטור תרצה או לא תרצה אין מה לעשות) ויק עושה מה שהוא עושה מאהבה לאנשים ולמשחק מי כמוך יודע (גם אחרי שנפגשנו איתו) שהוא לא מרוויח על זה שקל אלא להפך ! מפסיד, ועוד לקח מטכנת בתשלום (הפסד נוסף) כדי להפסיק את ה"חובבניות" שהייתה עד לפני כמה חודשים... אז אם הקהילה פה צריכה לעשות משהו זה להודות לויקטור, שהקהילה חשובה לו, והוא שם מכיסו כדי לשמור עלייה. תחשוב על זה קצת תזכר מי הבנאדם, כי אתה לעומת רב האנשים פה, נפגשת איתו FACE TO FACE ותבין שאולי אתה קצת יורה במקום הלא נכון

Yogev1982

New member
בנוסף

אני יכול להגיד לך שהם עוברים על כל המדינות ה"חזקות" בשרת על מנת לבדוק מי עלה בצורה לגיטימית ומי לא

GangLandx

New member
אתה שתוק !! אני חוזר אליך בלילה

ואתה לא עונה !! אישתי יצאה אתמול ונשארתי בדד בבית בלאט ... יוגי עד שלי חחח

רונס

New member
חוזר....עאלק...

עושה צילתוק, וכשאני מתקשר חזרה... לא עונה.... חבוב, אלו טריקים בקורס למתחילים....

GangLandx

New member
לא העליתי את שמו של וויקטור

ולא פעם אחת !!! אל תסלף את דבריי או תיתן פה עובדות שלא קיימות !!!! כל ההתנהלות שלי וההערות שלי מופנות לאותו בחור חדש שמשום מה מנסה בדיוק כמוך לתת עובדות לא קיימות ודברים לא מבוססים שלא נדבר תלושים מהמציאות !!! אם בוויקטור עשקינן , למה לא אופסו כל שאר המדינות ? .. מעניין .. תן תשובה חחח

GindisTeam

New member
המצחיק הוא...

שאני לא הגבתי כבר יום וחצי ואתה ממשיך בשטויות שלך ;) הבנתי שאין מה להכנס איתך לדו שח בכלל, הרי אתה תכתוב ותעשה מה בראש שלך, אז התחלתי לעשות כמוך :) שיהיה לך בהצלחה במשחק (בנינו , אני יודע שאתה משחק :))

GangLandx

New member
חמוד אל תטעה ואל תסלף

אני לא משחק ילד .. פתחתי מדינות לבדיקה כולם כולל כולם לא מתופעלות , היום תופעלו 4 על הנושא של הקפצה לא מעבר לזה . לי אישית מפריע שלוקחים עשרות אנשים פה ונותנים להם מוצר לא מוגמר זה הכל . אתה הרי לעולם לא תודה בזה
שנית , דו שיח איתי יכול להיות מאוד מעניין אבל לא לך איתי מצטער , פה בפורום אני לא מקיים דו שיח כי זה לא מאתגר .

GangLandx

New member
אתה יודע שדעתך שווה

לאוויר שאתה נושם נכון ? שום סירקולציה כזו או אחרת לא תשנה את זה ..

Yogev1982

New member
תבין ותפנים

GINDIS = ויקטור כל שאר צעצועים כמו רון ורוני זה נחמד ויפה (רון ורוני אוהב אותכם אל תעלבו חחחחחחחחחחחחח) אבל גינדיס = ויקטור כיס של ויקטור (בלי להכנס לו לכיס....הלוואי ויכלתי חחחח) כאב ראש של ויקטור..... הכל ויקטור

GangLandx

New member
בין מה שאתה אומר למה שרשמתי אין קשר

ולא ההזוי ביותר !! את שמו של וויקטור לא העליתי , גם לא את שמו של רון . הפשושון החדש שקפץ ככה פתאום ושמתי לו בפרצוף את האמת העירומה הוא הכוונה שלי לא שני האחרים יוגב . שוב אתה דיפלומט עם כולם , ראינו מה עשו לך וחיסלו לך את הצורה 3 פעמים בגלל שאתה מתנהג עעה . לי יש מה לומר ? אגיד אותו , לא דופק חשבון כי זה לא משהו שמעניין אותי . כולם כולל כולם מחזיקים בדעה שלי בנוגע לרמת הניהול פה , אני היחידי שאומר

למעלה