שפרה- את מוזמנת ללכת הביתה

../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifשפרה- את מוזמנת ללכת הביתה../images/Emo82.gif../images/Emo82.gif

היה נחמד להכיר!!!!!!!!!!!!!!!!

taltalon3

New member
גם לדעתי שי נותן ענין וטעם לתוכנית, הגיעה

זמנה של שיפרה ללכת.

זה יהיה נחמד סוף סוף להפרד ממנה

היא במילא כל הזמן מתבודדת עם צבר, כך שלא תורמת מאום. שי יותר מתערה בקבוצה, יותר רואים דו שיח ודיאלוגים בינו לקבוצה, אמלה רואים רק מונולוג.

שי ניסה להיות אסטרטג ולהצביע לעינב../images/Emo67.gif

כי היה בטוח שהיא תהיה מועמדת יותר חלשה נגדו. בסוף קיבל את האבא נגדו. אז הוא יושב ומנסה לנתח איפה האסטרטגיה שלו נכשלה, ואיך קיבל את יוסי מולו.

ח-ח-ח-ח קורע הקטע שלו

בינתיים מנסה לסחוט מרנין, אם יש מצב שמקבומתו הצביעו לו.

ruti

New member
ממתי לשי יש אסטרטגיה? הוא לא חכם מספיק בשביל

לבנות כזאת. אין לו מוח כדי לחשב כל כך הרבה דיירים מי הצביע נגד מי. אם הוא לא הבין שליאון בגד בו ודקר אותו בגב כמו גבר, אז הוא פשוט חסר מוח. שי לא מבין גם שחמישה הצביעו נגדו לא שלושה ולא ארבעה.

אני שמח שהצלחת לחבר יותר ממשפט אחד ביחד

אבל להוציא משפט כמו : " אם הוא לא הבין שליאון בגד בו ודקר אותו בגב כמו גבר, " זה פשוט גורם אצלי לאינפלציה של בדיחות . ולכתוב בסוף " אז הוא פשוט חסר מוח. " נו איך הולך המשפט הזה , הדבשת לא רואה את הגמל או משהו כזה ?
יאללה עכשיו תכתבי עוד 50 תגובות רצופות ושכל אחת תהיה בת שורה אחת . כי מה שיש לך לכתוב ( ולמחזר ) הרבה יותר חשוב ממה שיש לאחרים . וזה גם חייב להופיע לכולם מול העניים , כל הטקסט ! כי אצלך כל שורה היא כותרת .

../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gifיוסי ועינב בדרך למיליון

דרך אגב מקוה שקראתם את הכתבה על אשר היום במעריב.

ruti

New member
צבר נעל בגוף של נשנש. זה כל הסיפור. מי שלא

קלט את זה עד עכשיו יקלוט בעתיד

100hn

New member
שפרה ושי הביתה../images/Emo82.gif../images/Emo82.gif../images/Emo82.gif../images/Emo82.gif../images/Emo82.gif../images/Emo82.gif|

10ronen1

New member
מסכן יוסי בלי סיגריות - בטח מתחרפן

גם אני הייתי מתחרפן..................

rhchel

New member
אני מאוד מקווה שכל עם ישראל רואה את הלכלוך

שאנו עדים לו כרגע

למעלה