שפרה- את מוזמנת ללכת הביתה

ממש "מסכן"

כי הוא פשוט שה תמים שלא מלכלך ומקלל בכלל
הבן אדם גימיק שמיצה את עצמו. יש כבר מספיק קטעים לעשות קליפ מצחיק שלו נתקל בזכוכית, מתופף על הבטן ומנער ג'וקים. מעבר לזה - אין לו מה לתרום! לא לו ולא לבת הפריחה שלו! משפחת בובליל עשתה את שלה בבית האח הגדול והם מוזמנים ללכת הביתה כבר. זאת תהיה בושה אם אחד מהעילגים האלה ייקח מיליון שקל . אני לא מבינה? זאת הרמה שהקהל בבית מחפש ומעריץ? אם כן- אוי ואבוי!

מאוס תעוף לי מהטל`

שמתם לב ששי רנין וליאון - אף פעם לא עוזרים מתחמקים ממטלות וגם די מסריחים בכל הקשור להיגיינה?

מסכימה

הרצון שלה להיות נאהבת ע"י יוסי ועינב, בו בזמן שהיא מעולם לא אהבה אותם, אבל העדיפה להסתיר ולהדחיק את זה- גרמו לה להתפוצצות. החלק הזה באופי שלה פשוט מצעבן כמו, כמו גם הדיבור שלה והחשיבות העצמית שמסוות בהמון "נחמדות". אישית אני מעדיפה הרבה יותר את עינב. בדבר אחד שהוא הכי משמעותי מבחינתי, היא עולה עליה בהרבה- היא בנאדם אמיתי

stars

New member
שי ושיפרה ניתוח מצב

שי ככולנו בעל חסרונות, אך יודע לתפקד בתוך קבוצה, לצור קשר עם כולם, לריב, להתפייס, להשלים, לא להתעלם מאנשים. שפרה- כמובן בעלת יתרונות, אך כאן במשחק בוחרת להתעלם מאנשים, לחשוב שאני ואפסי עוד, לא ללבן דברים, ואם משהו לא נראה לה להעלם. לכן אני אבחר ששפרה תלך, ושי ישאר. למרות שלשניהם יתרונות וחסרונות, מבחינת הדינמיקה הקבוצתית, שי תורם יותר

stars

New member
בהקשר שלה, הדוגמא שעולה לי היא הויכוח

שניהלה עם אשר, על זמן הקידוש, ברגע שרצה להעמידה על טעותה, סגרה את הספר, ואמרה שלא מעונינת לדבר, על סוגיה שהיא בעצמה העלתה.

45galit

New member
מסכנה ונסה

עכשו היא לבד. לדעתי היא לא רואה אף אחד בעיניים, אמיתית וישירה............. אוהבת אותה

tamr

New member
אני מהמרת שהשלישיה הסופית היא יוסי לאון ועינב

חייםק

New member
שפרה מתיפיפת בפעם האחרונה לפני מחר= ההדחה

הגדולה שבה היא תככב(מקווה שצבר לא יקח זאת קשה מדי)

למעלה